ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ? ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ... Ή ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΟΗΘΑΝΕ?
ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/12 09:19

    έγινε μόνο για να δείξει ο Κουσουρνάς ότι κάνει έργο για τη Ρόδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 09:42

      Ο χώρος παραχωρήθηκε από το Δήμο Ρόδου. Η ανακατασκευή, η οργάνωση και η λειτουργία γίνεται από Εθελοντές. Και αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους μακριά από προσωπικές ή πολιτικές διαφορές. Δεν είναι απαραίτητο κάθε προσφορά και δουλειά να κρύβει από πίσω σκοπιμότητες και προσωπικές επιδιώξεις. Αυτή η καχυποψία και αντίληψη μας έφερε σε αυτό το χάλι και είναι κρίμα να επιμένουμε σε αυτά.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/12 09:20

    Το Ιατρείο Φαρμακείο λειτουργεί καθημερινά 8-12 και δύο φορές την εβδομάδα είναι ανοικτά το απόγευμα, παράλληλα με τις πολλές γραφειοκρατικές εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνονται (τήρηση αρχείου-παρακαταθήκης φαρμακείου, έκδοση καρτών ασθενών) Και σε αυτό χρησιμοποιούνται εθελοντές.

    Με την υλοποίηση του πλήρους εξοπλισμού του ιατρείου που γίνεται με τη βοήθεια του Ιδρύματος Νιάρχου και των άλλων χορηγών, προγραμματίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων και επομένως θα είναι απαραίτητη και η αξιοποίηση περισσότερων εθελοντών.

    Πριν από τρείς μέρες έγινε "επίθεση" και καταστροφή του site του Εθελοντικού Ιατρείου και καταστροφή του email της Πρωτοβουλίας Κοινόν Δωδεκανησίων (φορέα υλοποίησης του Ιατρείου-Φαρμακείου). Ασφαλώς δεν πρόκειται για τυχαία γεγονότα και αδυνατούμε να καταλάβουμε τη σκοπιμότητα τους,πέραν του ότι πιθανόν η δραστηριότητα του ιατρείου είναι ενοχλητική. Και αδυνατούμε επίσης πιστέψουμε οτι υπάρχουν συμπολίτες μας που πολεμούν και αντιστρατεύονται μια απόλυτα εθελοντική και επίπονη προσπάθεια. Ίσως το γεγονός οτι προσπαθούμε με όλα τα μέσα η προσπάθεια μας αυτή να παραμείνει μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια μακριά από κάθε άλλη σκοπιμότητα.

    Επιθυμία και πρόθεσή μας είναι η επικοινωνία να είναι επώνυμη, όπως και επώνυμα απαντούμε, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα και επικοινωνίας, ώστε τυχόν παράπονα ή υποδείξεις να λύνονται με διαπροσωπική επαφή και όχι μέσω δημοσιεύσεων και αλληλογραφίας. Γιατί τα προβλήματα, όπου και αν υπάρχουν, λύνονται και εξηγούνται μέσω της ζωντανής επαφής και συνομιλίας.

    Με εκτίμηση
    Για το Εθελοντικό Κοινωνικό - Ιατρείο-Φαρμακείο Ρόδου

    Γ. Τριάντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/12 11:19

    αν ήταν gmail μπορεί να μην ήταν επίθεση. το τελευταίο εξάμηνο με τη δημιουργία του google+ έχουν χαθεί πολλοί λογαριασμοί για αδιευκρίνιστους τεχνικούς λόγους. κάποιοι μπόρεσαν να ανακτηθούν και πάλι μετά από επικοινωνία με τη google.
    ουδείς τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/12 17:28

    Αυτοι που λετε οτι σας επιτιθενται και θιγονται τα συμφεροντα τους,σιγουρα δε νομιζω οτι ειναι ο απλος κοσμος που ειναι ανεργοι και ανασφαλιστοι.Εγω εχω απο καιρο την ειδικη καρτα που εκδοσατε και ακομη περιμενω για ραντεβου με γιατρο!! Ειχα δηλωσει και για εθελοντισμο και ακομη περιμενω να με καλεσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *