ροή ειδήσεων

Καταγγελία-Σοκ για νεογνό που έσβησε από λάθη !

Αναγνώστης:
Ο μαιευτήρας "Ι. Χ." και ο παιδίατρος "Β. Κ." άφησαν αβοήθητο νεογνό κοριτσάκι από την Κρεμαστή της Ρόδου που έσβησε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο 9 μόλις ημερών! ...


Ο μεν μαιευτήρας (λόγω "βιαστικού" και απρόσεκτου υπέρηχου) ΔΕΝ είδε καθόλου προγεννητικά ότι το έμβρυο είχε βαρύτατη σύμπλοκη καρδιοπάθεια, με προβλήματα που "έβγαζαν μάτι" ιατρικά, ώστε να λάβουν τα μέτρα τους οι γονείς και να γίνει ο τοκετός στην Αθήνα και ο παιδίατρος (που επέβλεπε υποτίθεται στην ιδιωτική κλινική ) ισχυρίζεται ότι το μωρό έφυγε 3,5 ημερών από αυτόν και την ιδιωτική κλινική Ρόδου "υγιέστατο" και μέσα σε λίγες ώρες έγιναν όλα και "έτυχε".

Με διάγνωση άλλου παιδιάτρου στο σπίτι 4 ημερών έγινε αεροδιακομιδή στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με C-130 και εισαγωγή στην εντατική, μπαλονάκι άμεσα για να κρατηθεί στη ζωή και μετά από 3 ημέρες χειρουργείο 9 ωρών ανοικτής καρδιάς από τους κορυφαίους καρδιοχειρουργούς!
Το μωρό άντεξε το χειρουργείο και πάλεψε ακόμα μερικές ώρες. Η ταλαιπωρημένη καρδούλα του όμως δεν άντεξε...

Κανένας τους δεν είχε προειδοποιήσει τους γονείς από την κύηση ή να είχε ενημερώσει μετά τη γέννα για άμεση μεταφορά στην Αθήνα αφού κάθε ώρα ήταν κρίσιμη στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Για την ιστορία αναφέρεται ότι στις αρχές του 2012 παρόμοιο περιστατικό διαγνωσμένο σε νεογνό πρόωρο, μόλις 1600γραμμαρίων ΣΩΘΗΚΕ στο Ωνάσειο, αφού διαγνώσθηκε άμεσα και χειρουργήθηκε αμέσως μετά τον τοκετό, χωρίς να ταλαιπωρηθεί έτσι η καρδούλα του με το να παραμείνει χωρίς χειρουργική βοήθεια επί ημέρες.

... θλίψη και οδύνη για συγγενείς, φίλους και κοινωνικό περίγυρο
για το αδικοχαμένο αγγελούδι των 9 ημερών!

Η οργή ξεχειλίζει για την υποκρισία...

Θέλουμε να προστατευθούν άλλοι άνθρωποι από τέτοιους τυχοδιωκτισμούς!

Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας ...
Παρακαλώ διαδώστε το ... !

Υ.Γ. Ο παιδίατρος όταν κλήθηκε να απολογηθεί γραπτώς από αρμόδια όργανα ισχυρίστηκε ΨΕΥΔΩΣ ότι είχε ενημερώσει πλήρως τους γονείς λες και κάποιος γονιός που σε 2 ώρες είχε το μωρό του απο τον καρδιολόγο της Ρόδου στο Ωνάσειο, θα καθόταν 2 ημέρες άπραγος σπίτι με παραπομπή για καρδιολόγο στα χέρια.
Ο νοών, νοείτο ...

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *