ροή ειδήσεων

Τραγικό: δείτε πως προσελκύουν τουρίστες

Το ξεφτίλισαν με κουταβάκια ημερών που δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα ματια τους.
Κάλεσα αστυνομία και δεν εμφανίστηκε ποτε...







Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/6/12 23:29

    astinomia den tha asxolithi isos axolithi i dimotiki ego pantos sti thesi sou tha eperna to skilaki kai an tolmouse as elege kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/12 23:37

    βρωμόγυφτοι!ουστ από δω στα τσακίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/12 23:50

    Στήν Λίδο μία μέρα εμαφανίστηκάν και τους έδιωξαν οι Λινδιακοί και η δημοτική αστυνομία. Εξαφανίστικαν σήμερα εμφανίστηκε πάλι ένας με ένα παιδάκι και έφτασε μέχρι την εκκλησία. Δεν πρόλαβε να πάει πιο πέρα τον έδιωξαν και έφυγε άρον άρον. Αν θέλει κανείς γίνεται. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να τους διώξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/12 23:53

    Tin xrysi avgi eprepe na fonakseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/12 00:35

    Την ΝΑSA επρεπε να φωναξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/6/12 01:47

    i dimotiki astunomia pou kalesa mou eipe oti den exei kamia armodiotita na kanei tipota........genika oti na nai exei ginei o enas ta rixnei ston allon........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/6/12 07:25

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ!
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ? ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΥΞΙΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΩΣ!
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ(ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ)ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/6/12 07:29

    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/12 07:51

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ? ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΕΟΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ?????
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΑ..ΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/6/12 07:52

    Κανέναν δεν τον ενδιαφέρει ότι αυτή η παιδική ψυχή βρίσκεται στους δρόμους να ζητιανεύει πριν καλά καλά πάει σχολείο, πριν καλά καλά γνωρίσει την ζωή όπως όλοι μας; Μόνο η εικόνα στην παλιά πόλη; Μόνο το σκυλάκι;

    Δηλαδή το πρόβλημα μας είναι ότι δεν τα μαζεύει η αστυνομία και όχι ότι δεν υπάρχει ένας κρατικός φορέας, μια οργάνωση τέλος πάντων που να ασχολείται να δώσει μέλλον και δικαιώματα σ' αυτά τα παιδιά; (νιώστε το μιλάμε για ΠΑΙΔΙΑ γαμώ την τρέλα μου!)

    Αυτή είναι η παιδεία μας και αυτή τη κοινωνία απαρτίζουμε, μπράβο μας και να μας χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/12 08:14

      http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/240/470/646.jpg

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/12 08:51

      Εσυ που εχεις παιδεια να περνας καθε πρωι και να τα παιρνεις σπιτι σου.Η ωκεανο περασες και ηρθες η εισαι βαθια νυχτωμενος.Ακουσε λοιπον δυο λογια.Αυτη η φυλη δεν θελει να ενταχθει στην κοινωνια.Σε διαφορα μερη της Ελλαδας οπου ζουν κατα καιρους ασχολουνται με το εμποριο η με μεροκαματα στα χωραφια.Εδω λοιπον οι γονεις τους τους αμολουν στη ζητιανια γιατι εχει καλο μεροκαματο και τα μαζευουν το βραδυ με τις εισπραξεις.Επαγγελμα δηλαδη προσοδοφορο.Σε φτωχες πολεις δεν υπαρχει τετοιο φαινομεμενο γιατι δεν εχει μεροκαματο.Ετσι λοιπον απευθυνομενοι σε ανθρωπους του δικου σου επιπεδου βρισκουν προσφορο εδαφος.Υπαρχουν παρα πολλοι συνανθρωποι μας που δεν εχουν τα προς το ζειν αλλα δεν ακολουθουν αυτη τη μεθοδο.Οσο για τις ευαισθησιες σου τις εχουν πολλοι ανθρωποι αλλα σκεπτονται και αντιδρουν με βαση τη λογικη και οχι την κουλτουρα σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/6/12 12:23

      Ε. ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ!
      ΕΧΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ.
      ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
      Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/6/12 15:14

      16/6/12 8:51 π.μ. Ε όχι ρε γαμώτο. Καταρχάς όταν ξεκινάς την πρόταση σου λέγοντας κάποιον να πάρει το πρόβλημα ΣΟΥ στο σπίτι του δείχνει πόσο μικρόμυαλος είσαι.(!!) Δηλαδή πια είναι η λύση στο πρόβλημα σου ρε μεγάλε; Να τους πάρουμε φυλακή; Να τούς διώξουμε από την Ρόδο; Η να έχεις συνέχεια την αστυνομία να τρέχει να τα μαζεύει; Ξέρεις ΠΟΛΥ καλά ότι έτσι δεν λύνεις το πρόβλημα, απλά το κρύβεις κάτω από το χαλί ή το φορτώνεις στην πλάτη κάποιου άλλου και ακόμα χειρότερα το διαιωνίζεις!!!

      Και μην μου πιάνεις παραδείγματα με συνανθρώπους που δεν έχουν τα προς το ζην και δεν ζητιανεύουν. Το να αυτοκτονείς ή να σκοτώνεις δεν τα βρίσκω καλύτερα από την ζητιανιά!!

      Τι προτείνω εγώ; Φυλακή και παραδειγματική τιμωρία στα τέρατα που βγάλαν τα παιδιά τους στους δρόμους και με την μέριμνα του κράτους να γίνουν αυτά τα παιδιά ενεργά μέλη της κοινωνίας. Χρονοβόρο ίσως, αλλά δίνει μια κάποια λύση ρε αδερφέ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/6/12 15:19

      Όσο για σένα (16/6/12 12:23 μ.μ.) που δεν σε ενδιαφέρει η παιδική ψυχή δεν βρίσκω κανέναν λόγο για κάποιον να τον ενδιαφέρει για εσένα ή το πρόβλημα σου. Στο χρωστάει το κράτος επειδή είσαι τίμιος πολίτης δηλαδή; Επειδή είσαι γενναιόδωρος και κάνεις φιλανθρωπίες ή γιατί δεν κλέβεις, πληρώνεις φόρους και απαιτείς;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/6/12 07:55

    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
    Τι θα πει δεν εχει αρμοδιοτητα η Δημοτικη αστυνομια.Τοτε ποιος εχει.Μου κανει εντυπωση τοσοι δημοτικοι συμβουλοι νομαρχιακοι εκπροσωποι εμπορικων συλλογων κανεις δεν εχει την ευαισθησια να αναδειξει το θεμα που μας προσβαλλει σαν λαο και θελουμε τουρισμο επιπεδου.Ο Δημαρχος κατα τα αλλα λαλιστατος και υπερασπιστης του ηθικου και δικαιου δεν επρεπε να εχει δωσει εντολη να μαζεψουν ολους αυτους απο φαναρια και εμπορικα κεντρα που δησφημιζουν το τοπο μας.Ας ασχοληθουν απο τα πιο απλα προβληματα δεν χρειαζονται ειδικα κονδυλια.Και οι ευαισθησιες εχουν τα ορια τους.Εκτος αν θελουν καποιοι να τους παρουν στα σπιτια και στις γειτονιες τους οι λεγομενοι προοδευτικοι και κουλτουριαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/6/12 08:12

    Μπαμπης Ευθυμιαδης προεδρος τοπικου συβουλιου Ροδου. Ειναι ο ανθρωπος που μπορει να δωσει λυση στο προβλημα.Ενημερωστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/12 08:30

      χαχαχα καλοοοοοοο παντως οι δημοτικοι ασχολουνται με τα παρκαρισμενα...
      δημοτικοι παρκαδοροι να λεγονται...ακους εκει δημοτικη αστυνομια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/12 09:41

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/6/12 09:59

    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!!!!!!!!

    E-mail : xarhodes@yahoo.gr

    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Π.Ο. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -ΡΟΔΟΥ : 6955653621

    Τ.Ο. ΚΩ : 6940724529

    ΓΡΑΦΕΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 7 ώρες λειτουργείας 6-9

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: 6946369617

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ : 6944962780

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: 2244022281

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΙΑΛΥΣΣΟΥ : 6940879660

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΣΥΜΗΣ : 6972644658

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/6/12 10:31

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΑΣΤΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛ ΑΠΛΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/12 15:19

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ .ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΡΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ,ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΥΦΑΚΙ'. ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος16/6/12 11:47

    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ----ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΟΔΙΟΙ....ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΘ ΑΥΤΟΥΣ....ΔΥΟ ΤΑΝΚΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ......ΤΕΛΟΣ.....Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ....ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΜΠΑΝΑΝΙΑ Ε ΜΠΑΝΑΝΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/6/12 15:07

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ .ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙΑ!ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο 10.31 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΟΥΣΤ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ,Η ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/6/12 21:18

    Pragmatika opou apeuthinthika efaga akuro mexri kai apo tin astunomia tin euthini to kserw oti tin exoun oi goneis apo ta tsigganakia einai gia lupisi kai auta alla skefteite oti toulaxiston ta tsigganakia exoun fwni na zitisoun voithia autes oi amoires psuxoules omws den exoun kai den ftaine na pethenoun KATHIMERINA gia na kanoun tziro ta guftakia imarton kai sumfwnwme kapoiom pou eipe oti kapoioi tsigganoi kai kraxtes na dilwsw kanoun oti goustaroun se olokliri tin palia poli kai kanenas den mporei na tous stamatisei tosoi anthrwpoi ekei kai.oloi to voulwnoun e oxi den to dexomai re paidia tha kleisoun ta magazia kai anthrwpoi tha meinoun xwris douleies epeidei oloi to voulwnoun ksupniste pia poneste ligo gia ton topo sas pou eprepe na einai to.kalutero stolidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/6/12 22:35

    ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙΔΙ-ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ,ΦΤΟΥΣΟΥ-ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.ΚΑΙ Η ΚΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ???ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.ΑΗΔΙΑΖΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *