ροή ειδήσεων

Προκήρυξη 15 ερευνητικών υποτροφιών Canon Foundation (Research Fellowships)

Το Ίδρυμα CΑΝΟΝ στην Ευρώπη προσφέρει υποτροφίες για έρευνα σε Ευρωπαίους και Ιάπωνες διακεκριμένους διπλωματούχους ερευνητές με διδακτορικό τίτλο, ή τουλάχιστο Master's degree, σε όλους τους κλάδους της επιστήμης...


Δικαιούχοι είναι όσοι δεν έχουν συμπληρώσει δέκα έτη από την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους. Επέκταση της περιόδου 10 χρόνων είναι δυνατή σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό θα πρέπει να διευκρινίζεται στην αίτηση και θα πρέπει να επισυνάπτονται σχετικά έγγραφα. Υπήκοοι τρίτων χωρών πρέπει να έχουν μόνιμη νόμιμη διαμονή είτε στην Ευρώπη είτε στην Ιαπωνία.

Οι Ευρωπαίοι υπότροφοι θα περάσουν την ερευνητική τους περίοδο στην Ιαπωνία και οι Ιάπωνες στην Ευρώπη. Οι υποτροφίες χορηγούνται για χρονικές περίοδους τουλάχιστον τριών μηνών και το πολύ ενός έτους.

Η οικονομική υποστήριξη των υποτρόφων κυμαίνεται από 22.500 έως 27.500 ευρώ ετησίως και κατ' αναλογία για διαφορετικούς χρονικές περιόδους.

Λόγω των αλλαγών που πραγματοποιούνται στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων κατά τη διάρκεια του φετινού έτους, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής της υποψηφιότητας σας.

Τα συμπληρωμένα έντυπα υποβολής υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στη Γραμματεία το αργότερο έως το τέλος της σχετικής προθεσμίας που λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Η αλληλογραφία και οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν στα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Canon:
http://www.canonfoundation.org

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *