ροή ειδήσεων

Δυστυχώς επτώχευσαμεν! επιστολή προς τον υπουργό των Οικονομικών από πολύτεκνο

προς τον Υπουργό των Οικονομικών
κ. Ιωάννη Στουρνάρα, minister
28 Ιουλίου 2012
Αγαπητέ κ. Υπουργέ,
Είμαι πολύτεκνος πατέρας οκταμελούς οικογένειας με 6 ανήλικα παιδιά ηλικίας 4-16 ετών...
Πριν 2-3 μέρες έλαβα το εκκαθαριστικό της εφορίας με χρεωστικό αξίας μεγαλύτερης από τέσσερις καθαρούς μισθούς μου (*).

Ο κύριος λόγος που το μεγάλο αυτό χρεωστικό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη φορολογική ζωή μου είναι γιατί ο προκάτοχός σας αποφάσισε ξαφνικά το Νοέμβριο του 2011 να μειώσει δραστικά το αφορολόγητο για τους πολύτεκνους αυξάνοντας έτσι απότομα και απροειδοποίητα τον ετήσιο φόρο στην οικογένειά μας κατα περίπου 3000 ευρώ. Επίσης, τα 1200 ευρώ της έκτακτης εισφοράς πρόσθεσαν στο χρεός μας ένα ποσό περίπου 4200 ευρώ το οποίο δεν υπήρχε ποτέ στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Αυτό το ποσό από μόνο του, ουσιαστικά λέει πως για δυόμισι μήνες οκτώ άτομα πρέπει να ζήσουν το 2012 με . τίποτα!

Κύριε υπουργέ: Ίσως να μην το ξέρετε, αλλά μια τυπική πολύτεκνη οικογένεια ζει με αυτά που βγάζει, δεν έχει "λίπος" να κάψει. Παρόλα αυτά δε χρωστάγαμε σε κανένα. Και έτσι ξαφνικά, με μια απόφαση, μια υπογραφή, αποφασίστηκε πως χρωστάμε. Και όχι λίγα: Το ένα τρίτο της ζωής μας του 2012. Μας οδηγείτε στην απελπισία. Και ακόμα δεν πήραμε ούτε τα χαράτσια ούτε οτιδήποτε άλλο μας ετοιμάζετε για το Σεπτέμβριο.

Κύριε υπουργέ: το κόμμα σας είπε πως θα στηρίξει την οικογένεια, και μάλιστα την πολύτεκνη οικογένεια. Σας ζήτω να το αποδείξετε με έργα και με άμεση νομοθετική ρύθμιση να καταργήσετε το παραπάνω χρέος για την πολύτεκνη οικογένεια, τουλάχιστον για το 2011 το οποίο αποφασίστηκε απροειδοποίητα και άδικα (**). Ένα ποσό που ελάχιστα θα ωφελήσει την Ελληνική οικονομία, αφού τα χρήματά που θα μας πάρετε τα καταναλώνουμε όλα με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος τους θα χαθεί από τους φόρους που θα εισέπραττε το κράτος δευτερογενώς. Γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά ότι τα χρήματα που κερδίζει ο προϋπολογισμός από τη φορολόγηση χαμηλών εισοδημάτων οδηγούν στην περαιτέρω ύφεση της οικονομίας που οδηγεί στην παρατηρούμενη απελπιστική οικονομική καταστροφή. Ενώ η φορολόγηση υψηλών εισοδημάτων και κεφαλαίων που επενδύονται κυρίως σε μη παραγωγικές επενδύσεις στο εξωτερικό αυξάνουν το πραγματικό εισόδημα του κράτους.

Σας γράφει ένας "προνομιούχος" πολύτεκνος που έχει ακόμα μια μόνιμη εργασία και ίσως επιλογές μετανάστευσης με καλύτερη εργασία στο εξωτερικό, μα που παρόλα αυτά έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Τι να πουν άλλες πολύτεκνες (και όχι μόνο) οικογένειας για τις οποίες η κατάσταση θα είναι πολύ βαρύτερη και ευκολότερα θα οδηγήσει σε ακραία απελπισία με οδυνηρότατες συνέπειες για τις οικογένειες αυτές και τη χώρα;

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

Επίκουρος Καθηγητής, ΕΜΠ

(*) Για την ώρα, γιατί αν υπάρξει περαιτέρω μείωση του μισθού μας, το ποσοστό θα αυξηθεί. Στα ποσά που αναφέρονται παρακάτω (3000+1200) προστίθεται και . προκαταβολή φόρου του 2013 αξίας 1800 ευρώ για να φτάσουμε τους 3.3 μισθούς και άλλα 1800 από άλλο φόρο που δεν παρακρατήθηκε και ήταν όντως προβλέψιμος. Τα υπόλοιπα 3000+1200+1800 ήταν η . κεραμίδα.

(**) Βάζοντας αναδρομικά φόρους για το 2011 εμπεριέχει και την επι πλέον αδικία ότι αναφέρεται σε μια τελείως διαφορετική οικονομική πραγματικότητα με εισόδημα μεγαλύτερο από το τωρινό κατά 40%.

http://kentripotideas.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/12 15:27

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 2013 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/12 15:35

    Κύριε καθηγητά μου.

    Σας καταλαβαίνω απόλυτα για το οικονομικό σας προβλημα που ειναι και ολων των Ελλήνων.

    Εκεινο που δεν καταλαβαίνω, ενας εσείς μορφωμένος ανθρωπος με τι σκεπτικό και λογική αποφασίσατε να φέρετε στον κόσμο τόσα παιδιά?.

    Σε μιά εποχή αβεβαιότητας ανασφάλειας και υψηλών απαιτήσεων στην ζωή που εχουν τα παιδιά σήμερα, τι επιδιώκατε με αυτό?.
    Πάντοτε τα μικρότερα δυστυχισμένα γίνονται, και αναμεταξύ τους ολα λογω διαφοράς ηλικίας τους προβλήματα θα δημιουργούνται.

    Νομίζετε οτι βρίσκεστε στην πάλαι εποχή του "εχει ο Θεός η η τα παιδιά ειναι ευλογία Θεού" ?

    Δεν νομίζω πάντως λόγω της ιδιότητός σας οτι το σκεπτικό σας ηταν (που δυστυχώς ειναι το σκεπτικό των περισσότερων πολύτεκνων) οτι, 'θα μας βοηθάει με τρόφιμα και ρούχα η εκκλησία και οι διάφορες οργανώσεις, θα μας δίνει το κράτος τα επιδόματα πολυτέκνου, θα εχουμε ΙΧ με κόκκινες πινακίδες, θα μας δώσει και αδεια ταξί, και ενα σωρό αλλες προνοιακές και μη παροχές' και τι καλά έτσι.

    Οχι κύριε καθηγητά μου, τραγικό το λάθος σας στον αριθμό των παιδιών που φέρατε στον κόσμο.

    Η σημερινή λογική λέει ολα τα ζευγάρια το σωστό ειναι να εχουν δύο παιδιά το πολύ τρία.

    Τραγικό λάθος επίσης το δεν θέλω παιδιά, μεγάλο λάθος και το ενα παιδί στο ζευγάρι, ιδανικός ο αριθμός των δύο παιδιών στην σημερινή ζωή ανεκτός τα τρία παιδιά, και πολύ τραγικό λάθος τα παραπάνω παιδιά στην σημερινή απαιτητική και καταναλωτική κοινωνία που ζούμε.

    Πάντως ζωή να εχουν, και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/12 16:12

      ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/12 16:49

    ρε φιλε-φιλη 3:35 μα τοσο πολυ υποταχτηκες σε αυτα που σου επιβαλλει η ν.τ.π να θεωρεις τραγικο μαλιστα λαθος τα παιδια αν ειναι πανω απο 2 η 3.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ,ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ per day,ποσες αφοδευσεις και επισης αν η συχνοουρια ειναι ποινικο αδικημα.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙΩΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/12 20:42

    @ Ανώνυμος29/7/12 4:12 μ.μ.

    Δεν αναφέρθηκα σε πολιτικούς και πολιτικές στο σχόλιό μου.
    Αναφέρθηκα στην ανθρώπινη διάσταση του θέματος στις σημερινές συνθήκες μεγαλώματος των παιδιών.

    Λίγο το μυαλό σου βάλετο να σκεφτεί το τι απαιτήσεις εχουν σήμερα εξι παιδιά,με τα σχολεία φροντιστήρια ρούχα προσωπικά εξοδα και τις αλλες απαιτήσεις τους.

    Η εποχή των πριν πενήντα χρόνων κατάσταση , οπου ο μικρότερος φορούσε τα ρούχα του μεγαλύτερου πέρασε ανεπιστρεπτί.

    Και την ειρωνεία σου σαν του λόγου σου σου την επιστρέφω.






    =========================
    @ Ανώνυμος29/7/12 4:49 μ.μ.

    Σε καμμιά ν.τ.π δεν εχω υποταχτεί.

    Παρέθεσα την απάντησή μου στον γράψαντα την ανάρτηση με θέσεις
    βάσει των κατά καιρούς ερευνών και των μελετών και οχι με δικές μου προσωπικές απόψεις.
    Ερευνες και μελέτες που αναφέρουν οτι το καλλίτερο σήμερα, η το ιδανικό ειναι να έχουν τα ζευγάρια δύο παιδιά.

    Παρακάτω τώρα αναφέρομαι σε προσωπικές απόψεις.
    Οι καιροί που τα παιδιά καταλάβαιναν και κατανοούσαν αν υπάρχουν δυσκολίες στην οικογένεια, και αν μπορούν να τα φέρουν βόλτα οι γονείς εχουν περάσει.

    Τα παιδιά στις αστικές κοινωνίες εχουν επηρρεαστεί απο τους εξωγενείς παράγοντες , απο την τηλεόραση, απο τα ηλεκτρονικά μαραφέτια που κρατάνε στα χέρια τους απο τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, και έχουν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικά και αχόρταγα, να μην πώ εως απληστα.

    Αλληλοζηλεύει το ενα το αλλο στο σχολείο, βλέπει τι εχει, η τι φοράει το αλλο παιδί, και πιέζουν τους γονείς να το αποκτήσουν και αυτά αδιαφορώντας αν μπορούν να τους το αγοράσουν.

    Οι απαιτήσεις των δύο παιδιών μιας οικογένειας νομίζω σήμερα οτι μπορούν εστω και λίγο δύσκολα να καλυφθούν.
    Των πολλών παιδιών πώς?

    Θα μου πάρει και πολύ χρόνο αν αναφερθώ και στην οικογένεια των εξι παιδιών του κυρίου καθηγητή και μέσα στο σπίτι.
    Το κάθε παιδί σήμερα μέσα στο σπίτι θέλει τον δικό του χώρο.
    Πάει ο καιρός που σε ενα δωμάτιο εμεναν και τρία αδέλφια μαζί μέχρι που να φύγουν απο το σπίτι τους.

    Για το παρακάτω στο σχόλιό σου ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ....... κλπ, τι να σου απαντήσω.
    Το ειδα ως μια ευθυμία σου και τίποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/12 21:44

    αυτο ακριβως σου λεω.απο ερευνες και μελετες τιποτα αλλο,μας εχουν σωσει στην κυριολεξια.δεν θελω αλλες ερευνες βαρεθηκα,ανθρωπινες σκεψεις θελω κι ας ειναι και λαθος.οσο για τις ζηλειες που λες αν βγαλουμε απο το σπιτι μας την κατινια κ τον νεοπλουτισμο τοτε και τα παιδια μας θα εχουν ενα καλο παραδειγμα.ΜΟΝΟ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΛ.ΗΛ/ΥΠΟΛ ΚΛΠ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΟΥ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ Τι είναι Ιδανικό τελικά;
    Αυτό που ποτέ δεν θα χαρείς όσο είσαι ζωντανός. Πρέπει να το πληρώσεις με την ανάσα σου για να μπορέσει να διαιωνιστεί. Αυτό το καθιστά και ως ύψιστο γι’ αυτό και τον ανήφορο, μόνο λίγοι έχουν τα πνευμόνια να τον ανεβούν.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ on your side

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/12 22:19

      ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ..Κ ΓΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ...ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/12 22:25

      @ Ανώνυμος29/7/12 10:19 μ.μ.

      Ηλίθιος εισαι εσύ που δεν μπορείς να διβάσεις πως και τι γράφει ο άλλος,το να σκεφτείς κλπ.

      Που ειδες οτι εκραξα τους πολύτεκνους?

      Απαγορεύεται να ακουστούν εδώ απόψεις?
      Ημαρτον και ελεος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/12 09:52

      ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....που εχεις γνωμη κ κατακρινεις οικογενειαρχες ανθρωπους οτι ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ!!!! Ποιος εισαι εσυ????κ παιρνεις το δικαιωμα να ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ....ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ...που μαλλον απ'οτι φαινετε εσυ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ διοτη δειχνεις ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ με τα γραφωμενα σου....ΠΑΙΔΙΑ ειναι χαρα...η ευτυχια σου...Το προβλημα το φερνουν οι τελευταιοι 10ετιας κυβερνωντες που ταραξανε την οικογενειακη ασφαλεια κ γαληνη με τα ηλιθια παιχνιδια εις βαρος των πολιτων....κ ανθρωποι ΤΥΦΛΟΙ που συνεχιζουν κ τους ψηφιζουν κ τους ξαναβγαζουν κυβερνηση!!!
      Οταν μια κυβερνηση...σε βαζει να πληρωνεις ΤΩΡΑ τα νοσηλεια σου....ενω θα πρεπε να παρεχετε ΔΩΡΕΑΝ....οταν μια κυβερνηση σε βαζει να πληρωνεις κ την ΠΑΙΔΕΙΑ των παιδιων σου, ενω θα πρεπε να ταν ΔΩΡΕΑΝ...οταν μια κυβερνηση θα πρεπε να επιβραβευει πολυτεκνες οικογενειες που κανουν θειο εργο , μας κανουν περισσοτερα Ελληνοπουλα, ενω η κυβερνηση μας ...μας ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ με περισσοτερους ΦΟΡΟΥς επειδη εχουμε ΠΑΙΔΙΑ...κ ταυτοχρονα προτειμουν να ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ παρανομους Αλλοδαπους...παρα να δεχτουν τα ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ οπου καποια στιγμη θα φυγουνε ΟΛΑ απτην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...επειδη ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ Κ ΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/7/12 10:01

      ΜΠΡΕΕΕΕ..Ανώνυμος29/7/12 10:25 μ.μ

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΗΛΙΘΙΟΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ???ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ???

      "Οχι κύριε καθηγητά μου, τραγικό το λάθος σας στον αριθμό των παιδιών που φέρατε στον κόσμο."

      Αντε πηγαινε αλλου να βγαλεις τη ΧΟΛΗ σου...που θα μας την πεις κιολας οτι ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!Εγω εχω 5 κ ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τα ΠΑΙΔΙΑ μου...κ ΝΤΡΕΠΟΜΕ για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μου...κ περηφανος ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!

      ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ Κ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ..ΔΙΟΤΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ...ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ Ν'ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΔΕ ΤΟΝ ΠΟΝΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΝΕΡΙΖΕΣΕ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/7/12 20:40

      Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω σε κάποιον ηλίθιο να καταλάβει τι εγραψα, που απαγορεύει τον άλλον να εχει γνώμη.
      Και να απαντά με ιστορίες για αγρίους.

      Επίσης και σε κάποιον αλλον ο οποίος βρίσκεται σε παροξυσμό και βγάζει χαρακτηρισμούς, το να έξηγήσω τα αυτονόητα, και το σκεπτικό μου.

      Και αναγκαστικά σταματώ εδώ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/7/12 21:05

      ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/12 10:47

    ΠΡΟΣ Ανώνυμος29/7/12 3:35 μ.μ.
    Ανώνυμος29/7/12 8:42 μ.μ
    Ανώνυμος29/7/12 10:25 μ.μ
    Ανώνυμος30/7/12 8:40 μ.μ
    οπου ειναι το ιδιο ατομο...σου αφιερωνω αγαπητε μου να διαβασεις κ λιγο να μορφωθεις, για να καταλαβεις οτι το λαθος μας δεν ειναι τα παιδια μας , αλλα τα ατομα οπου κυβερνουν αυτη τη πανεμορφη χωρα...την καλημερα μου Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Κ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!

    http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/se-apognosi-i-politekni-epistoli-gia-ti-forologiki-epidromi-ke-ta-charatsia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 19:49

      Πρός Ανώνυμος 31/7/12 10:47 π.μ.

      Oντως εγώ ειμαι που εγραψα αυτά τα σχόλια..

      Δεν ειμαι ποτε αρνητικός σε πολιτισμένο διάλογο ουτε μονόπλευρος στις απόψεις μου.

      Σεβομαι την αποψη του καθε άλλου οταν δεν κοιτάζει ο άλλος γιατί δεν του αρέσουν τα γραφόμενά μου η δεν εχει επιχειρήματα το να σε βρίσει, και να εκτονωθεί ετσι.

      Εχοντας κατα νού το να ακούω ολες τις απόψεις μπηκα για να ενημερωθώ στην διεύθυνση που μου παρέθεσες.

      Δυστυχώς εβγαινε ενα

      Error 404
      Η σελίδα αυτή δεν μπορεί να βρεθεί.

      Ετσι εμεινε η ενημέρωσή μου .

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/12 00:05

    Καλά, και περιμένεις κύριε Αναγνωστόπουλε να σου απαντήσει ο Υπουργός? Ας πρόσεχες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *