ροή ειδήσεων

Σύζυγος και κόρη τού άρπαξαν τον θησαυρό

Οικογενειακός θησαυρός έκανε φτερά από θυρίδα υποκαταστήματος τράπεζας σε μεγάλο νησί της Δωδεκανήσου.
Θύμα, πασίγνωστος επιχειρηματίας και δράστες...
της αρπαγής του ποσού του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, η σύζυγός του και η μονάκριβη κόρη τους. Δύο ράβδοι χρυσού, δαχτυλίδι με διαμάντια, 450 χρυσές λίρες Αγγλίας, κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και πολλά ακόμη εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού, προκαλώντας σοκ στον κύριο δικαιούχο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης της Ρόδου, πρόκειται καθαρά για μια ενδοοικογενειακή υπόθεση. Αφορά τα τρία μέλη μιας πάμπλουτης οικογένειας, πατέρα, μητέρα και την 25χρονη κόρη τους, μια οικογένεια επιχειρηματιών, με ιδιόκτητο ξενοδοχείο και επιχειρήσεις σε χώρα του εξωτερικού.

Πρόσβαση στην τραπεζική θυρίδα είχαν και τα τρία μέλη της οικογένειας, με ειδικές εξουσιοδοτήσεις και συμβολαιογραφικές πράξεις. Ο πατέρας σπανίως επισκεπτόταν τη θυρίδα, σε αντίθεση με τη σύζυγο και την κόρη τους, που χρησιμοποιούσαν πανάκριβα κοσμήματα σε εκδηλώσεις και ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο επιχειρηματίας πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το υποκατάστημα προκειμένου να πάρει από τη θυρίδα κάποια από τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε προς φύλαξη. Ομως, μόλις γύρισε το κλειδί στην κλειδαριά και είδε τι ακριβώς είχε απομείνει από τον ανεκτίμητο θησαυρό του έμεινε άναυδος. Οπως διαπίστωσε στη θυρίδα υπήρχαν μόνο δύο δικά του ακριβά ρολόγια, χρεόγραφα και μετοχές ξένων εταιρειών, όλα στο όνομά του. Ολα τα άλλα είχαν εξαφανιστεί διά μαγείας.

Ο θησαυρός υπολογίζεται περί το 1,8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 600.000 σε δολάρια, τα οποία ο σύζυγος τοποθέτησε πρόσφατα, λόγω της ρευστής πολιτικής κατάστασης και των φημών για έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αμέσως ενημέρωσε τον διευθυντή του καταστήματος και ξεκίνησαν έρευνες. Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, η σύζυγος και η κόρη του παραδέχθηκαν ότι οι ίδιες άδειασαν τη θυρίδα με τη δικαιολογία ότι «μπορεί να γίνει κάτι και να τα χάσουμε όλα»!

Την ίδια στιγμή όμως αρνούνται να τα επιστρέψουν στον σύζυγο και πατέρα, με το επιχείρημα ότι όλα όσα πήραν είναι δικά τους μερίδια, ως κέρδη από τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε και σε ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα αποκάλυψε ότι ο θησαυρός του 1,8 εκατ. ευρώ μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου και φυλάσσεται σε άλλες τραπεζικές θυρίδες.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, καθώς ο πάμπλουτος άνδρας που από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε «άφραγκος» προσέφυγε κατά των δύο γυναικών της ζωής του.
Espressonews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/6/12 18:24

    HAHAHAHA KALA NA PATHEIS ME TO TSOULAKI P ANETHREFES TOSA XRONIA! TWRA THA THN BREI KANENAS NA TIN PIDAEI KAI THA SOU TROEI TA LEFTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/12 00:19

    poios einai????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/12 13:08

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....να τους ΧΑΙΡΕΣΑΙ .ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/12 18:53

    Να κάνει τον σταυρό του που δεν τον καθάρισαν να τα πάρουν και νόμιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *