ροή ειδήσεων

Μας εκπαιδεύουν να ανεχόμαστε, με το φόβο της ταμπέλας του "ρατσιστή"

Οι Ιταλοί τους βουλίαζουν, οι Γερμανοί τους δέρνουν, οι Γάλλοι τους ανατινάζουν, οι Αμερικάνοι τους απελάυνουν και μετά έρχονται και μας μιλάνε για ρατσισμό στην Ελλάδα? ... Εμείς είμαστε ρατσιστές με τους εγκληματίες. Αυτοί που δεν είναι, να τους πάρουν στηχώρα τους. Ξυπνήστε!!! Έκλεψε τον κοιμισμένο συνταξιδιώτη του!
Πρωτοφανές θράσος είχε ένας νεαρός αλλοδαπός που ταξίδευε με το τραίνο προς την Θεσσαλονίκη, καθώς δεν δίστασε να βάλει… χέρι στην τσέπη ενός συνταξιδιώτη του που είχε αποκοιμηθεί στο ίδιο βαγόνι! Όμως, δεν κατάφερε να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ο 57χρονος επιβάτης διαπίστωσε όταν ξύπνησε ότι έλειπαν τα 400 ευρώ που είχε στην τσέπη του, αλλά υποπτεύθηκε αμέσως ποιος ήταν ο δράστης! Έτσι, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και μόλις η αμαξοστοιχία έφτασε στο Λιανοκλάδι, ο 20χρονος πορτοφολάς συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν τα 400 ευρώ και επιστράφηκαν στον 57χρονο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Αλλοδαπός ξάφριζε τουρίστες στη ΖάκυνθοΣτο Τσιλιβί Ζακύνθου, ένας 28χρονος αλλοδαπός άρπαξε ξαφνικά την τσάντα μιας 62χρονης Βρετανίδας τουρίστριας που περπατούσε αμέριμνη και το έβαλε στα πόδια. Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν πριν εξαφανιστεί, τον συνέλαβαν και βρήκαν τα χρήματα που περιείχε η τσάντα τα οποία αποδόθηκαν στην τουρίστρια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Και στην Ηλεία....
Στην Ηλεία, οι «μακρυχέρηδες» δρουν στις παραλίες και χτυπούν ανυποψίαστους παραθεριστές όταν εκείνοι απολαμβάνουν τη θάλασσα. Στο Κάτω Σαμικό, παραβίασαν την πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου που ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στην παραλία και άρπαξαν ένα πορτοφόλι με 150 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης και δύο κινητά. Στην παραλία των Θινών Βαρθολομιού, άγνωστοι άρπαξαν την ταυτότητα, το δίπλωμα και δέκα ευρώ από την τσάντα μιας νεαρής μόλις εκείνη βούτηξε στη θάλασσα και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Φιλιππινέζοι με ναρκωτικά στην ΑθήναΣυνελήφθησαν (2-7-2012) το μεσημέρι στην περιοχή των Αμπελοκήπων από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, μία γυναίκα και ένας άντρας 45 ετών, υπήκοοι Φιλιππίνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναζητείται 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου.

Μετά από έρευνα στο σπίτι της συλληφθείσας και του αναζητούμενου αλλοδαπού στους Αμπελοκήπους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ ( ICE ) συνολικού βάρους 358,22 γραμμ.

Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
Πλήθος νάιλον συσκευασιών .
Διάφορα σύνεργα-εργαλεία για τη συσκευασία και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Μία (1) κάμερα παρακολούθησης.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αλβανός με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην ΠάτραΣυνελήφθη στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 19χρονος κατείχε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργάνωσαν (30-6-2012) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 19χρονος, καθότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σακούλα με ηρωίνη συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Συνελήφθη ένας ακόμα Αλβανός έμπορος ναρκωτικών στην Πάτρα.Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 κιλού.

Ο συλληφθείς επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε αστυνομικό, που προσποιούνταν του υποψήφιο αγοραστή.

Μια ακόμα επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 27χρονος κατείχε και πουλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Πάτρας, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του όπου συμφωνήθηκε η αγορά ενός κιλού ηρωίνης, έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ.

Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε προχθές συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατά την οποία συνελήφθη ο 27χρονος Αλβανός, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλάκες ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και ένα κινητό τηλέφωνο με μια κάρτα sim.

Έπειτα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στο όχημα του 27χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχασαν ένα ακόμα κινητό τηλέφωνό με μία κάρτα sim.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο εκτελούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.


Αλβανοί είχαν ρημάξει στην κυριολεξία τους τουρίστες στη Ρόδο Εξιχνιάστηκαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, στη Ρόδο.

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν ομοεθνή συνεργό του συλληφθέντα.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος από κοινού με ένα 19χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, τον τελευταίο μήνα διέπραξαν από κοινού συνολικά δέκα (10) κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, κυρίως στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου και συγκεκριμένα:

Την 28-05-2012 πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ολλανδίας αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ.

Αρχές Ιουνίου 2012 στην Ιαλυσό, αφαίρεσαν από εστιατόριο-μπαρ ξενοδοχείου ποτά, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρική συσκευή.

Την 05-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή, παραβίασαν κατάστημα εστιατόριο και αφαίρεσαν χρήματα, αναψυκτικά και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Την 12-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ουγγαρίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, αφαίρεσαν από εξωτερικό μπαρ της επιχείρησης μια ηλεκτρονική συσκευή.

Την 23-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπή, υπήκοος Τσεχίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 800 ευρώ.

Την 28-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αφού μπήκαν από ανοικτές μπαλκονόπορτές σε δωμάτια ξενοδοχείων που διέμεναν αλλοδαπο, υπήκοοι Νορβηγίας και Ουκρανίας αντίστοιχα, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, στην Ιαλυσό Ρόδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα, μέρος των οποίων αφού αναγνωρίστηκε, αποδόθηκε στους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πόσοι από τους 242 Αλβανούς επιβάτες των ΚΤΕΛ, λέτε να είχαν κόψει εισιτήριο;
Η μεταμεσονύχτια έρευνα του ΣΔΟΕ σε ΚΤΕΛ με προορισμό την Αλβανία, έκρυβε... λαβράκι, αφού οι ελεγκτές έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Αγρινίου-Ιωαννίνων και μετά από έλεγχο ανακάλυψαν ότι σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο!

Σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα δεν είχε κοπεί ούτε ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα να παρακρατείται τόσο ο ΦΠΑ, αλλά και αποκρύπτεται ο φόρος εισοδήματος.

Αλβανοί δολοφόνοι ρατσιστές μαχαίρωσαν Έλληνα και παιδιά του για μια... παρατήρησηΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολόκληρη τη Μαγνησία για να εντοπίσει έναν Αλβανό μαχαιροβγάλτη που κόντεψε να στείλει στον τάφο μια ολόκληρη οικογένεια, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το θόρυβο που έκανε το μηχανάκι του.

Ο αγνώστων στοιχείων αλλοδαπός περνούσε ξανά και ξανά έξω από το σπίτι της οικογένειας όπου γινόταν γλέντι για τη γιορτή του 60χρονου πατέρα. Ο ίδιος ήταν που βγήκε να του ζητήσει να μην ξαναπεράσει και ο αλλοδαπός έδειξε να συμμορφώνεται. Όμως, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με έναν 34χρονο ομοεθνή του κι αυτή τη φορά… κρατούσε μαχαίρι.

Ο Αλβανός άρχισε να βρίζει τον 60χρονο οικογενειάρχη και, πάνω στον καυγά, τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του έτρεξε να εμποδίσει τον δράστη να ξαναχτυπήσει τον πατέρα της, αλλά εκείνος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον της και την τραυμάτισε και αυτήν στην κοιλιά. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 34χρονο αδελφό της, που όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει αφού πρώτα τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά.

Οι δυο αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μια και δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή, αλλά απλώς συνόδευε τον φίλο του, δεν κατηγορήθηκε για συνέργεια. Ο δράστης, όμως, κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος και αναζητείται. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Γύφτοι κατακλέβουν τους Έλληνες & μετά τους επιτίθενται κιόλας!
Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στο χωριό Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας μετά τη διένεξη μεταξύ κατοίκων και γύφτων που ξεκίνησε έξω από μια καφετέρια για ένα… ζευγάρι παπούτσια και κλιμακώθηκε σε συμπλοκές σώμα με σώμα και επιθέσεις με εκρηκτικά!

Η αρχή έγινε με τον καυγά κατοίκων της περιοχής με νεαρούς γύφτους τους οποίους κατηγόρησαν ότι φορούσαν… κλεμμένα παπούτσια! Οι θιγμένοι νεαροί κάλεσαν ενισχύσεις από τον καταυλισμό τους και πάνω από 15 άτομα συνεπλάκησαν με τους κατοίκους χρησιμοποιώντας ακόμη και… καρέκλες! Στο σημείο της συμπλοκής κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και τα πνεύματα ηρέμησαν προσωρινά.

Σύντομα, όμως, κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς τον καταυλισμό και μάλιστα έβαλαν φωτιά σε ένα χωράφι ακριβώς δίπλα, η οποία κατασβέστηκε γρήγορα. Οι δράστες δεν εντοπίστηκαν, αλλά λίγες ώρες αργότερα επέστρεψαν και έριξαν… κροτίδα στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι μιας οικογένειας γύφτων! Η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε ζημιές στο κάθισμα του οδηγού και χρειάστηκε να επέμβει πάλι η Αστυνομία για να μπει τέλος στα επεισόδια. Κανείς δεν ξέρει, όμως, τι θα γίνει όταν θα φύγουν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.!

Λακωνία: Προσαγωγές και συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
Σε οκτώ συλλήψεις κατέληξε ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λακωνία, κατά την οποία έγιναν συνολικά 35 προσαγωγές. Μεταξύ των συλληφθέντων τρεις λαθρομετανάστες, ένας για καταδικαστική απόφαση και δύο για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο πιστόλια με γεμιστήρα, ένας γεμιστήρας με δέκα φυσίγγια, 270 φυσίγγια διαφόρων τύπων, ένα μηχάνημα ηλεκτρικής εκκένωσης, πλήθος μαχαιριών, ξιφιδίων, ξιφών και τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές κι ένα κινητό τηλέφωνο, ως προϊόντα κλοπής.

Λαθραίοι, λαθραία, χασίσια...Συνελήφθησαν (2-7-2012) το μεσημέρι, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 41χρονος Πακιστανός και ένας 22χρονος Αφγανός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της κατοχής λαθραίων τσιγάρων, της καλλιέργεια και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη Χώρα.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 22χρονος κατέχει και καλλιεργεί ναρκωτικά, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικεία του στο Τραγανό όπου βρήκαν έντεκα νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 37 γραμμάριων και (90) ενενήντα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια της έρευνας στο προαύλιο χώρο του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν ένα φυτό κάνναβής σε ανάπτυξη το οποίο και εκρίζωσαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 22χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον 41χρονο την προηγούμενη ημέρα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς λίγη ώρα αργότερα σε παράπηγμα όπου διέμενε ο 41χρονος στην Όλγα Τραγανού, βρέθηκαν ακόμα δεκατρείς νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 42 γραμμαρίων καθώς και (1230) χίλια διακόσια τριάντα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ τα ναρκωτικά και τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν επίσης (2-7-2012) το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την ύπαρξη ομάδας αλλοδαπών που διακινεί στο κέντρο της Αθήνας λαθραία τσιγάρα χρησιμοποιώντας ένα κατάστημα μίνι μάρκετ σαν κάλυψη για τις παράνομες δραστηριότητές της, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κατάστημα και συνέλαβαν τους δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.500 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις λαθρογύφτων στον ΒοτανικόΣτο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, (2-7-2012) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή του Βοτανικού και πέριξ αυτού, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και με την συνδρομή της Διεύθυνσης Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Διεύθυνσης Τροχαίας, του Δήμου Αθηναίων, και την παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Ελέγχθηκαν : 43 άτομα (31 αλλοδαποί και 12 ημεδαποί) και 26 οχήματα.
Προσήχθησαν : 15 άτομα (14 αλλοδαποί και 1 ημεδαπή).

Συνελήφθησαν : 10 άτομα εκ των οποίων :

Επτά (7) άτομα ( 6 αλλοδαποί και 1 ημεδαπή) για ρευματοκλοπή.
Ένας (1) αλλοδαπός για κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ένας (1) αλλοδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.
Ένας (1) αλλοδαπός γιατί δεν διέθετε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Κατασχέθηκαν :

Επτά (7) ηλεκτρογεννήτριες.
Πλήθος ηλεκτρικών μηχανημάτων και εργαλείων, όπως τρυπάνια, τριβεία, τροχοί, κ.λπ.
Πλήθος δοχείων χρωμάτων.
Δώδεκα (12) πακέτα ρολών αλουμινίου.
Είκοσι οκτώ (28) πακέτα με βέργες αλουμινίου.
Δεκαέξι (16) ελαστικά αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.peramatozoa.net

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/12 23:01

    Στ' @ρχίδι@ μ@ς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 09:01

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *