ροή ειδήσεων

«Έβαλε λουκέτο» ο Διαγόρας Ρόδου

Μπορεί ο Διαγόρας Ρόδου να υποβιβάσθηκε στην Γ΄ Εθνική, όμως ούτε στη μικρή επαγγελματική κατηγορία θα παίξει, αλλά ούτε και στην Δ΄ Εθνική, αφού αδυνατεί...

Ο Διαγόρας αδρανοποιείται για μια περίοδο, ουσιαστικά βάζει λουκέτο, με σκοπό να κατέλθει στην Α΄ Κατηγορία την επόμενη.

Μια τετραμελής επιτροπή που έχει συσταθεί, αποτελούμενη από τους κυρίους Κανάρη, Μπεκιάρη, Τσοπανάκη και Μαυρουδή, συνεδρίασε και συζήτησε για πολλές ώρες την πραγματικότητα της κατάστασης, η οποία εν ολίγοις λέει πως, παρά τις προσπάθειες, αλλά και τις συναντήσεις των μελών της επιτροπής με τους παράγοντες της ομάδας, δεν κατέστη δυνατόν να συλλεγεί το ποσόν των 150.000 ευρώ, που αποτελούσε τη βάση του προϋπολογισμού που είχε συνταχθεί για να δηλώσει συμμετοχή και να παίξει η ομάδα στην Δ΄ Εθνική.

Παράλληλα, υπήρξε φυγή ποδοσφαιριστών για πανεπιστημιακές σχολές στις οποίες πέτυχαν, αλλά και για ομάδες ανώτερων Κατηγοριών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν στην ομάδα μόλις εννέα παίκτες από Νέους, αλλά και ελάχιστοι από επαγγελματίες.

Κατόπιν όλων αυτών, ο Διαγόρας, μην μπορώντας να λάβει μέρος στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, θα αδρανοποιηθεί για μια σεζόν.

sigmalive.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/12 22:36

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ,ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΡΟΔΟΣ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ 41 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Α ΤΟΠΙΚΟ,ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ Ο ΟΠΑΔΟΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/12 22:53

    πριν 3 χρονια ειχαμε 2 ομαδες στην βεθνικη απλα σκεφτειτε οτι τωρα η μια δεν παιζει πουθενα και η αλλη α τοπικο.....ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!

    φανατικος ελαφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/12 23:45

    Εδώ ο Παναθηναϊκός είναι στην εντατική και θα επιβιώσουμε εμείς,δύσκολα τα πράγματα το πανυγηράκι τόσα χρόνια έλαβε τέλος,τώρα όποιος επιβιώσει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12 00:03

    Ετσι οπως παει το πραγμα σε λιγα χρονια ολα θα γινουν ερασιτεχνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/12 00:15

    Απαντηση στον 10:53.ειμαι ο πρωτος που σχολιασα.δεν γνωριζω την ηλικια σου αλλα επειδη εζησα οσα εγιναν το 85-86 και τα χρονια της Ε.Ρ.Δ δεν υπαρχει τιποτα πιο τραυματικο σαν εμπειρια,μιλωντας για αθλητικα παντα.να βλεπεις το μισος να μεγαλωνει(85-86)και να βλεπεις 2 ιστορικες ομαδες να διαλυονται για μα μετρια χρονια στην Δ η Γ εθνικη(ΕΡΔ).Οπως δεν μπαινει χρημα τωρα το ιδιο θα γινει κ μετα.με παιδακια και οπου μας παει,και στο φιναλε απο τον πατο,παιρνεις πιο ευκολα φορα,κατι να πουμε για παρηγορια.ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ SUPPORT YOUR LOCAL TEAM ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/12 15:52

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ MEGA ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΩ.
    ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
    Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *