ροή ειδήσεων

Άκου ανθρωπάκο... Ελληνα βολεμένε!!

Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!
Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο...
θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!
Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας τα πάνω από το έθνος σου ,πάνω από την φυλή σου ,πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!
Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου ,το ακινητακι σου ,το κινητουλι σου
..προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχισεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!!
Σύντομα μικρέ ανθρωπάκο μιας και πάντα θα δικαιολόγησε ότι δεν γνώριζες (αν και ποια είχες ολο τον χρόνο και όλα τα μέσα ) θα βιώσεις τον πόλεμο και την πείνα , σύντομα ανθρωπάκο όλα όσα για αυτά πρόδωσες τα ιερά και τα όσια θα είναι τόσο ευτελή όσο είσαι εσύ αυτή την στιγμή αλλά δεν το γνωρίζεις!!!!
Μην φωνάξεις μικρέ ανθρωπάκο , μην κλάψεις ,τελειώσανε οι χάρες από τον ουρανό ,είχες μια ευκαιρία εστω και κουτσή να δείξεις ότι μπορείς να είσαι Α-ΛΗΘΗΣ....άλλα για μια φορά ακόμα απέτυχες!!

Όλα όσα θα ξαναπώ θα είναι για λίγους ,κανένα σεβασμό σε σκουλήκια ,κανένα σεβασμό σε προδότες κανένα σεβασμό σε τελευταίας κατηγορίας υπανθρωπιδια με σαυροειδή καταγωγή!!

Μικρέ ανθρωπάκο η τελευταία αφιέρωση είναι για σένα ....από αύριο ξεκινάει άλλη χορωδία ..που συ δεν θα συμμετέχεις ποτέ ...


Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/12 15:43

    Τι περιμενετε απο ενα λαο που μετα απ'οσα του εκαναν τα τελευταια δυο χρονια,εξακολουθει να ψηφιζει με 42% ΝΔ-Πασοκ,και το 38% δηλωνει αποχη και ζουν στον κοσμο τους.
    Τωρα καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/12 20:02

    ΩΡΑΙΟΣ...ΠΕΣΤΑΑΑΑΑ....ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ....ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/12 21:09

    Ψήφισαν ΝΔ και καμαρώνουν!!!!!!!! η Μεργκελ είπε, δεν επαναδιαπραγματεύεται τώρα θα την φάμε όλοι μαζί θα μας πιούν και το λιγοστό αίμα που μας έχει απομείνει,προσευχηθείτε να μας λυπηθούν!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/12 22:14

    ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ χεστηκανε για την αναδιαπραγμάτευση και πράσινα άλογα.
    Θέλανε και θέλουν τις 180 ψήφους στο κοινοβούλιο για να εντάξουν στο Σύνταγμα τη Δανειακή Σύμβαση.Αυτή είναι η εντολή τους απέξω.
    Μετά δεν υπάρχει για την Ελλάδα γυρισμός.
    Μόνο με νεκρούς και μάχες στο δρόμο αλλάζει αυτό.
    Προσπάθησαν λοιπόν να πιάσουν αυτό το νούμερο με τις δεύτερες εκλογές.
    Το έχουν ακουμπήσει.179 εχουν .
    Ε, τί στο διάολο δεν θα αγοράσουν άλλους 2;
    Η ακόμα καλύτερα κάποιο κόμμα θα απέχει της ψηφοφορίας και έτσι θα χρειαστεί μικρότερος αριθμός βολευτών.
    Απλά τα πράγματα.
    Για να ξέρετε τί σας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/12 22:24

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ!!ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΩΣ ΕΔΩ!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΩΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/12 23:13

    ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΜΑΣ...... ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΗ.....ΒΛΑΚΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/6/12 10:31

    ....Μόνο με νεκρούς και μάχες στο δρόμο αλλάζει αυτό.................
    Αυτο θα γινει.
    Σαμαρας Βενιζελος Κουβελης.
    Αυτοι το αποφασισαν.
    Μπράβο τους.
    Θα περάσουν στην ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/6/12 01:58

    Σας διαβάζω και γελάω!!! Όσοι από εσάς έχετε ψηφίσει έστω και μία φορά τα 2 μεγάλα κόμματα, ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα να ομιλείτε !!!!!!!! Άσε που σε ποσοστό τουλάχιστον 70% από αυτούς που διαμαρτύρονται σήμερα, έχουν φάει και έχουν βολευτεί και βολέψει παιδιά και ανίψια!! Η υποκρισία στο μεγαλείο της...... ουστ από δω ρε που θέλετε να έχετε και γνώμη, χαραμοφάηδες !!! Επαναστάτες της κακιάς ώρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *