ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ" ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Μια μικρή απάντηση στην κυρία (;) της διπλανής φωτογραφίας που "ενοχλήθηκε" από το "εγέρθητι" των Χρυσαυγιτών:


Λοιπόν, κυρία Νάντια.

Τα πράγματα δεν σου τα έμαθαν σωστά.


Θα μάθεις να σέβεσαι, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε είσαι φρικιό. Ο Σεβασμός σαφώς και δεν επιβάλλεται αλλά εσύ πήγες ακάλεστη σε ξένο σπίτι οπότε οφείλεις και να το σεβαστείς.


Όταν πας σε ξένο σπίτι και μάλιστα ακάλεστη λοιπόν, και βλέπεις τον οικοδεσπότη, θα σηκώνεσαι, είτε για να τον χαιρετήσεις, είτε απλά από σεβασμό. Εάν στο σπίτι σου, σου έμαθαν οι γονείς σου να την αράζεις στην κρεβατοκάμαρα του οικοδεσπότη με τα παπούτσια στα κλινοσκεπάσματα, περιμένοντας τον και μόλις τον δεις να του λες, "γεια χαραντάν μπάρμπα, όλα κούλ;", ε λοιπόν φταις εσύ και η οικογένεια σου που δεν σου έμαθαν τρόπους.


Εσείς οι δημοσιογράφοι θα μάθετε, θέλετε δε θέλετε, να σέβεστε κάποια πράγματα, είτε σας αρέσει είτε όχι. 


Δεν μπορεί τόσο καιρό να είχατε εσείς οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την Χρυσή Αυγή αποκλεισμένη και φιμωμένη και ξαφνικά μετά τις εκλογές να μπουκάρετε στο σπίτι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς σας όρους και προπαντός χωρίς να σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί ενώ έχετε μάλιστα μπουκάρει εκεί χωρίς να σας το ζητήσουν.. 


Πολύ ευγενικά σας φέρθηκαν μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γιατί κανονικά εάν άλλο κόμμα δεχόταν τέτοια λάσπη, συκοφαντία και αποκλεισμό προεκλογικά και μετά της εκλογές τολμούσες κυρία Νάντια να μπουκάρεις μέσα ακάλεστη, για να πάρεις, κατόπιν εορτής συνέντευξη, από τον αρχηγό αυτού του κόμματος, σε διαβεβαιώ πως όχι απλά θα σου ζητούσαν να σηκωθείς όρθια αλλά θα σε πέταγαν από το μπαλκόνι σούμπιτη. 


Φαντάσου να πήγαινες στο Περισσό να πάρεις συνέντευξη από την Παπαρήγα όταν όλα τα ΜΜΕ θα είχαν φιμωμένο, αποκλεισμένο και κατασυκοφαντημένο το ΚΚΕ προεκλογικά. Εκεί και σε μία τέτοια περίπτωση, θα διαπιστώνατε όλοι σας, ποιος είναι ο πραγματικός ναζισμός... Δεν θα σου ζήταγαν απλά να σηκωθείς, δεν θα σε πέταγαν απλά από το μπαλκόνι, αλλά θα σε έστελναν στη Σιβηρία, τροφή για τις τίγρεις....

Γι'αυτό κόψε τις ψευτομαγκές  και στο εξής θα μάθετε όλοι εσείς οι καλομαθημένοι δημοσιογράφοι, και να σηκώνεστε από σεβασμό και κάμψεις ακόμα να παίρνετε, εάν σας το ζητήσουν.


ΠΗΓΗ.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η συγκεκριμένη "αγωνίστρια" είναι γνωστή εδω και χρόνια για τις αισχρές ύβρεις που εκτοξεύει εναντίον των αστυνομικών σε κάθε πορεία ή ρεπορτάζ που κάνει. Εκμεταλλεύεται τη σιωπή τους για να το παίζει...μαγκιά, γνωρίζοντας πως θα την ανεχθούν. Κάτι ανάλογο πήγε να κάνει και με τους Χρυσαυγίτες, ξεχνωντας πως εκείνοι δεν είναι ούτε Αστυνομία ούτε καν Στρατός (όπως τον έχουν καταντήσει), αλλά ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και συμπαγής ομάδα με συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς.


ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ, κακομαθημένοι μαρκουτσοφόροι!


Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/5/12 21:57

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 22:02

    ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ ..
    ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/12 22:09

    τι ειναι αυτα που λετε ρε φασισταρια για την κοπελα?ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΟΔΙΑΑΑΑ Ε ΒΟΔΙΑΑΑ! ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ..ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/12 22:11

    έχετε δίκιο...κακώς δεν ασχολήθηκαν μαζί σας οι δημοσιογράφοι...αν το έκαναν θα ήξεραν και οι ψηφοφόροι σας τι ψηφίζουν...χάρη πρέπει να τους χρωστάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/12 22:19

    Στη Ροδο ψηφισαν τον Φασουλαρη γνωστη οικογενεια στρατιωτικων φασιστομουτρων! φουσκωτοι πρεζακιδες που τρομοκρατουν τον κοσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 18:54

      foyskotos kai prezakia den yparxi blaka e blaka

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/12 14:55

      Θα απαντήσω επώνυμα στον παραπάνω "κύριο" η "κυρία" που κρυμμένος-νη στην ανωνυμία του το παίζει "τζάμπα μάγκας" και διαβάλλει εμένα και την οικαγένεια μου.Ισως κακώς ασχολούμε με αυτόν τον τύπο αλλά είναι μία σελίδα που διαβάζει κόσμος αρκετός και δεν θέλω να υπάρχουν κακά και ανυπόστατα σχόλια για την οικογένεια μου.Λόγω του επαγγέλματος μου δε μου επιτρέπεται και δεν προκειται να τοποθετηθώ πολιτικά.Είμαι ο Ανθστης (ΠΖ) Νικόλαος Φασουλάρης Του Μιχαήλ Αδελφός του Ιωάννη, υποψήφιο με τη ΧΑ. Είμαι ο μόνος Αξιωματικός στην οικογένεια και ο μόνος που ασχολείται με τη γυμναστική. Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος έχω πειράξει ή τρομοκρατήσει παρακαλώ να το αναφέρει επώνυμα.Πρεζακι προφανώς δεν είμαι γιατί στο στρατό γίνονται και τοξικολογοκές εξετάσεις κάθε χρόνο που αν βρέθεις θετικός αποβάλλεσαι αυτόματα από το Σώμα.Αν κάποιος χαρακτηρίζεται φασίστας από το αξίωμα του η τη σωματική του διάπλαση αυτό το αφήνω στη κρίση σας.

      ΥΓ:Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο προσωπικό η πόσο μάλλον για την οικογένεια μου να το κάνει επώνυμα.Το να κρυβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, να προσβάλεις ανθρώπους (που αμφιβάλλω εάν γνωρίζεις ) μόνο και μόνο για να θίξεις μία πολιτική παραταξη , είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/12 22:25

    αυτο το πραμα που ειναι διπλα στον αρχιμαλακολιακο ειναι βουλευτης,οπως και το αλλο το ζωον που φωναζει εγερθητου στο βιντεο....ελεεεεεοοοοος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι? Το "πραμα" στην φώτο πιο πάνω λέει ότι ειναι γυναίκα...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/12 22:31

    Μια μικρή απάντηση στην κυρία (;) της διπλανής φωτογραφίας που "ενοχλήθηκε" από το "εγέρθητι" των Χρυσαυγιτών:
    1) ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/12 22:32

    Αυτη η ιδια αν πηγαινε σε μουσουλμανικη χωρα δεν θα φορουσε μπουρκα δειχνωντας δειθεν σεβασμο γιατι δεν το κανουν το ιδιο οταν παει στα γραφεια που καποιος το απαιτη και το παιζει αντιστασιακη του κολουασ μην ξαναπαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/12 00:21

      κ αν πηγαινε στον ΑΡΗ λες να της λεγανε εγερθητι? Τι σοι επιχειρηματα ειναι αυτα ρε παπαρια? Οταν καποιος φωναζει μεσα στο σπιτι του ΕΓΕΡΘΗΤΙ σιγα μην το σεβαστο τον μαλακα, "αντε κ γαμησου ψωνιο" θα του πω. Οσο σεβασμο θελετε εσεις σαν οικοδεσποτες τοσο σεβασμο πρεπει να δειξετε στους Καλεσμενους σας, βοδια που δεν εχετε κοινωνικη παιδεια κ μιλατε. Αρκετα με τους στρατοκαβλους ΠΙΑ. Αυτα να τα κανετε στον στρατο οχι στους πολιτες, δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να ανεχεται τον ετσιθελισμο σας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/12 22:37

    θα τρελαθούμε εντελώς...ποιοι μιλάνε για σεβασμό!!!σε λίγο θα πουν και για σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην διαφορετικότητα...μήπως τελικά τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/5/12 23:01

    ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ... ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ... ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.... ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΑΛΕΣΤΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ..... ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.... ΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/5/12 23:08

    Αν θέλεις ένα όραμα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να συντρίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο -για πάντα.
    George Orwell,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/5/12 23:08

    Αρθρογράφε τράβα ψόφα καραγκιόζη , που πήγατε να το παίξετε ιστορία στους εργαζόμενους δημοσιογράφους-υπαλλήλους που έπρεπε να καλύψουν την ομιλία. Τον σεβασμό μαλάκα τον κερδίζεις στην πορεία, δεν τον επιβάλλεις με στατιωτικές εντολές της πούτσας. Α, και φυσικά δεν είστε Αστυνομία και στρατός . Απλά στέλνετε τους Μπράβους σας(σαν κι αυτό το στεροειδές με λίγο άνθρωπο μαζί της φωτογραφίας) κάθε φορά που σας χρειάζονται. Και τον κάθε ματατζή θα τον βρίζουμε όσο βαράει και ψεκάζει κόσμο. Γι αυτό άντε και γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/5/12 23:09

    μιλησε κ ο εξυπνος!!!βολεμενος εισαι κ εσυ μου φαινεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/5/12 23:34

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/12 23:49

    μαλλον εσυ εισαι βολεμενος γιατι οι υπολοιποι δουλευουμε σε αντιθεση με τα ανεγκεφαλα γομαρια της χρυσης αυγης που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να στεκονται....και φυσικα ο μιχαλολιακος.... το απολυτο τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/5/12 23:54

    oti k na lete to telos ths upoththemenhs dimokratias ths elladas einai poly konta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/5/12 00:14

    ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΘΦΑΛΜΟΥ? ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ. ΜΑΣ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/5/12 00:15

    Προφανώς καψόνι της έκαναν.Κατά τη γνώμη μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της έκαναν για να δείξουν σε όλους τους ψευτόμαγκες ,οσφυοκάμπτες δημοσιοκάφρους ότι εκεί αυτά που έχουν συνηθίσει να κάνουν ΔΕΝ περνάνε!Μια ζωή αποκλεισμένη η Χ.Α από τα ΜΜΕ (τα οποία ενώ την λοιδωρούσαν χυδαία κι ασταμάτητα ,δεν της έδιναν βήμα ώστε να αντικρούσει τα λεγόμενά τους (αληθή ή ψευδή)).
    Συμβαίνουν αυτά λοιπόν και καλό είναι να μάθουν κάποιοι ότι τα πράγματα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/5/12 00:16

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ BLOG ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
    http://anonymousrodou.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/5/12 00:29

    καλα κουμασια ειναι οι δημοσιογραφοι και οι κολαουζοι ψευτοπροδευτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/5/12 01:01

    Αμ δεν είπαν Εγέρθητι αλλά Εγέρθουτου... TRAGIC for a NAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/5/12 01:26

    πως ειναι ετσι το φρικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/5/12 07:03

    Ο σεβασμός δεν επιβάλεται. Ο σεβασμός κερδίζεται.

    Από εκεί και πέρα, μην μας πιάνει αυτή η πρεμούρα για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καλώς ή κακώς ο κόσμος της έδωσε το 7%. Την έβαλε στη Βουλή και πρέπει να το σεβαστούμε. Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκμεταλλεύτηκε το κενό που υπάρχει στην κοινωνία μας, με την ξενοφοβία και την ελλειπή αστυνόμευση και κατάφερε να είναι στην Βουλή.

    Από εδώ και πέρα θα μάθουμε να ζούμε με αυτούς.

    Όσο για τους δημοσιογράφους, νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να σηκωθούν όρθιοι.

    Και για να πάω και παραπέρα τη συζήτηση, θέλω να δω, αν τελικά δεν μπορέσει κανείς να σχηματίσει κυβέρνηση, τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα όταν θα κληθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να κάτσουν όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι και να διαβουλευτούν για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Θα βάλουν τα κλάματα μόλις δουν το Μιχαλολιάκο, ή θα πουν "εμείς αυτόν δεν τον παίζουμε";

    Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτήν την χώρα και να περιμένουμε να κρίνουμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον πολιτικό λόγο και το κοινοβουλευτικό της έργο.

    Και κάτι τελευταίο. Όλοι εσείς οι δημοκράτες και οι αριστεροι που γράφετε παραπάνω, ξέρετε τι έχει κάνει ο Κομμουνισμός και το ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και δεν συμαζεύεται, στον Εμφύλιο;

    Για ψαχτείτε................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/5/12 08:41

    αντι για Παραπονα Ροδου καλυτερα αλλαξτε το σε Παραπονα χρυσων αυγων...
    αυτο ηταν... ειμαι εδω και πολυ καιρο επισκεπτης του μπλογκ αλλα μεχρι εδω, ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ και σε οσους ολους αρχισετε να λετε "στα αρχιδια μας" εγω σας εχω γραμμενους ηδη... καλη συνεχεια στο χρυσαυγιτικιο low iq μπλογκ... αι σιχτιρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 11:31

      ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ.Α ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ? ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/12 11:36

      Ναι ρε συ νουμερο 11¨31 για την λακουβα θελουμε να μιλησουμε αυτα μας ενδιαφερουν.Ποιος χεστηκε για την χρυση αυγη ? Οσο για το θεμα τον ημερων , ειναι το τη θελουμε εμεις να δουμε και να κανουμε και οχι τη μας λενε οι δημοσιογραφοι. Αν ΕΣΥ κοπριτη πηγαινες για δουλεια και δεν επαιζες με το facebook η Ελλαδα θα ηταν πολυ διαφορετικη .

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος9/5/12 10:55

    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;; Και γιατι δεν την πεταξανε αμεσως εξω;; Τελικα δεν ειναι τοσο σκληροι οσο θελουν να το παιζουν. Δεν επρεπε να περασει καν το face control.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/5/12 11:01

    ΕΛΛΑΣ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 13:18

      ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 19:40

      ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ ΗΛΙΘΙΕ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος9/5/12 11:29

    Αυτες τις μερες εχω δει σχεδον 50 βιντεακια με την Χ.Α λοιπον αυτο που διαπιστωσα ειναι...Οτι ολοι τους εχουν κουρεμενο μαλλι..σχεδον καραφλο...Ολοι τους φορανε μαυρο μπλουζακι ή ασπρο τζην παντελονι*(στενο) και αρβιλα στρατου! Οπου και αν τους δεις τους ξεχωριζεις η σταση που συνηθως στεκοντε ειναι οταν ειναι ορθιοι εχουν μισοανοιχτα τα ποδια και τα χερια σταυρωτα προτασοντας το στηθος τους(για φοβισμο)...
    Το υφος παντα αγριεμενο για να προκαλουν~!
    Εδω στη Ροδο κατεβηκε καποιος Φασουλαρης..οικογενεια στρατιωτικων και μαλιστα εχουν κι αυτοι το ιδιο κοψιμο φουσκωτοι με κοντο μαλλι ο ενας μαλιστα ειναι και γνωστος στα Μπαρακια και στους κυκλους των ψαραδων και ειναι γνωστος για τα ναζιστικες του ιδεες!! Ενα εχω να πω μακρια απο εμας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 22:43

      τόσα χρόνια που ψηφίζαμε πασοκ και νδ τι καταλάβαμε με τους δημοκράτες τα λαμογια? φάγανε μέχρι σκασμού. Λιπών κομμένες η παπαριες Χρυσή Αυγή για να κοπή η μάσα, Φασουλαρη Γιαννη για να μας Αντιπροσώπευση επάξια που είναι και άνθρωπος σωστός πάνω από όλα και παιδί της πιάτσας
      #diogenis#

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος9/5/12 14:12

    Μια λεσβία έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους δημοσιογράφους που σταθήκανε κλαρίνο στον Μιχαλολιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/5/12 16:44

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ .ΚΑΙ ΠΙ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 17:20

      ερχετε και η ωρα τους να εισαι σιγουρος οπως τους εδιωξαν απο τους αγιους αποστολους και μην ακουσω οτι δεν ηταν χρυσαυγητες αλλα 6500 περιπου δωδεκανησιοι ψιφησαν χρυση αυγη δεν ειναι ονειρο

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος9/5/12 18:41

    6500 ηταν την ημέρα ψηφοφορίας.Εχει ενισχυθει σημαντικά απο τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/5/12 18:57

    paidakia otan 8a mpoykaroyn oi ksenoi sta spitiasas h 8a skotosoyn kanena diko sas psifiste pali tsipra benizelo kai samara.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 22:50

      ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΜΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ? ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/12 18:35

      ase re papara dimokrati tou kolou pou se edeiran oi xrysaygites!!i diadromi sou einai kanapes pc kai pantofla apo tin gynaika paliokerata!!

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος11/5/12 01:25

    xaxxaxax!!!pos eine etsi re to bromolesvio!!!!apo 500 xiliometra kanei mpam ti eithele mesa stis poutses!!pali kala pou den tis ekanan kati pou den th atis arese!!!xaxaxaxxa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/9/12 16:12

    ante sto diaolo re 3eftiles!!!! kai an einai lesvia h oxi den sas afora! toulaxiston exei megalitera arxidia apo sas pou kruvete ta komple3 kai ta psuxologika provlimata pisw apo tin fousta tou hitler

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *