ροή ειδήσεων

Κατά φαντασίαν ασθενής ή... Σαμαράς vs Τόμσεν 1-0

Γιατί το συζητάμε μόνο στα κρυφά;;; Ας μιλήσουμε δημόσια για αυτό που όλοι συζητάνε εκτός τηλεόρασης!!!
Σκέψεις για αναβολή του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, εκφράζουν οι Τροϊκανοί και αιτία είναι...
η επείγουσα εγχείρηση του Πρωθυπουργού και όχι μόνο!

Είναι γεγονός ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν ερωτηματικά για την ταυτόχρονη νοσηλεία Πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομίας! Οι συμπτώσεις πολλές και στα δημοσιογραφικά θεωρεία ακούγονται ποικίλα σχόλια!

Μια εγχείρηση με λέιζερ στις μέρες μας, υπό νορμάλ συνθήκες δεν απαιτεί καν την διανυκτέρευση του εγχειριζόμενου στο νοσοκομείο και το εξιτήριο δίδεται αυθημερόν!

Σαφώς λοιπόν, η επί τριημέρου παραμονή του Αντώνη Σαμαρά στο νοσοκομείο και η σαφέστατη απαγόρευση του θεράποντος ιατρού επί δεκαημέρου, κάθε κοινωνικής εκδήλωσης εκτός σπιτιού, ενδυναμώνουν τις φήμες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Φήμες που εντείνονται ακόμη περισσότερο, αν προστεθεί και η σχεδόν ταυτόχρονη λιποθυμία και κατεπείγουσα εισαγωγή στο νοσοκομείο, του υπό ... υπουργοποίηση Βασίλη Ράπανου!

Η χώρα λοιπόν, αρρώστησε βαριά, μιας και οι δύο «κεφαλές» της, βρίσκονται αυτή την ώρα κλινήρεις σε νοσοκομεία για διαφορετικούς λόγους!

Συνεπώς, ακόμη κι αν έρθει η τρόικα, δεν υπάρχει κάποιο νόημα στην επίσκεψή της, μιας και οι δυο βασικοί συνομιλητές της, έχουν «ιατρικό απαγορευτικό» για τέτοιου είδους συζητήσεις !
Τις … συνομωσιολογικές θεωρίες, τις ενισχύουν και άλλα βολικά για την νεόκοπη Κυβέρνηση γεγονότα που με τις ξαφνικές ασθένειες φαίνεται να αποφεύγονται! Οπως για παράδειγμα η σύνοδος του Eurogroup!

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, κανείς δεν θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί μέσα σε 48 ώρες και μετά να δει την Τρόικα έχοντας μια συνολική εικόνα των διαπραγματεύσεων. Ετσι, Σαμαράς και Ράπανος, μπορούν από το … κρεβάτι του πόνου, να κερδίσουν μια πολύτιμη εβδομάδα, κατά την οποία θα ενημερωθούν καλύτερα και η τακτική του αιφνιδιασμού που επεχείρησε το ΔΝΤ, (ως πάγια τακτική του) στέλνοντας τους «εκτελεστές του» πριν καλά – καλά καθίσουν στις καρέκλες τους οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός, μάλλον καταστράφηκε από την αιφνιδιαστική , ταυτόχρονη και απρόβλεπτη νοσηλεία Σαμαρά και Ράπανου!

Ετσι, η Τρόικα, θα τους βρει ενημερωμένους καλύτερα από τη μια αλλά από την άλλη, και οι δυο, δεν θα έχουν την δικαιολογία ότι «μας έπιασαν στον ύπνο»!

Όλα αυτά που αναφέρονται στις παραπάνω γραμμές, έχουν συζητηθεί ήδη στα κομματικά επιτελεία, ενώ η Τρόικα είναι εμφανώς εκνευρισμένη από την αδυναμία τους να έρθουν να Κυβερνήσουν την ... Ελλάδα!

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν η αιφνίδια και ταυτόχρονη νοσηλεία είναι ένα πραγματικό γεγονός ή σκηνοθετημένο!
Αυτό που μπορώ όμως να σας υπογράψω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι ενόχλησε σφοδρά τόσο την ίδια την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και τον ίδιο τον Βολφγκαντ Σόιμπλε!

Δίνει χρόνο στον Σαμαρά να επαναδιατάξει τις κινήσεις του χωρίς όμως να κινδυνεύει με κυρώσεις από τους αρχιτέκτονες του Μνημονίου και τους διεθνείς τοκογλύφους!

Αν πρόκειται για μια σκηνοθετημένη ενέργεια όπως αναφέρουν αρκετοί έγκριτοι δημοσιογράφοι (αλλά μόνο στα πηγαδάκια), ισοδυναμεί με την άρνηση ενός μικρού παιδιού να πάει την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Αν πρόκειται για μια σατανική σύμπτωση στην πιο ακατάλληλη (για την τρόικα) στιγμή, τότε ο Αντώνης Σαμαράς έχει μεγάλο ... άστρο!!!

Λένε ότι η αλήθεια βρίσκεται πάντοτε κάπου στη μέση! Υπάρχει δηλαδή και μια τρίτη περίπτωση! Μια περίπτωση που πλησιάζει και στην δική μου, προσωπική εκτίμηση! Ενα παλιό πρόβλημα υγείας που είχε ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να το λύσει τώρα για να καθυστερήσει την έλευση της Τρόικα και να κερδίσει πολύτιμο γι αυτόν πολιτικό χρόνο! Και απλά η λιποθυμία Ράπανου ήταν μια σύμπτωση!

Όπως και να έχει πάντως, ευχόμαστε «ταχεία» ανάρρωση τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στον Βασίλη Ράπανο!

Επίσης, ευχόμαστε παράλληλα και … «περαστικά» στον κύριο Πολ Τόμσεν, μιας και δεν πέρασε ο αιφνιδιασμός του και του ευχόμαστε δις «περαστικά» γιατί δεν θα καταστεί δυνατή η «απαλλαγή» του (ως διαπραγματευτή) από την υπόθεση της Ελλάδας, που τόσο πολύ επιθυμεί ο ίδιος και το ΔΝΤ!

Αυτά έχει η ζωή Πολ! Μπορεί η υπόθεσή σου να «σκάσει» πριν αντικατασταθείς!!!

http://www.aegeantimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/6/12 17:31

    ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ....... ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ .......ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/12 17:56

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ? ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ? ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ? ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ? ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/12 20:32

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ (ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ:ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.GR
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/12 23:55

    Για άλλη μια φορά το aegeantimes παπαρολογεί. Τι έγινε γίνατε και γιατροί τώρα; Την ίδια επέμβαση είχε κάνει κι ο πατέρας μου (όταν ήταν στην ηλικία του Σαμαρά) και οι γιατροί του είχαν πει να προσέχει, ακόμα και να μην σφίγγεται στην τουαλέτα του ζήτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *