ροή ειδήσεων

Τα κλοπιμαία των Ρουμάνων

Εξιχνιάστηκαν δυο (2) διαρρήξεις και μια (1) απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείων, στην Ρόδο Συνελήφθη μια (1) αλλοδαπή κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτική Ρόδου...
ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα (4) άτομα για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές.



Εξιχνιάστηκαν ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων και μια (1) απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείων στην Ρόδο.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα στις διαρρήξεις εμπλέκονται πέντε (5) άτομα από τα όποια τέσσερα (ένας 38χρονος Ρουμάνος μαζί με τρεις ακόμη άνδρες άγνωστων στοιχείων ταυτότητας) αναζητούνται και μια 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, η οποία συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Ρόδου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης - συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε προχθές (29.05.2012) στην πόλη της Ρόδου, έγιναν προσαγωγές ατόμων και κατοίκων έρευνες, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι της 32χρονης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων κοσμήματα τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονται από διάρρηξη χρυσοχοείου.
Τα κοσμήματα που βρέθηκαν αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ η έρευνα για την ανεύρεση και των υπολοίπων κλεμμένων κοσμημάτων συνεχίζεται.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είναι μέλη οργανωμένης σπείρας η οποία με συγκεκριμένο τρόπο διέπραξε δυο διαρρήξεις και μια (1) απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείων και συγκεκριμένα:
Την 27 προς 28-02-2012 στην πόλη της Ρόδου, μέλη της σπείρας διέρρηξαν χρυσοχοείο αφαιρώντας από τις προθήκες κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Την 28-04-2012 βράδυνες ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, μέλη της σπείρας αποπειράθηκαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Την 04-05-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, μέλη της σπείρας διέρρηξαν χρυσοχοείο αφαιρώντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στο κ. Ανακριτή Ρόδου που εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.
Η 32χρονη που συνελήφθη χθες το βράδυ, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία διερευνά τυχόν συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις διαρρήξεων.
http://crimesonair.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/6/12 10:20

    ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ Τ ΑΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/12 13:23

    Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό.
    Δεν θα έχουν ανοίξει οι αλλοδαποί τα μισά σπίτια και μαγαζιά???
    Θα αλλάξει το σκεπτικό του Ελληνα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/12 15:35

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ.ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ,ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΑΝ(ΑΚΟΜΑ).ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *