ροή ειδήσεων

Βγαίνει στο «σφυρί» το σπίτι του κ. Μιχ. Κορδίνα!

Στο "σφυρί" βγαίνει σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Ρόδου το σπίτι του πρώην δημάρχου Πεταλουδών κ. Μιχάλη Κορδίνα από τον εργολάβο δημοσίων έργων κ. Παρασκευά Κλαδάκη...
σε εκτέλεση της υπ' αριθμ 13/2012 οριστικής και προσωρινά εκτελεστής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου και για οφειλή ύψους 52.930 ευρώ, πλέον των εξόδων.
Ο κ. Κλαδάκης δήλωσε μάλιστα αποφασισμένος να "χτυπήσει" ο ίδιος το σπίτι του δημάρχου ενώ τα ένδικα μέσα που μπορούσε να ασκήσει ο κ. Κορδίνας για την αναστολή ή την ακύρωση του πλειστηριασμού έχουν εξαντληθεί.
Για σήμερα έχει προσδιοριστεί εξάλλου να συζητηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεση με κατηγορούμενους για έκδοση ακάλυπτων επιταγών τους κ.κ. Κορδίνα και Ανδρόνικο Ψύλλα μετά από μήνυση του κ. Κλαδάκη. Εν πάση περιπτώσει η οικία του δημάρχου είναι μια κάθετη ιδιοκτησία εμβαδού 3.620 τ.μ., στην Κρεμαστή στην οποία έχει ανεγερθεί μεζονέτα αποτελούμενη από ισόγειο 170 τ.μ., υπόγειο 228,07 τ.μ. και Α' όροφο 180 τ.μ., και είναι πλήρως αποπερατωμένη και κατοικήσιμη με πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, με πλήρη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Η αξία της εκτιμήθηκε στο ποσό των 700.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 466.666,66 ευρώ. Ο κ. Κορδίνας με αίτηση ανακοπής του είχε ζητήσει τη διόρθωση της τιμής της αξίας της κατοικίας του στο ποσό των 1.380.000 ευρώ και την τιμή πρώτης προσφοράς στο ποσό των 926.766 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με την υπ΄αριθμ. 13/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου είχε γίνει δεκτή η αγωγή του εργολάβου οικοδομών κ. Π. Κλαδάκη κατά της «Α.Δ.Ε.Κ.Α.Μ Α.Ε», του πρώην δημάρχου Πεταλούδων κ. Μ. Κορδίνα και του κ. Ανδρόνικου Ψύλλα, που υποχρεώνονται σε αποζημίωσή του με το ποσό των 321.132,52 ¤ εξ' ολοκλήρου και αλληλεγγύως. Στη μήνυση που έχει προσδιοριστεί για να εξεταστεί σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα αναβληθεί ο κ. Κλαδάκης ισχυρίζεται ότι οι κ.κ. Κορδίνας και Ψύλλας, ενεργούντες από κοινού ως νόμιμοι εκπρόσωποι της «Α.Δ.Ε.Κ.Α.Μ Α.Ε», εν γνώσει τους εξέδωσαν τρεις τραπεζικές επιταγές αξίας 255.000 ευρώ μη πληρωθείσες επί πληρωτού γιατί δεν είχαν αντίστοιχα διαθέσιμα κεφάλαια κατά το χρόνο έκδοσης ή της πληρωμής.
Τον κ. Κλαδάκη εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Δημ. Αποστολάς και τον κ. Κορδίνα οι δικηγόροι κ.κ Στ. Κιουρτζής και Ν. Γιαννάς.
vimatisko.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/12 09:28

    Καλά του κανει του λαμογιου. Στην φυλακη μπορει να τον βαλει;;; Αυτο θα ηταν το βελτιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/12 10:40

    Γερά μεγάλε Παράσκο, πάρ'του και τα σώβρακα,όχι με τις ψευτιές να κάνουν φρούρια με τα λεφτά του λαού,που δεν τα δίνουν κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/12 10:43

    καλά να πάθει!!! πρέπει να έχει κάνει πολλά τόσα χρόνια που ήταν Δήμαρχος. Με τι λεφτα έχτισε ΔΥΟ τέτοιες βίλες???? με απλό μισθό.............???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/12 11:09

    Δηλαδη επειδη τον λενε Κορδινα και ειναι "καπως" γνωστος αποτελει εξαιρεση? Ο νομος ειναι για ολους! Δεν θα βγαζουν μονο τα σπιτια των φτωχων...Και δεν ειναι μονο ο Κορδινας αλλα και πολλοι αλλοι που δυστυχως εχουν ασυλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/7/12 11:58

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/7/12 13:35

    ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/7/12 13:43

    ΑΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΟΤΙΝΟΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΙ.ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΞΑΝΑ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/7/12 14:57

    Η ΜΕΛΙΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/7/12 18:09

    8a tou klasete mia mantra paparia tipota den egine oyte 8a ginei sto mellon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/12 17:03

      ΕΣΥ Ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΡΔΙΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!!!! Μ'ΆΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!! ΠΑΑΑΑΑΕΙ!!!! ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΞΙΑΣ 1.380.000 ΕΥΡΩ!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!! ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/7/12 21:08

    o kordinas omos kindinevei na xasei to spiti tou...........oi alloi pou einai??? mono o kordinas einai to lamogio stin ellada kai stous dimous??? o prwin dimos rodou itan se ola ok?? ante pia zwa e zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/7/12 00:00

    Ολα εδω πληρονωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/7/12 17:09

    re paidia giati den ton kanoume upourgo oikonomikwn??????????? na metaferei kai to daneio apo tin troika stin Ellada????? alla ti lew???? tha fagwthoun mesostrata!!!!!!! xaxaxaxaxaxa!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/12 17:30

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 25-7-12 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ Ο Κ.ΚΟΡΔΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ??????? ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/7/12 23:04

    Πέρασε στα ψιλά μια ανακοίνωση για τα έσοδα των πεταλουδών. Μόλις έφυγε ο Κορδίνας, ξαφνικά διπλασιάστηκαν τα έσοδα από τα εισητήρια. ΘΑΥΜΑ........ μετά σου λέει ότι Ο Πάγκαλος ήταν ψεύτης και συκοφάντης..... Βρε μαζί τα φάγαμεεεεεεεεε!!!! Είμαστε ένα διευθαρμένο κράτος ΄μέχρι το μεδούλι. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/7/12 22:17

    Γ@@@ΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *