ροή ειδήσεων

Υπάρχει αρμόδιος να μας απαντήσει τι συμβαίνει στο Golf Αφάντου Ρόδου ;

Ούτε ένας νόμιμα εργαζόμενος στο Golf Αφάντου Ρόδου!
Το Golf Ρόδου έχει μείνει χωρίς προσωπικό. Σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας νόμιμα εργαζόμενος...
 Και όταν λέω ούτε ένας, εννοώ ούτε ένας ! , Πότε ; τώρα τον Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο που είναι η καλύτερη εποχή για το Golf και έρχονται οι περισσότεροι ξένοι παίκτες.

(1) Ο εκτελών χρέη Διευθυντή ( στην πραγματικότητα είναι προπονητής) και τώρα, έχει συνταξιοδοτηθεί από τον Μάρτιο και όμως παραμένει στη θέση του και εργάζεται. Καλά κάνει. Λέτε όμως να......

...... εργάζεται για τη ψυχή κάποιου ; Πώς πληρώεται ; Με τι παραστατικά, Ποιός τον καλύπτει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί αφού είναι συνταξιούχος ;
(2) Η κυρία στην υποδοχή και καφέ-μπάρ είναι χωρίς πρόσληψη ή εργάζεται χωρίς να έχουν προηγηθεί οι νόμιμες διαδικασίες. ( μπορεί να είναι και στην ανεργία ! ) ; Ποός είναι υπεύθυνος για την πρόσληψή της ; Πώς πληρώνεται ; Με απόδειξη στο δικό της όνομα ή με άλλο όνομα, γιατί συμβαίνουν κι αυτά !

(3) Ο παρουσιαζόμενος ως εργάτης ποτίσματος γκαζόν, δεν έχει προσληφθεί δεν έχει καμία σύμβαση και εργάζεται. (μπορεί να είναι και στην ανεργία ! )
(4) Ο παρουσιαζόμενος ως λογιστής είναι συνταξιούχος άλλου κλάδου και εργάζεται εκεί. Εδώ υπάρχει εξήγηση ! Άλλος έχει πάρει ‘’ τη δουλειά’’ και άλλος εργάζεται. Πώς πήρε τη δουλειά και με τι διαδικασίες ;
(5) Ποιός και με ποιές διαδικασίες αναθέτει στους ίδιους πάντα τις επισκευές και συντηρήσεις των εγκαταστάσεων του Golf; Ποιός προυπολογίζει, εκτιμά και ελέγχει το κόστος ; Τα παρουσιάζουν ως έκτακτα γιατί ξέρουν καλά τη δουλεία τους !

Συμπέρασμα!
Κανένας από τους παραπάνω ( δηλαδή όλο το προσωπικό) σίγουρα δεν θα εμφανίζεται στα επίσημα βιβλία και στοιχεία της επιχείρησης ως νόμιμα εργαζόμενος !
Ποιός καλύπτει ποιόν και γιατί ; Από πού και πώς πληρώνονται ;Υπάρχουν ευθύνες ; Η κυρία Διευθύντρια στην Αθήνα, των υποκαταστημάτων, που δίνει τις εγκρίσεις και προεγκρίσεις, τι έχει να μας πεί ; Αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη ή καλύπτεται από ανωτέρους της και από ποιούς ; Ποιός είναι ο οικονομικός διευθυντής στην Εταιρεία στην Αθήνα και γιατί δεν βλέπει ή καλύπτει τις ατασθαλίες ;

Τα ερωτήματα προς τους αρμοδίους : ( Φωνή βοώντος εν τη ερήμω ! )

1. Από πού και πώς πληρώνονται αυτοί οι Χριστιανοί και από ποια ‘’ μυστικά κονδύλια’’ ; Από το βάζο με το μέλι ;
2. Ποιος αποφασίζει τις ΄΄προσλήψεις΄΄, των παράνομων εργαζομένων, όταν η ανεργία καλπάζει και ποιος έδωσε έγκριση γι αυτές ; ( μάλλον Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει)
3. Ποιος καλύπτει ποιόν και με τι ανταλλάγματα ; Υπάρχουν αρμόδιοι στην ΕΤΑ ή ( Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου A.E.); Υπάρχει Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο ; Υπάρχει αρμόδιο Υπουργείο για να μας απαντήσουν; ( Αυτοί ασχολούνται τώρα με τις εκλογές, με τα μικροπράγματα θα ασχοληθούν ;)
4. Ποιος είναι αρμόδιος για τις κανονικές προσλήψεις στο Golf Ρόδου, και γιατί αυτές δεν έγιναν. Υπάρχουν ευθύνες με τους παράνομα απασχολούμενους;
( Μην μας πουν ότι είμαστε σε μεταβατική περίοδο και ότι το Golf θα δοθεί σε ιδιώτες. Αυτό το ακούμε εδώ και 40 χρόνια !
Μήπως ετοιμάζονται οι εδώ ΄΄διοικούντες΄΄,δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα, να αναλάβουν οι ίδιοι εργολαβικά και την εργατουπαλληλική διαχείριση; (με μαιμού προσφορές και διαδικασίες ;)
5. Γιατί αφού είστε ανίκανοι να λειτουργήσετε και να συντηρήσετε το Golf Ρόδου, δεν το κλείνετε, ώστε να μην γινόμαστε ρεζίλι στους ξένους με τα χάλια του ; Μήπως αυτή κατάσταση εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα ;
6. Πού είναι ο Δήμαρχος Ρόδου, ο Περιφερειάρχης, ο αρμόδιος Υπουργός, οι Βουλευτές, οι τοπικοί παράγοντες τουριστικοί η μη, που έχουν συμφέροντα από τη λειτουργία του Golf για να πάρουν θέση ;
7. Γιατί το Golf Αφάντου Ρόδου, έχει καταντήσει ανεξέλεγκτο τσιφλίκι 2-3 ατόμων ; Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από όλη αυτή την άθλια και προκλητική κατάσταση ; Ποιός από την Αθήνα τους καλύπτει και γιατί ;
8. Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί ή έχουν διαλυθεί τα πάντα ;
Πού είναι η Επιθεώρηση Εργασίας, το Εργατκό Κέντρο, το ΙΚΑ ;
9. Ποός εκτιμά το πραγματικό κόστος των επισκευών-συντηρήσεων, ποιός τις πραγματοποιεί, με τι διαδικασίες και ποιός ελέγχει τη διαδικασία ; Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν προσφορές. Από αυτές όσες θέλετε και με ότι τιμές θέλετε !
10. Οι εγκαταστάσεις και το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι. Ακόμη και προσφατα έγιναν κλοπές μικρομηχανημάτων και μεγάλης ποσότητας καυσίμων. Δε μιλάμε για μικρές ποσότητες καυσίμων, γιατί κάποιος είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του!
11. Ποιοί εργάζονται και ποιοί φαίνεται ότι εργάζονται ! Θα απαντήσει κάποιος αρμόδιος ! Αν υπάρχει αρμόδιος !
12. Ποιός είναι ο ελεγχόμενος στο Golf Αφάντου Ρόδου και ποιός είναι ο ελέγχων . Μάλλον Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει !
13. Ποιός θα μας εμφανίσει τις μισθοδοτικές καταστάσεις του εργαζομένου προσωπικού; ( Αν υπάρχουν !)

Θα επανέλθω, αλλά αυτή τη φορά, με επίσκεψη στον Εισαγγελέα

Αφαντενός ο Ρόδιος
(επιστολή)

Η επιστολή του αναγνώστη στη διάθεση κάθε αρμοδίου
Xrisostomos
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/12 18:22

    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια ,
    Το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και χρόνια και δυστυχώς τα συμφέροντα κάποιων κατά τα άλλα υπέρμαχων της τουριστικής ανάπτυξης στο νησί έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο το γήπεδο γκολφ Αφάντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *