ροή ειδήσεων

Μετά την κατάργηση φωνηέντων χτυπιούνται οι πολιτικές πεποιθήσεις

Τώρα δειώχνουν τους Ελληνες

Μετά τα επτά φωνήεντα που τα έκαναν πέντε, την πλήρωσε η κ.Παπαχρήστου.
Οταν ο κ.Καστανίδης έκανε εκείνο το νόμο κατά της ελευθερίας του λόγου ήταν επόμενο πολλοί Ελληνες να στιγματίζονται με ευκολία ως ρατσιστές...
"Τα Αφρικανικά κουνούπια θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, όταν δαγκώνουν Αφρικανούς στην Ελλάδα". Αυτό είπε η κ.Παπαχρήστου.
Που είναι ο ρατσισμός;
Κακώς η κ.Παπαχρήστου ζήτησε συγγνώμη.
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη δήλωσή της, γιατί δεν θέλω να δώ. Δεν έχω λόγο να σκεφτώ αρνητικά για αυτό που είπε. Θα το έκανα, μόνο αν υπήρχε λόγος.
Ρώτησε κανείς έναν βιολόγο αν έχει επιστημονική βάση καταρχήν η παρατήρησή της; Οχι. Σκέφτηκε κανείς τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει η διφορούμενη αυτή φράση για τον καθένα; Οχι. Πως φαίνεται, ότι αυτοί που αποφασίζουν δεν μιλούν Ελληνικά.
Ο κ.Κούβελος - του "εκατομμυρίου", που δεν ήθελε να περάσει και η Ολυμπιακή φλόγα απο το Kαστελόριζο - ρώτησε κάποιον επιστήμονα για το θέμα; Oχι. Ρώτησε την ίδα τι ακριβώς εννοεί; Oχι. Με ποιά λογική η Ολυμπιακή επιτροπή έλαβε καταδικαστική απόφαση κατά της κ.Παπαχρήστου; Συναισθηματικά ή κατόπιν διαταγής;

Η φράση αυτή καθ'εαυτή της κ.Παπαχρήστου μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους π.χ.

ότι το αίμα των Ελλήνων είναι πιό άνοστο απο το αίμα των Αφρικανών!

ότι αν ένας Ελληνας πάει στην Αφρική, τα κουνούπια εκεί θα προτιμήσουν τον Αφρικανό!

ότι ένα κουνούπι οσμίζεται το αίμα και διαλέγει αυτό στο οποίο έχει εθιστεί!
Οπως βλέπετε οι δύο πρώτες ερμηνείες δείχνουν ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, η δε τελευταία χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. Πού είναι ο ρατσισμός κατά των Αφρικανών; Πουθενά.
ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ - ΙΤ WORKS
Ενδιαφέρον όμως έχει μιά άλλη εκδοχή. Στο twitter της, η κ.Παπαχρήστου εμφανίζεται follower του κ.Κασιδιάρη βουλευτού της Χρυσής Αυγής. Διερωτώμαι εύλογα αν τελικά στο πρόσωπό της ενοχοποιήθηκε ο αυθορμητισμός και η ελευθερία έκφρασης ή διώχθηκε - χωρίς να τις ζητηθούν εξηγήσεις - λόγω τών πολιτικών της πεποιθήσεων. Οτι και να επιλέξει κανείς απο τα δύο, αυτό είναι κατά της απόφασης αποβολής της από την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή.
Υπάρχει όμως και μια άλλη παράλληλη εκδοχή. Η επιβολή μίας άδικης απόφασης σε ένα αθλητή για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος απο τα προβλήματά του.
OIKONOMIA, OUT OF ORDER - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, IT WORKS
Στο Σκάι χτές μίλησε ο Robert Mundell, που δεν βρήκε κανένα πρόβλημα στο Ευρώ και στην είσοδο της χώρας στο ευρώ (.) αλλά στα μεγάλα δάνεια που έπαιρνε η χώρα. Ο Μundell δεν ανέφερε το ρόλο της ανάπτυξης και την αποβιομηχάνηση με τα χρόνια της χώρας, υπέρ της ανταγωνιστηκότητας της Γερμανίας αλλά παρουσίασε σαν καταστροφή την έξοδο της Ελλάδας απο το ευρώ και σαν αναγκαία την διόρθωση των δημοδιονομικών της με απολύσεις, μειώσεις μισθών κλπ.
Διερωτώμαι αν μια χώρα που φτωχαίνει πιό γρήγορα από ότι πλουτίζει απο τη διόρθωση των δημοσιονομικών της, τι περιθώρια παραμονής στο ευρώ έχει, όταν δεν υπάρχει παραγωγή. Η απάντηση είναι "κανένα περιθώριο". Αυτά που είπε o Μundell δεν αφορούν αυτά που συμβαίνουν πίσω απο τις κλειστές πόρτες δηλαδή την πραγματικότητα.
Ο συνδιασμός της άδικης απόφασης για την κ.Παπαχρήστου και της συνέντευξης Mundell μεγιστοποιεί σίγουρα τον αποπροασανολισμό των πολιτών απο τα προβλήματα. Απο όλες τις εκδοχές όμως πιθανότερη για μένα είναι, ότι η κ.Παπαχρήστου διώχτηκε απο την Ελληνική αποστολή λόγω των πολιτκών της πεποιθήσεων. Αυτά περί ρατσισμού, που λέγονται εναντίον της είναι αστεία και αμφιβάλλω αν έχει καταλάβει και η ίδια τι εννοούσε. Δεν θα εκπλαγώ να ακούσω, ότι η ΔΟΕ θα επικροτήσει την λογικά αδύνατη απόφαση Κούβελου.
ΕΣΗΕΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, OUT OF ORDER

«Kλείστε τη σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς.!»
γράφει στον ιστότοπό του ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Ευαγγελάτος, κάτι που είναι πέραν κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας , γιατί είναι ρατσιστικό. Γιατί δεν παρενέβη απο μόνη της η ΕΣΗΕΑ; Tην κάλεσε κανείς; Που είναι οι γυναικείες οργανώσεις να επιτεθούν στα σεξιστικά γραφόμενα εναντίον της. Πουθενά. Ολα δείχνουν την εκδοχή της αποβολής της κ.Παπαχρήστου λόγω των ακραίων πολιτικών της πεποιθήσεων.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ, OUT OF ORDER



Την ίδια ώρα στην επιτροπή για την ανακήρυξη της ΑΟΖ είναι μετ' επαίνων άτομα χωρίς Ελληνικές προδιαγραφές, που δεν πονάνε τη χώρα, που δεν θέλουν φράχτες στον Εβρο, άτομα με δύο διαβατήρια, άτομα των εταιρειών κλπ. Ο κ.Καμμένος τραγουδάει στον ύπνο του, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει τη "δουλειά" του και οι υπόλοιποι αποχαυνώνονται σε φαντασιώσεις.
Είναι προφανής η πολιτική Σαμαρά στο θέμα της ΑΟΖ. Επιδιώκει την ανακήρυξή της σε πρώτη φάση και τη σμίκρυνση της - κάτω απο αυτό που δικαιούται η χώρα απο το Διεθνές Δίκαιο - σε δεύτερη φάση, με συμφωνίες και μνημόνια κάτω από το τραπέζι. Ηδη έχουν ακουστεί προτάσεις απο διάσημους "αγωνιστές" υπέρ της ΑΟΖ, που χάριν της ταχύτερης ανακήρυξής της προτείνουν να χαρισθούν κομμάτια της (σε μέγεθος σαν την έκταση της Κρήτης) στη Λιβύη! Είναι απο αυτούς τους "πατριώτες" με τα δύο διαβατήρια, που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ τα οποία με κομψότητα και το αζημίωτο τους προβάλλουν.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ, ΙΤ WORKS - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, IT WORKS
Τα φωνήεντα ήταν επτά και τα έκαναν με το ζόρι πέντε σαν τον αριθμό των ηπείρων! Σε προηγούμενο άρθρο εδώ, σας έχω αποδείξει εν συντομία ότι η Ελληνική γλώσσα δεν προφέρεται σωστά χωρίς τα επτά φωνήεντα. .
Θα ήταν ρατσιστικό να πώ, ότι οι εκάστοτε υπάκουοι και πρόθυμοι κυβερνήτες της χώρας απάλειψαν στοιχεία απο την Ελληνική γλώσσα για να μιλάνε Ελληνικά όσοι δεν μπορούν να τα μιλήσουν; Θα ήταν ρατσιστικό να πώ ότι οι Ελληνες πολίτες δεν μιλάνε σωστά Ελληνικά; Μπορείτε να πείτε "είναι". Δεν σημαίνει όμως, ότι επειδή είστε περισσότεροι και επειδή η φύση σας έχει χαρίσει ενα "μικρόφωνο" ότι έχετε δίκιο.
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ - IT WORKS
Στην Ελλάδα έχετε χάσει τη μπάλα. Μάθετε να σκέφτεστε, γιατί ζείτε μέσα στην κουταμάρα σας. Σας έφτειαξαν ένα περιβάλλον, που όποιος έχει άλλη άποψη απαγορεύεται να την πεί. Δεν τον απομονώνει μόνο το σύστημα αλλά και εσείς οι ίδιοι με τον τρόπο σας, γιατί έτσι σας έχουν προγραμματίσει. Εγώ την άποψή μου θα την λέω πάντα και με τον τρόπο που εγώ θέλω.
ΥΓ. Ο γράφων δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα και δεν υποστηρίζει κανένα. Το λέω αυτό γιατί oi πολλοί σκέφτεστε πάντα με παρωπίδες, κατάλοιπο ίσως των 400 χρόνων της Τουρκοκρατίας, γιαυτό άλλωστε και η συνήθεια να μη πληρώνετε τους φόρους.

/www.zcode.info/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/12 23:55

    Προς τον αρθρογραφο.....καλές οι συνωμοσιολογίες φίλε μου αλλά τουλάχιστον για τα φωνήεντα και τη γλώσσα αρκετά με τις αηδίες....Το βιβλίο μιλάει για φθόγγους...δηλαδή ήχους και όχι γράμματα δηλαδή φωνήεντα και έχει απόλυτο δίκαιο. Αν γράφουμε κάτι καλό είναι να το έχουμε διασταυρώσει πρώτα και όχι να αναπαράγουμε άκριτα όσα έχουμε διαβάσει σε ένα ιστότοπο. Όσο για το αν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της αθλήτριας....ΝΑΙ ΗΤΑΝ και δε χρειάζεται να αντιστρέφουμε τα αυταπόδειχτα.....Ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πνεύματος έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και να κρατάει τη γνώμη της για τον εαυτό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/12 00:24

    Μωρέ καλά της κάμανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/12 01:29

    O μαυρος ο αλητης ο ταμ ταμ , ο γεωργος ζαμπετας ηταν ρατσιστης ρεεεεε 12 11 55
    οχι δεν της κανανε καλα εχεις ποτε κανει κατι στην ζωη σου; Tην κοβουν επιδει δυο μαλακες πολυ μεγαλοι μαλακες ειναι εκει για να την προστατευσουν ετσι ειναι και ο γιος μου προεδρος κοιτα τι κανανε οι εξυπνοι και ικανοι γερμανοι με την σημαιοφορο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 02:45

      Αυτό με τη γερμανίδα δεν ήταν τελικά μούφα; Έλληνας δημοσιογράφος δεν το ξεκίνησε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/12 09:30

      ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΨΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ,Ο ΔΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *