ροή ειδήσεων

Το εσωτερικό τουρνουά του Κολοσσού Ρόδου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Κολοσσός Ρόδου διοργανώνει το εσωτερικό τουρνουά των τμημάτων υποδομής του. Οι αγώνες διεξάγονται με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών γεννημένα...
το 2000 και νεότερα κι έχουν ως στόχο οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες να εξοικειωθούν με τις συνθήκες αγώνων και να αξιολογηθεί η πρόοδός τους από τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για περίπου 100 αγόρια χωρισμένα σε οκτώ ομάδες και 45 κορίτσια χωρισμένα σε τέσσερις ομάδες, που ξεκίνησαν την Πέμπτη 24 Μαΐου τις αναμετρήσεις τους, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου, παράλληλα με την ετήσια γιορτή του Κολοσσού.

Με ανακοίνωσή του: «Ο Α.Ο. Κολοσσός θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ, η οποία και φέτος συνδράμει στη διεξαγωγή του εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ».

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ήταν τα εξής: Αγόρια: Ζευς - Ήφαιστος 29-47, Ήλιος - Καμίρος 45-39, Κλεόβουλος - Απόλλων 32-28, Τελχίνες - Ποσειδών 24-38. Κορίτσια: Αθήνα - Φερενίκη 24-30, Καλλιπάτειρα - Ρέα 36-40.

http://www.onsports.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *