ροή ειδήσεων

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΗΓΕΣ

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, τα τουριστικά λεωφορεία σταθμεύουν εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού... απέναντι από την κάθετη οδό που οδηγεί στις επτά πηγές και σε συνδυασμό με τους τουρίστες η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη... Λίγα μέτρα παρακάτω υπάρχει μια μεγάλη αλάνα που μπορούν να σταθμεύουν τα λεωφορεία, τώρα αν χρειάζεται παρέμβαση του Δήμο κανονίστε το-συννενοηθείτε! Μεταξύ των άλλων οι οδηγοί των λεωφορείων καθαρίζουν τα τζάμια τους! μες τη μέση του δρόμου χωρίς να ενδιαφέρονται για τα διερχόμενα οχήματα... Εντάξει να δουλέψετε, κρίση έχουμε συμφωνώ, αλλά να μη σκοτωθούμε κιόλας!!!! Σταθμέυετε και το μισό λεωφορείο είναι μέσα στο δρόμο, στην απέναντι πλευρά σταθμεύουν λεωφορεία-ιχ και ότι άλλο βρεθεί, οι τουρίστες βλέπουν τελευταία στιγμή που θέλουν να πάνε (αφού είναι πάνω στη στροφή) και εμείς οι καημένοι οδηγοί πρέπει να καρδιοχτυπάμε κάθε φορά!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/5/12 15:10

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ (ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ)
    ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΡΟΜΟ(ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ) ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΚΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ Ο "ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/5/12 15:50

    φταει ο μαλακας με το παρανομο εστιατοριο που εχει εκει απο το 1948 και κανενας δεν τον εχει γαμησει εως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/12 23:10

      Αν ειναι παρανομος καποιος που εχει τιτλο ιδιοκτησιας τοτε εσυ που γραφεις αυτα ανωνυμα εισαι απαραδεκτος. Τα προβληματα δεν λυνονται βριζοντας αλλα παραθετοντας επιχειρηματα και λυσεις.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/5/12 21:40

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΧΙ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΞΥΝΙΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/5/12 22:25

    Σοβαρό το θέμα κινδυνεύουν άνθρωποι κάθε χρόνο ,παίρνω τηλέφωνο στο 100 και στέλνουνε περιπολικό τους κάνουν παρατήρηση και δεν μπορούν να τους κόψουνε κλίση γιατί ξήλωσαν το σήμα απαγορεύετε η στάθμευση .Το ενδιαφέρων από όλους μας σίγουρα θα σώσει άνθρωπο
    #diogenis#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/12 17:53

    Η μόνη λύση είναι η δημιουργία χώρου σταθμευσης αλλά υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στο μέρος αυτό. Με την οικονομικη κρίση δεν το βλέπω να γίνεται. Εδώ 4 χιλιόμετρα δρόμου (Φαληρακι-Αφάντου) κάνανε 3 χρόνια για να τον αφήσουν "ατελείωτο". Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/12 09:42

    Να μην τρέχεις ρε φίλε όταν περνάς από τις 7 πηγές. Αλλωστε έχει διάβαση με γραμμές για να περνάνε οι τουρίστες απέναντι, άρα είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις για να περάσει ο πεζός. Τι σας πειράζουν τα τουρ. πούλμαν που σταματούν εκεί; Που αλλού θα σταματήσουν. Η μήπως οι τουρίστες δεν θα πηγαίνουν πουθενά για να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι του νησιού. Στην κολόνα σας πειράζει να παρκάρουν τα πούλμαν, σας πειράζει και έξω από τα τείχη της Π. Πόλης σας πειράζει στις 7 πηγές σας ενοχλούν στην Λίνδο σας ενοοχλούν και στο Μόντε Σμίθ και στα Σιάνα και σε πολλά άλλα μέρη. Υπάρχει κάποιο μέρος που μπορούν να πάνε οι τουρίστες και δεν σας ενοχλεί το πάρκινγκ των πούλμαν; Δεν νομίζω. Να μην πάνε πουθενά οι τουρίστες; Μαλλον αυτό θέλετε η μήπως να τους πούμε να μην έρχονται καθόλου στο νησί γιατί ενοχλούν τους κατοίκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/12 22:11

      που να σταματησουν τα πουλμαν!!!!! 30 μετρα πιο κατω που εχει απλετο χωρο και για τα πουλμαν και για να κατεβουν απο αυτα με ασφαλεια οι επιβατες
      εχεις μπλεξει την ασφαλεια των πολιτων με το προσχημα του τουρισμου
      σταματουν τα πουλμαν ΠΑΝΩ στη διαβαση στη μεση του δρομου και κατεβαζουν τους επιβατες και θες να μας πεις οτι ειναι σωστο?!!!!!
      ΓΑΙΔΟΥΡΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/12 19:50

      για να ενοχλουν σε τοσα πολλα μερη τα πουλμαν,μερη τα οποια ανεφερες ο ιδιος, κατι δεν παει καλα! δεν γινεται να εχουν ολοι παραπονο!!! και συγγνωμη που προσωπικα δεν δεχομαι να περιμενω στο δρομο σταματημενη, με κινδυνο της ζωης μου εχοντας αυτοκινητα μπρος και πισω μου για να καθαρισει ο οδηγος του λεωφορειου τα τζαμια του λες και ειναι στο παρκινγκ του!!!!! οπως προειπα και στο αρχικο ποστ, να δουλεψουν δεν αντιλεγω, αλλα να σκοτωθουμε εμεις? δεν καταλαβα... αν δεν ειχε δεντρα να υπαρχει σκιαση στα συγκεκριμενα σημεια δεν θα ειχαμε θεμα πιστευω... οσο για τους τουριστες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να περπατουν οι ανθρωποι, τους ευτους σας βολευετε με την σταθμευση αυτη! εκεινοι οπου τους αφησετε θα πανε πανω στις πηγες!
      και αφου σας νοιαζει και τοσο η εξυπηρετηση τους να τοποθετησετε οι ιδιοι περισοτερες πινακιδες για να τους κατευθυνει στις 7 πηγες και σε αλλα μερη! και ξερεις πως ειναι να οδηγας πουλμαν και να εχεις μπροστα σου τουριστα ε???? φανταζομαι τι "καντηλια" θα ριχνετε εκει την ωρα! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/5/12 22:24

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.
    ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΤΖΗ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ 7 ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ 100μ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ?

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 7 ΠΗΓΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΠ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΔΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ)
    Υ.Γ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 11:43

      RE KARAGKIOZI ERASITEXNI POU EIMASTE KAI TEMPELIDES ELA NA ODIGISIS ESI POULMAN KAI META ELA NA MOU KSANA PEIS GIA TEMPELIA PALIO MALAKA..AN RE MOUNOPANO EXI PANO APO 5-6 POULMAN EPARKI RE POUTANOGENIMA NA PARAKAROUN OLA TA LEOFORIA???E???ANTE KAI GAMISOU LOIPON KAI SKASE....KALA SAS TA EIPE O SINADELFOS PARAPANO...PANTOU ENOXLISTE...MEXRI KAI STO AERODROMIO POU EINAI GIA TA LEOFOREIA KAI EKEI SAS PIRAZEI...KATSIKIA TOU KERATA ERASITEXNES APLITOI TELIOS...GIA PIGENTE STO EKSOTERIKO MPORITE NA TA KANETE AUTA???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *