ροή ειδήσεων

Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!

Εγκαίνια των νέων γραφείων του τουρκοσυλλόγου «Αδελφοσύνη», παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, του Τούρκου προξένου στη Ρόδο, αλλά και ντόπιων βουλευτών της Ν.Δ. και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»! ...


Σας γράφαμε τις προάλλες για τις επισκέψεις κάποιων τουρκοφρόνων της Ρόδου στη Θράκη, εντεταγμένες στην ευρύτερη προσπάθεια της Τουρκίας να εγείρει μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ο τουρκοσύλλογος «Αδελφοσύνη» (για τον οποίο σας ενημερώσαμε), να κάνει και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του, στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουλίου, παραβρέθηκαν ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ρόδο Κερίμ Ουράς, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι, μουσουλμάνοι Ροδίτες που κατοικούνε στην Τουρκία, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο Μάνος Κόνσολας της ΝΔ και η Μίκα Ιατρίδη των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

Λογικά εορταστικό λοιπόν το κλίμα και για την τούρκικη δημοσιογραφική ιστοσελίδα www.haberimport.com, από την οποία μαθαίνουμε πως «οι Τουρκομουσουλμάνοι της Ρόδου βιώνουν την χαρά να έχουν ένα νέο κτίριο για τον σύλλογο τους, όπου θα μπορέσουν να διδάξουν στα παιδιά τους τον πολιτισμό, την γλώσσα και την θρησκεία τους. Στα εγκαίνια του μοντέρνου νέου κτιρίου του συλλόγου που βρίσκεται 200 μέτρα από το κέντρο της Ρόδου, παραβρέθηκαν 600 Τούρκοι της Ρόδου (Έλληνες πολίτες)…Κατά την ομιλία που έκανε, ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του επ’ ευκαιρία των εγκαινίων για την μεταφορά του συλλόγου σε έναν νέο μοντέρνο χώρο. Ο Ουράς (τον βλέπετε τρίτο από αριστερά στην πρώτη φωτογραφία, αλλά και στη δεύτερη, λίγες ώρες πριν, μαζί με τον Ιλτέρ Μέτσο μέσα στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά) ανέφερε πως «τα εγκαίνια αυτά είναι ένα ορόσημο», ευχαρίστησε όλους όσους μόχθησαν γι’ αυτά, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα είναι όχι μόνο για τους Ροδίτες αλλά και για τους τουρίστες που θα έρχονται από την Τουρκία ένας χώρος ανακούφισης.


Περιέγραψε την περηφάνια που αισθάνθηκε για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά στην Ρόδο(σ.σ. Ποιαν, μωρέ, την τούρκικη; Θα μας αποτρελάνουν τελείως ετούτοι;) και είπε πως συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον δήμαρχο Ρόδου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα Δωδεκάνησα, το Μπόντρουμ και την Μαρμαρίδα. Περαιτέρω, επικεντρώθηκε στην αύξηση των δρομολογίων των πλοίων, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι έμαθε πως βρέθηκαν πόροι ύψους 1 εκ. ευρώ για την επισκευή του εν μέρει γκρεμισμένου τζαμιού Ρετζέπ Πασά. Είπε ακόμη πως τα συνεχιζόμενα ανοίγματα της Τουρκίας προς την μειονότητα των Ρωμιών, όπως η παράδοση περιουσιών, έχουν θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι χαρακτήρισε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του συλλόγου ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός, πρόσθεσε πως ο σύλλογος θα έχει πολύ σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες (σ.σ. ήδη φανταζόμαστε το ύφος και το περιεχόμενό τους), ενώ ακόμη δήλωσε πως «εδώ θα είναι σημείο ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης» (σ.σ. είμαστε…βέβαιοι)! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιμάμης του τζαμιού Ιμπραήμ Πασά (και όργανο βέβαια του σεσημασμένου αρχιπράκτορα της Τουρκίας ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ) Ιλτέρ Μέτσο (στην 3η φωτογραφία, τον βλέπετε στο μικρόφωνο),που μοίρασε ευχαριστίες προς τους πάντες για την ηθική και υλική τους στήριξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες προς τις εθνικές και ηθικές αξίες, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Ε, και μετά δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πάρει τον λόγο και ο πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Μεχμέτ Ζαμανάκι, που δήλωσε πως ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τους Τουρκομουσουλμάνους της Ρόδου 

για τις δωρεές τους και την υλική και ηθική στήριξη που παρείχαν, τόνισε πως πλέον ο σύλλογος θα λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις διάφορες δραστηριότητές του και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ρόδου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις και να στηρίξουν τις δραστηριότητές του. Ανέφερε επίσης πως σύντομα θα αρχίσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών από έναν δάσκαλο παραδοσιακών χορών (σ.σ. ε, πάρτε στην 4η φωτογραφία ένα δείγμα από την επίδειξη το ίδιο βράδυ των εγκαινίων και μαντέψτε ποιας ακριβώς εθνικότητας θα είναι και οι χοροί και ο…δάσκαλος) και ακόμη αποκάλυψε πως θα οργανώσουν και μια μεγάλη επίδειξη για το Μπαϊράμι.

Το ακόμη πιο θλιβερό όμως ήταν όσα είπαν οι δύο ελληνόφωνοι βουλευτές (ναι, δεν παρέστησαν μόνο, αλλά έκαναν και…δηλώσεις από πάνω)! Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας είπε λοιπόν πως παρακολουθεί και στηρίζει από το 2000 τις δραστηριότητες του συλλόγου (σ.σ. τα θερμά μας συγχαρητήρια) και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταφορά του συλλόγου στα νέα του γραφεία. Είπε ακόμη πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει στο εξής πολλές εκδηλώσεις και ο ίδιος θα τους στηρίξει σε αυτό, ενώ τόνισε πως πάντοτε ζούσε μαζί με τους μουσουλμάνους, έχοντας μαζί τους μια ειλικρινή σχέση (σ.σ. το έχουμε…εμπεδώσει!) και εστίασε στην αδελφοσύνη μεταξύ των δύο κοινοτήτων που στηρίζεται σε μακρό ιστορικό παρελθόν.

Όσο για τη βουλευτίνα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μίκα Ιατρίδη εξέφρασε κι αυτή την ικανοποίηση για την παρουσία της στα εγκαίνια των νέων κτιρίων, λέγοντας «ένα μεγάλο μπράβο στο Δ.Σ. που πέτυχε κάτι τέτοιο». Επίσης ανέφερε πως ο σύλλογος πραγματοποιεί με επιτυχία τις δραστηριότητες του και ότι μέσω αυτής της οδού, οι πολιτιστικές αξίες θα μεταδοθούν από γενιά σε γενιά!

Τρομερό λοιπόν, ε; Έτσι απλά και ήσυχα,κυριολεκτικά εκ του μη όντος, η Τουρκία μέσω κάποιων ελαχίστων πρακτορίσκων της ανοίγει άλλο ένα μέτωπο σε βάρος της χώρας μας. Και τώρα μάλιστα δεν θα είναι πλέον μόνο οι διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις για τη δήθεν τουρκική μειονότητα της Ρόδου. Θα έχουμε πια συνεχώς μες στα πόδια μας και την οργανωμένη (και τουρκο-επιδοτούμενη με άφθονο «μαύρο χρήμα») ντόπια προπαγάνδα, αυτήν που ζούμε εδώ και δεκαετίες στη Θράκη, αυτήν που ήδη μιλάει και στη Ρόδο για τις 2 κοινότητες, για την ανάπτυξη της τούρκικης κουλτούρας, κτλ. Άραγε υπάρχει κάποιος στο γελοίο αυτό κρατικό ψευδομόρφωμα που να έχει έστω ακούσει κάτι για τη νέα πληγή που ολοένα και διευρύνεται – ή όλοι χαίρονται για την…πολιτιστική ποικιλία, την άδολη και ανέφελη ελληνοτουρκική συνύπαρξη, την ανάγκη για…σεβασμό του διαφορετικού και τις λοιπές παραπλήσιες πομφόλυγες που εκστομίζουν κρουνηδόν από τα βλακώδη χείλη τους οι διάφοροι χαχόλοι; Υπάρχει κάποιος που μπορεί απλώς να κάτσει να σκεφτεί τι θα έκανε η Τουρκία αν πήγαινε λ.χ. ο πρέσβης μας στην Άγκυρα να στήσει σύλλογο στους ελληνόφωνους μουσουλμάνους του Πόντου; Και όσο για τους θλιβερούς ελληνέζους που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο και «νομιμοποιούν» με την παρουσία τους τέτοιες μαζώξεις πρακτόρων, εμείς ούτε για προδοσίες θα μιλήσουμε, ούτε θα αναρωτηθούμε αν η αιτία της στάσης τους είναι οποιοσδήποτε άλλος λόγος ή απλώς εκείνο το…άπειρο που έλεγε κι ο Αϊνστάιν (και χωρίς να εννοεί το…σύμπαν). Από την ώρα όμως που με τόση ευκολία κάθονται και προκαλούν δεδικασμένα και τετελεσμένα σε ύψιστα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όποιος κι αν είναι ο λόγος, κάποιος θα πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Κυρίως το κόμμα του Καμμένου που εμφανίζεται με σαφώς πατριωτικότερες θέσεις σε σχέση με το νεοδημοκρατικό τσίρκο των μνημονιακών ανθυπομηδενικών, θα έπρεπε να είναι κάπως προσεκτικότερο για τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων μελών του. Δεν κοιτάζουν να τους…ενημερώσουν τουλάχιστον για τις θέσεις που ως κόμμα έχουν άλλωστε επισήμως υιοθετήσει; Ε, κι αφού τους ενημερώσουν, ας τους συμμαζέψουν και λίγο, πριν κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά…

http://proxeneio-stop.org

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/12 23:41

    Εύγε στους σκυφτουληδες βουλευτές ........Ρε Μικα τι έγινε;;;;;;;;
    Το νοσοκομείο της Ροδου υπολειτουργεί το ιατροπαιδαγωγικο κέντρο έκλεισε και υποκλεινεστε στο ένα εκατ. Ευρω για το τζαμί;;;;;;;
    Αίσχος προδότες!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/12 23:44

    Φωτιά και τσεκουρι στους προσκυνημενους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/12 23:52

    Κονσολας-Μικα.
    Αυτοι ειμαστε,
    αυτοι μας αξιζουνε,
    αυτους εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/12 00:13

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΒΟΛΕΥΤΕΣ!!!!!ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ!!!!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ.....ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥΣ???????ΕΧΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ Ε????? ΜΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ Η ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ?????? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/12 00:26

    ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΟΓΟ.....ΔΗΛ.Ο ΧΟΤΖΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ)ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΤΑ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ...ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/12 14:53

      ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?
      ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/7/12 14:59

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/12 00:40

    γεια σου ΜΙΚΑ λεβεντης σε ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/12 00:41

    Giati oi ellines tis amerikis Kai tis germanias ti einai diladi? Xristianoi amerikanoi I xristianoi germanoi? Ellines tis amerikis leme Kai ellines tis germanias...
    Opote mas symferi opos mas symferi...
    Ta dika mou dika mou Kai ta dika sou dika mou theloume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/12 02:11

      ναι αλλά οι Έλληνες της Αμερικής δεν ζητούν να πάρουν τη Νέα Υόρκη ;)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/7/12 08:12

      δεν ειναι ετσι τα πραγματα,πιστεψε με,το εζησα και το ζω,στις 25 Μαρτίου κλεινουν την δευτερη μεγαλυτερη οδο για να παρελασουμε εμεις (οποις θελει).Σεβασμος στην διαφορετικοτητα των ανθρωπων συμαινει πολιτισμος.Εχουμε μια αισθηση ανωτερωτητας απο μερικες αλλες φυλες,αυτο νομιζω οτι ειναι ολο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/7/12 18:52

      To sevasmo opos mas didaksaN tote pou petousan toys progonous mas sthn 8allasa toy marmara ayto les sebasmo oi ta emetika pano pou ipsonoun me ton kemal .re ante apo edw ypokrites

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/12 01:07

    τι λετε ρε μαγκες:::: ειστε ανοητοι η αφελεις;;;; ετσι αρχισε η θρακη και φοβασαι τωρα να πης ουι εισαι ελληνας!!! συριζαιοι ειστε οι δυο που υπερασπιζετε την υποτελεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/7/12 09:40

    TOYΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΜ ΝΕΚΡΟΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΛΑΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/7/12 10:35

    AX RE MIKA MEGA LATHOS..... SE PSIFISA ALA KAIKES KAI ESY.........
    ANTI NA TELIOSETE TO KLISTO NA PEKSEI O KOLOSSOS EUROPH ESY SKORPATE LEFTA STOYS ALOTHRISKOUS..
    PARAMYTHIA THS XALIMAS POTE DEN HTAN ELLINES TOURKOI HTAN KAI TOURKOI THA PETHANOUN PIOS APO AYTOYS PHRE OPLO STO STRATO ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/7/12 11:24

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΖΑΜΑΝΤΑΚΗ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/7/12 11:50

    αληθεια εσεις οι εξυπνοι που λετε για τους Ελληνες της Αμερικης ,της Γερμανιας κλπ,μηπως ξερετε αν και αυτες οι χωρες εχουν ενα (απο τα πολλα βεβαια) αντιστοιχο σχεδιο οπως εχουν εχουν οι Τουρκοι εναντιον της Ελλαδας που λεγεται "βαριοπουλα" ? η μηπως δεν τοχετε ακουσει καθολου?!!
    η βλεπετε την τουρκια να ειναι μια νομοταγης χωρα γενικοτερα και ειδικα με του γειτονες της ?
    αν οι ιδιοι δηλωνουν τουρκοι μπουκοταζ στα μαγαζια τους απο δω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/12 14:05

      δηλ τι θελετε να πειτε οτι η αλβανια που αναγνωριζει την ελληνικη μειονωτητα ειναι προχωριμενη και δεν εχει φοβιες,

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/12 16:28

    Αλήτες προδότες πολιτικοί!!!!!
    Ανθελληνικα σκουλήκια η ώρα σας ερχετε......
    Δεν θα ξέρετε που να κρυφτειτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *