ροή ειδήσεων

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πατριώτης είναι εκείνος που πιστεύει ότι η πατρίδα προηγείται της δημοκρατίας. Δημοκράτης είναι εκείνος που πιστεύει ότι η δημοκρατία προηγείται της πατρίδας. Η πατρίδα έχει 4000 χρόνια ζωής. Η δημοκρατία 40. Επομένως το υπέρτατο αγαθό... είναι η πατρίδα, την οποία η δημοκρατία οφείλει να υπηρετεί και όχι να βλάπτει. Όταν η δημοκρατία ωφελεί την πατρίδα, είναι χρήσιμη. Όταν την ζημιώνει είναι άχρηστη. Το πολιτικό υποκείμενο της πατρίδας είναι ο λαός. Ο λαός ενώνει. Το πολιτικό υποκείμενο της δημοκρατίας είναι τα κόμματα. Τα κόμματα διχάζουν. Πατριώτες είναι το 80% του λαϊκού σώματος, που αποτελούν τον λαό. Δημοκράτες είναι το 20% του λαϊκού σώματος, που αποτελούν την διαπλεκόμενη άρχουσα τάξη.

Γιατί ένας δημοκράτης δεν είναι πατριώτης; Διότι δεν ενδιαφέρεται να προασπίσει τα δικαιώματα του λαού, αλλά να υπερασπιστεί τα προνόμια και τα κεκτημένα της άρχουσας τάξης. Ο πατριώτης είναι πολίτης, διότι έχει συνείδηση του συλλογικού καθήκοντος υπέρ του λαού. Ο δημοκράτης είναι ιδιώτης, διότι έχει συνείδηση των ιδιοτελών προνομίων της άρχουσας τάξης στην οποία ανήκει.

Τρείς είναι οι πυλώνες της άρχουσας τάξης, που αποτελούν τους στυλοβάτες της δημοκρατίας.
Η δεξιά χρηματοπιστωτική πλουτοκρατία.
Ο πελατειακός εσμός των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (διαπλοκής).
Ο αριστερός στρατός κατοχής των συνδικαλιστικών συντεχνιών.

Επομένως τόσο η αριστερή όσο και η δεξιά όχθη της κομματικής δημοκρατίας είναι ιδιοτελείς διαχειριστές του πολιτικού συστήματος, εις όφελος της ολιγαρχικής άρχουσας τάξης και εις βάρος του λαού. Σαράντα χρόνια τώρα στην πατρίδα μας, η δημοκρατία μεταγγίζει τον πλούτο από αυτούς που τον δημιουργούν και τον παράγουν, δηλαδή τον λαό, σε αυτούς που τον απομυζούν και τον λυμαίνονται, δηλαδή την άρχουσα τάξη. Σαράντα χρόνια τώρα η πατρίδα μας, βρίσκεται υπό τον ζυγό μιας κλεπτοκρατικής δημοκρατίας, η οποία μεταστοιχειώνει την δημόσια περιουσία σε ιδιωτικό πλούτο, ερήμην του λαού και υπέρ της ολιγαρχίας.

Σήμερα, το καθεστώς της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας υφίσταται μιαν οβιδιακή μεταμόρφωση. Αυτό το ίδιο, που οδήγησε την πατρίδα στην χρεοκοπία και την καταστροφή, ισχυρίζεται πως ως δια μαγείας απέκτησε την ικανότητα να της παράσχει την σωτηρία. Τούτο όμως είναι εντελώς αδύνατον, για ένα απλούστατο λόγο. Διότι οι πυλώνες της άρχουσας τάξης που απομύζησαν τον λαό και τον ώθησαν κατά κρημνόν, παραμένουν απολύτως άθικτοι:
Η δεξιά χρηματοπιστωτική πλουτοκρατία, εξακολουθεί να λυμαίνεται τον πλούτο της πατρίδας, μέσω της μνημονιακής εξάρτησης από τους διεθνείς τοκογλύφους, των οποίων άλλωστε αποτελεί εκλεκτό εταίρο, δίχως να πληρώσει το τίμημα που της αναλογεί, από την κλεπτοκρατική διαχείριση σαράντα ετών.
Ο πελατειακός εσμός των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (διαπλοκής), επιχειρεί να διαιωνίσει την πολιτική κυριαρχία του, εναλλάσσοντας τα ίδια πρόσωπα στην εξουσία. Χαρακτηριστικό της αβελτηρίας των κομμάτων εξουσίας είναι και το γεγονός, ότι όχι μόνον δεν ετιμώρησαν τους υπεύθυνους της καταστροφής, ολετήρες της πατρίδας Καραμανλή και Παπανδρέου, αλλά αντιθέτως, στολίζουν με τα ονόματά τους την εκλογική τους λίστα σε περίοπτες θέσεις.
Ο αριστερός στρατός κατοχής των συνδικαλιστικών συντεχνιών, που αποτελείται από τους προνομιούχους νεοαστούς εργατοπατέρες, συνεχίζει να ταλανίζει το λαϊκό σώμα οχυρωμένος στα συνδικαλιστικά και συντεχνιακά του προνόμια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνεται στους πατριώτες, που αποτελούν το 80% του λαϊκού σώματος, τον λαό. Ο λαός, είναι εκείνος που ακροάται τον πατριωτικό της λόγο. Απευθυνόμενη στον λαό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπογραμμίζει, ότι οι όροι αριστερά και δεξιά, που διχάζουν το λαϊκό σώμα και διασπείρουν τις δυνάμεις του, ώστε να είναι ευάλωτο στην διαιώνιση της κλεπτοκρατικής ολιγαρχίας, είναι ψεύτικοι και παραπλανητικοί. Η υιοθέτηση των όρων αριστερός ή δεξιός, προδίδει προφανή πολιτική αναπηρία, διότι αντιστοιχεί σε μονομερή θέαση του πολιτικού τοπίου, που είτε από την μια είτε από την άλλη όχθη, διχάζει και δεν γεφυρώνει τα λαϊκά ρεύματα. Ο αριστερός που υπερηφανεύεται ως αριστερός και ο δεξιός που βαυκαλίζεται ως δεξιός, επαίρονται για την πολιτική τους αναπηρία.

Η αριστερά είναι δοσιλογική, διότι εξισώνει και ομογενοποιεί τον Έλληνα πολίτη με τον στρατό κατοχής των λαθρομεταναστών εισβολέων. Η δεξιά είναι καπηλική, διότι υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται για τον λαό , ενώ απλά υπερασπίζει τα προνόμια και τα κεκτημένα της άρχουσας τάξης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν απευθύνεται στους δημοκράτες, το 20% του λαϊκού σώματος, γιατί αυτοί αποτελούν την άρχουσα τάξη, που μισεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η δεξιά όχθη της άρχουσας τάξης, θέλει να συντηρήσει αλώβητο ένα σύστημα που έχει χρεοκοπήσει, τον καπιταλισμό. Η αριστερή όχθη της άρχουσας τάξης, θέλει να αντικαταστήσει τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό με μια μούμια που έχει σαπίσει, τον σοσιαλισμό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύει ανάμεσα στους δυό αδιέξοδους δρόμους, τον πατριωτισμό, ως τον μονόδρομο της αντίστασης και ανάταξης του ελληνικού λαού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θέλει να μετασχηματίσει την κλεπτοκρατική δημοκρατία

της άρχουσας τάξης , στην πατριωτική δημοκρατία του λαού.

xryshaygh.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/12 11:34

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/12 13:02

    Γιαβολλ μαιν φυρερ! Να φυγουν οι κλεφτες, και να ειναι ηγετης μας ο Μιχαλολιακος. Ρε αντε να πνιγητε, που υποφερει ο ελληνικος λαος, και ειδατε την ευκαιρια σας. Εμετηκα πλασματα!
    Μας το δηλωνετε κιολας, οτι θα ακυρωσετε την δημοκρατια.
    Εμ κι εσεις του blog! Προς τι η αναρτηση; Αλλο εθνικες ευαισθησιες, κι αλλο να δινεις βημα σε ναζι. Μιλανε για πατριδα οι συνεργατες, θαυμαστες των Γερμανων...

    Σημα κατατεθεν των ναζι, να γραφουν με κεφαλαια. Φωναζουν να ακουστουν. Φωναζουν να εκφοβισουν. Φωναζουν να απειλησουν. Αυτοι ειναι. Λαθος μας που δεν πηραμε τα οπλα εναντιον των κλεφτων τοσα χρονια. Ετσι και βγουν στην εξουσια οι ναζι, δεν θα ξανακανουμε το ιδιο λαθος.
    Και μην βιαστειτε να με πειτε αριστερο και αηδιες. Δεν ειμαι. Η πολωση τελειωσε. Δεν πιανει το κολπο. Ετσι κρατηθηκε ο δικομματισμος στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/12 15:46

    Xρυση Αυγη ρε οχι θα εχουμε τον Ποκκια και το καθε πρασινο λαμογιο να φερνωνται στους πολιτες σαν εκατονταρχοι και πληβιοι και να περιφερονται σαν αργοσχολοι απο το κτηριο της νομαρχιας στο ακταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/12 22:32

      ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ....... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥ...ΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/12 15:57

    Πατριώτης είναι όποιος αγαπά τη πατρίδα τους και είναι Δημοκράτης.

    Αν δεν είσαι δημοκράτης δεν είσαι πατριώτης αλλά κάτι άλλο δηλαδή χουντικός-βασιλικός-φασίστας-νεοναζί.

    Αν ο πατριωτισμός δεν διαχέεται απο Δημοκρατία και αν η Δημοκρατία δεν διαχέεται απο πατριωτισμός η σχέση είναι ανισότροπη .

    Το μέτρο, έλεγαν οι αρχαίοι και γιαυτό ήσαν σπουδαίοι.

    Πατριωτισμός δεν είναι ότι θέλει να μας λέει η χρυσή αυγή και η κάθε χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/12 16:31

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/12 16:41

    Στον πατριωτισμό που προτείνετε ως μόνο δρόμο σε ποιον ανηκουν τα μεσα παραγωγής;;; για τα ξενοδοχεία δεν ρωταω μαθαμε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/12 17:44

    Από τα παραπάνω βγάζω το εξής συμπέρασμα, απλοϊκά βέβαια!
    Ο πατριώτης δεν είναι δημοκράτης.
    Αν δεν είναι δημοκράτης, είναι φασίστας, χουντικός, βασιλικός κλπ
    Άρα πατριώτης είναι φασίστας, χουντικός, βασιλικός κλπ.

    Δυστυχώς τα "παιδιά" δε μπορούν να ξεχωρίσουν την έννοια της δημοκρατίας, της πολιτικής (και όχι των κομμάτων) σε σχέση με τον πατριωτισμό.

    Παρεπιπτόντως, συμμετέχουν στις εκλογές, όπως και το ΚΚΕ που δε δέχεται την ευρώπη αλλά κατεβαίνει στις ευρωεκλογές. Εεεεε ρεεεε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/12 20:12

    Πατριωτισμός δεν είναι σίγουρα τα ξενόφερτα ναζιστο-φασιτσικά ψευτοιδεολογήματα της χρυσής αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/12 21:29

    Είπα κι εγώ . Φοβήθηκα μήπως ξεχάσατε την καθημερινή αναφορά στη Χ.Α. που σύμφωνήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *