Έχει ανοίξει ολόκληρο μέτωπο μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΕΒ για το ποιος...
ζήτησε από την τρόικα τη μείωση των μισθών σε επίπεδα πείνας!
Πριν λίγες μέρες ο Βενιζέλος κατηγορούσε τους ..ανώνυμους εργοδότες ότι από πίεζαν παρασκηνιακά την τρόικα για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22%!
Χθες, ήρθε ο ΣΕΒ και ζήτησε κατάργηση των εργασιακών μεταρρυθμίσεων για μειώσεις μισθών και μετενέργεια από 3 σε 6 μήνες!
Μάλιστα «κύκλοι» του ΣΕΒ αφήνει αιχμές κατά του Βενιζέλου ότι αυτός πίεσε για τις μειώσεις! Το ξεμπρόστιασμα δεν σταματά εδώ όμως!
Έρχεται σήμερα η Ιπποκράτους και απαντά στο ΣΕΒ στην ουσία ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» αφού ο Βενιζέλος δεν κατονόμασε τον ΣΕΒ!
Τώρα το ποιος το ζήτησε δεν χρειάζεται να το μάθουμε. Ο ένας ήταν Υπουργός Οικονομικών, άρα θα έπρεπε πρώτον να διαπραγματευθεί (κάτι που δεν ζητήθηκε;) και δεύτερον να στηρίξει τους εργαζομένους της χώρας και την ίδια την οικονομία αφού αυτό το μέτρο θα έφερνε νέα βαθύτερη ύφεση.
Από την άλλη ο ΣΕΒ, αν ήξερε ότι το έκανε ο Βενιζέλος γιατί δεν βγήκε νωρίτερα να καταγγείλει τα επαχθή μέτρα και οδηγούν τους εργαζομένους, την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή;
Το σίγουρο είναι ένα. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Και αυτό το είχε καταλάβει από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα εργασιακά που ο Βενιζέλος απειλούσε «θεούς και δαίμονες» για να ψηφιστεί με την αιτιολογία της χρεοκοπίας. Ήταν τότε που η Κατσέλη, ως πρώην Υπουργός Εργασίας δεν είχε «ψαρώσει» γιατί γνώριζε και οδήγησε στην διαγραφή της. Ήταν επίσης τότε, που ο Τσίπρας φώναζε μέσα στη Βουλή να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Βενιζέλου στη Λαγκάρντ, που όπως αποδείχθηκε αυτό το άρθρο 37 δεν υπήρχε πουθενά στην επιστολή!
http://economikos.wordpress.com/
ΜΗΝ ΤΣΑΚΏΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ΟΛΟΙ ΘΑ .....ΦΑΤΕ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήλαμογια "σοσιαλιστες " του κ..ου καταστρεψατε την Ελλαδα και τους Ελληνες
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι πηγατε τους εαυτους σας απο τα ζιβαγκο στα ARMANI
ας οψονται οι "βαρεμενοι" που σας ψηφιζανε τοσα χρονια.