ροή ειδήσεων

Καταγγελία για ταχυμεταφορές

Γενική ταχυδρομική ….. σαν να λέμε το χάος στις ταχυμεταφορές ….
Ένας φάκελος με ένα εξαιρετικά επείγων χαρτί ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί από...
την Κάσο για την Ρόδο και σήμερα (28-5-2012) ΔΕΝ ξέρουμε που βρίσκετε …………… κατά τα άλλα είναι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ……. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η συμπεριφορά του προσωπικού που ενώ έχουν κάνει το λάθος τους είναι και εριστικοί …..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/12 22:02

    Τι λέτε ρε παιδια είναι η μόνη που κάνει παράδοση ακόμα και στα χωριά με υποκατάστημα στον Αρχάγγελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/12 22:07

    nai mono pou einai toso argoi oso to taxidromio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 01:16

      το ταχυδρομείο είναι πλέον πιο γρήγορο απο κάθε κούριερ για τα χωριά.... δεν ξέρω μέσα στην πόλη της Ρόδου αν είναι γρήγορες οι παραδόσεις τους. Στα χωριά περιμένουν να μεζέψουν αρκετά πακέτα / φακέλους και δεν πρόκειται να κάνουν δρομολόγιο για 1-2 πελάτες μόνο. Όλες οι κούριερ!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/12 22:47

    Παιδια της έχω δουλέψει όλες. Τα ΙΔΙΑ γίνονται παντόυ .πληρωνεις να φθάσει γρήγορα και κανει γύρω στης 4 με 5 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12 00:01

    einai i kaliteri taxymetaforiki toy kosmou.....alla esu eisai pseytis mallon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/12 08:47

    Να σου πω και εγώ την περιπέτειά μου με τα ΕΛΤΑ. Εχεις δει ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟ 12 ημερών?? Στην Κίνα να το έστελνα θα πήγαινε γρηγορότερα με απλό ταχυδρομείο!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/12 14:56

    kala i geniki taxydromi den yparxei pouthena 4-5-6 akoma k 7 meres kai tous parakalas na sto feroun.i pio apardekti akoma k apot o taxydromeio!speedex acs ktlp an oxi se 1 se 2 meres ginete paradosi! pathon tis genikis taxidromikis! makria apo tous anidikeutous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/12 15:28

    Τα κούριερ δεν αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. Καλύτερα τα ΕΛΤΑ αφού έτσι και αλλίώς μαζί θα φτάσουν, γιατί να πληρώσω παραπάνω αφού στη Ρόδο δεν το φέρνουν στο σπίτι. Περιμένουν να πας να το πάρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/12 16:04

    Αφού ανώνυμα απαντάτε όλοι ανώνυμα θα απαντήσω και εγώ .Ίσως σε όλες αυτές τις καταγγελίες να υπάρχει και κάποια αλήθεια ,αλλά γιατί ρε παιδιά δεν προχωράτε σε επώνυμες καταγγελίες ώστε να πάρετε και ανάλογες απαντήσεις ; Τι να πιστέψω και εγώ ο κακόμοιρος ,πως θα ξέρω ότι δεν πρόκειται για ανταγωνιστές ή προσωπικές εμπάθειες.Γιατί κάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη; Γιατί δίνουμε λόγο σε αυτά τα βρωμοσαϊτ τις μπόχας, που στο φινάλε θίγουν και το ψωμί κάποιον απλών ανθρώπων υπαλλήλων που δεν φταίνε οι άνθρωποι σε τίποτα ,απλά δουλεύουν ;
    Υ.Γ.Κάποιοι θα ψάχνουν τώρα να δούνε από ποια εταιρεία είμαι,άντε βρείτε το ,έχει και κουίζ αυτό το σάϊτ ....χαχαχαχα ,η ανωνυμία που λέγαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/12 16:13

    Παντως εγω οποτε εχω συνεργαστει με τη Γενικη Ταχυδρομικη εμεινα ευχαριστημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/12 16:22

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!!Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΥΡΙΕΡ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ Η ΔΕΚΑ ΚΤΛ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ;ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΧ ΔΕΜΑ 10 ΚΙΛΩΝ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ
    ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ!!ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ;
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 19:48

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ....ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/12 22:00

    APO THN ORA POU STAMATISAN GIA OIKONOMIKOUS LOGOUS OLES OI TAXIMETAFORES NA APOSTELNOUN ME AEROPLANA KAI PROTIMOUN TA PLOIA, E TOTE MIN PERIMENETE PARADOSI SE MIA MERA. OLES OI ETERIES EINAI GIA TA MPAZA KAI THISAVRIZOUN APO ENA APLO FAKELAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/12 22:41

    εγω στην Ιαλυσό δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με την Γενικη ταχυδρομική είναι ευγενέστατοι και οι δύο άνθρωποι που μου φέρνουν τα δέματα....στο τηλεφωνο παντα η κοπέλα είναι ευγενέστατη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/6/12 10:41

    πακέτο 7 κιλων απο αθηνα προς Ροδο. ημερα αποστολής τεταρτη πρωί απο την αθηνα. παραδωση στη Ρόδο το σάββατο και αυτο μόνο απο τα γραφεία τους.και επειδή ηταν αντικαταβολή πλήρωσα και 30 ευρω. οχι οτι η acs παει πίσω.......εχουν κοινή πολιτική. πλέον μονο με το πόρτα πόρτα θα συνεργάζομαι.ΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/2/14 23:36

    ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ : COURIER ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!! Παραλαμβάνουν δέματα σε άριστη κατάσταση, τα παραδίδουν σπασμένα, δεν αναγνωρίζουν την αδεξιότητά τους, λένε ψέμματα, και ταλαιπωρούν τον παραλήπτη γιατί οι υπάλληλοι δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ COURIER!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χριστινα τζωρα13/5/14 14:34

    ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ :ντροπη ντροπη ντροπη!
    χανουν δεμα απο εξωτερικο(λαθος λενε του οδηγου τους στο καταστημα),δεν με ενημερωνει κανεις,τους κυνηγαω απο τηλ σε τηλ,κανεις δεν με ενημερωνει ξανα,και καταληγουμε στην απωλεια με ολικη αποζημιωση της αξιας του δεματος.την εβδομαδα προτου παραλαβω την αποζημιωση,μου κοτσαρουν το χαμενο δεμα 21μερες μετα την αναμενομενη ημερομηνια.ενηεμρωνω τι εχει συμβει,και μετα απο 4μερες αδιαφοριας και 5 τηλεφωνα μου λενε"δεν δικαιουστε κατι".στελνω link απο εφημεριδες κυβερνησης,απο την εθνικη επιτροπη ταχυδρομειων κ ταχυμεταφορων ελλαδος,και απλα το προωθησαν στο νομικο τμημα.
    εγω θα τους τα παρω αλλα φροντιστε να μην την προτιμησετε ως εταιρια.απαραδεκτοι ολοι.
    επωνυμα
    χριστινα τζωρα
    τους κυνηγαω ακομα για την ημερησια αποζημιωση 6ευρω ανα μερα καθιυστερησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/16 19:40

      Συμφωνώ μαζί σου απαράδεκτοί. Αλβανός υπάλληλος μου τηλεφωνεί 2 ακριβώς και μου λέει ότι έρχεται να μου φέρει το δέμα.ακόμα τον περιμένω. έρχεται σαββατοκύριακο δευτέρα κλειστά λόγω αργίας καλή τρίτη, γενική ταχυδρομική ΡΟΔΟΥ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/12/16 18:21

    Η ΓΕΝΙΚΉ Ταχυδρομική στο Ηράκλειο Κρήτης θα έπρεπε να λέγεται Γενική αργοπορική είναι πιο αργή και από τον θάνατο.Ενα δεμα για να φτάσει από Αθήνα έκανε 8 ημερες ενώ από την εταιρεια που αγόρασα το δέμα με διαβεβαίωσε ότι θα ερχόταν το αργότερο την Τετάρτη μέρα.Καθυστερουν έτσι ώστε να αποφεύγουν να στο φέρουν στο χώρο σου και να αναγκάζεσαι να πας να το πάρεις από την εταιρεια!!!ενώ το δέμα τηλεφωνικά μου είπαν ότι ήταν εκεί την Τετάρτη ημέρα και αν ήθελα να πάω να το πάρω διαφορετικά θα ερχόταν την 8ημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/6/17 14:31

    Ντροπή και αίσχος !περιμενω εδω και μια εβδομαδα ενα πακέτο το οποίο ήρθε σήμερα ,με παίρνει τηλ οταν ηταν κάτω απο το σπίτι μου !συγγνωμη που έφυγα για δέκα λεπτά και η απόσταση που ήμουν ηταν δυο λεπτά απο το σπίτι !ο πολύ εξυπηρετικός κύριος δεν προλαβαινε να περίμενει δυο λεπτά αλλα ουτε και να το φέρει έκει που ήμουν !ξαναλεω απόσταση δυο λεπτά !μου εχουν ξανακάνει παρόμοια θέματα αλλα ειναι η τελευταία φορά !δεν θα παραγγείλω ποτε ξανά απο οποιαδήποτε εταιρεία που συνεργάζεται με γενική ταχυδρομική !ντροπη σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/18 23:00

      ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΓΟΠΟΡΙΚΗ.ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος17/1/18 22:58

    ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ.ΤΟ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΛ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 11:00 ΤΗΛ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ Κ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17:00 ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14:30-15:00 ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΜΑ.ΠΗΓΕ 16:00 ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17:00 ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ.ΠΗΓΕ 17:45 ΞΑΝΑΠΕΡΝΩ ΕΓΩ ΤΗΛ Κ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΩ.18:00 ΤΟ ΕΦΕΡΕ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΒΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@@@@ Κ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΙ.ΕΦΥΓΕ ΤΟΤΕ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ 5 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ?Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ 4 ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΕΜΑ.ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ Κ ΤΟ ΒΟΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/1/19 11:52

    Ελτα courier ΡΟΔΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με 16 βαθμους Κελσιου μου λενε εδω και 8 ημερες οτι δεν μπορουν να πανε το δεμα λογω καιρικων συνθηκων αν ειναι δυνατον ...στην πολη μου με -10 τα φερνουν σε 2 ημερες αν δεν μπορειτε κλειστε το ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η χειρότερη μεταφορική στη Ρόδο ψέματα ότι δεν σε εντόπισαν και όταν τους πάρεις τηλέφωνο δεν θα απαντήσουν και αν είσαι τυχερός και απαντήσουν θα σου πουν ότι απλά την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί να σε αναγκάσουν Με λίγα λόγια ή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να το παραλάβεις εσύ στην ουρά και ότι πλήρωσες μέχρι να πάει εκεί ας το κάνουν έτσι το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει μεταφορά στο σπίτι και να πηγαίνει από κει ο κοσμος να το γνωρίζουμε στο ότι αυτή η μεταφορική δεν τα φέρνει ποτέ στα σπίτια μας Απορώ γιατί τα μαγαζιά συνεργάζονται μαζί τους δεν έχουν δει τα παράπονα του κόσμου το κάνουν επίτηδες μεταφορικές που γνωρίζω στη Ρόδο είναι η Γενική Ταχυδρομική και ACS Άντε και Speedex η ΕΛΤΑ courier είναι καταστροφή και τα νεύρα μου με πιανουν παντα μαζι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *