ροή ειδήσεων

Οι “κακόμοιροι” οικονομικοί μετανάστες
και ο “δύσμοιρος” τουρισμός

Σπείρα από έναν Ρουμάνο, ένα Σύριο και έναν Ιρακινό, έκλεβαν λουόμενους σε παραλίες της Ρόδου. Η σύλληψή τους έγινε από μικτό κλιμάκιο στο Φαληράκι και χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα...
ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και την τέλεση διακεκριμένων κλοπών.Η σπείρα έκλεβε ό,τι έβρισκε από κινητά τηλέφωνα, μέχρι πορτοφόλια, γυναικείες τσάντες, γυαλιά κ.λ.π. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες (14.07.2012) το πρωί, στο Φαληράκι Ρόδου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ, Συρίας και Ρουμανίας ηλικίας 28, 28 και 17 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Τον κώδωνα του κινδύνου έχουν, βέβαια, κρούσει εδώ και μήνες τόσο οι κάτοικοι της περιοχής Φαληρακίου-Καλυθιών (κάλεσαν σε ανοιχτή συγκέντρωση εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής Ρόδου), όσο και επιχειρηματίες στέλνοντας έκκληση στο Υπουργείο Προ.Πο. για στελέχωση του αστυνομικού τμήματος του Φαληρακίου, αφού οι καταγγελίες για διαρρήξεις, επιθέσεις και παρενοχλήσεις από λαθρομετανάστες (Αφρικανούς, Πακιστανούς κ.ά. υπηκόους), οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν κατακλύσει ένα από τα πιο τουριστικά θέρετρα του νησιού – το Φαληράκι, είναι καθημερινό φαινόμενο. Το Α.Τ. Φαληρακίου, ενώ αρχικά ήταν στελεχωμένο με δεκαπέντε (15) άτομα και σήμερα υπολειτουργεί με μόλις τρεις (3). Στην κοινοποίηση των επιχειρηματιών, επισημαίνεται πως οι λαθρομετανάστες αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής.

Συμπληρώνουμε, πως επανειλημμένα επιχειρηματίες, κάτοικοι και οικογενειάρχες της περιοχής επικοινωνούν καθημερινά με τη Χρυσή Αυγή Ρόδου ζητώντας τη βοήθειά μας.
Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ

http://xarodou.wordpress.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/7/12 10:29

    Πόσοι απο τα στελέχη σας ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις,ελληνική αστυνομία ; Ε ρε τζαμπο που σας χρειάζεται
    Αράχνες πιασατε μόνο και μόνο για να κάνετε απαραίτητη την φασιστική σας οργάνωση και να πάρετε τον νομό στα χέρια σας
    Ντροπή ντροπή χρυσή αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/12 11:05

      Εσύ πρέπει να μένεις σε κάποιον επίγειο παράδεισο και δεν φαίνεται να σε αγγίζουν τέτοιοι καθημερινοί προβληματισμοί και αγωνίες. Οπότε το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις σχολιασμούς εκ του ασφαλούς.

      Και τι σε κόφτει εσένα που ανήκουν τα στελέχη της ΧΑ?
      Σίγουρα είναι μπρατσωμένοι και μαθημένοι στον κίνδυνο και όχι συκιές του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/12 13:32

      Απλά το αναφέρω γιατί έχω βαρεθεί να πληρώνω φόρους για να κάνετε δεύτερες εργασίες και να το ω βαράτε έτσι απλά.
      Έχετε γεμίσει όλα τα blogs να κάνετε τρολιές.

      ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

      ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΩ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/12 22:00

      Προς 15/7/12 1:32 μ.μ

      Καλά κοιμήσου εσύ τον ύπνο του δικαίου και περίμενε λίγα χρόνια ακόμα και έλα να τα πούμε τότε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/12 11:31

    @ανωνυμε 10.29
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΙΔΕΕ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/12 11:50

    XTES KANONTAS BOLTA STHN LINDO SE TOULAXISTON 4 KATASTHMATA IGIONOMIKOU ENDIAFERONTOS DOULEBAN PAKISTANOI,MEXRI KAI PITES ME GIRO EFTIAXNAN.MHPOS PROTA PREPI NA SIMAZEFTOUME MATAKSI MAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/12 12:22

    ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΩΠΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ @@ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/12 12:35

    ακόμα και το ΟΠΩΣ δεν ξέρετε να γράψετε!!! ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/12 13:45

    Η απόλυτη επιβεβαιωμένη απάντηση στην επιστημονική ερώτηση τι απέγιναν οι νεαντερνταλς ;

    ΑΟΥΓΚ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


    Είναι λίγο φασιστικό για σας αλλα έτσι και αλλιώς τον αγαπάτε τον φασισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/12 14:20

    Οταν εγω αγαπαω την πατριδα μου και παλευω να την ελευθερωσω απο αυτους που την πλημμυρισαν με υπουλο τροπο ειμαι φασιστας.Οταν οι ταλιμπανοαφγανοι και το κακο συναπαντημα σκοτωνει στρατιωτες της ειρηνευτικης δυναμης ειναι πατριωτες.Οταν εγω αγαπαω το Χριστο και αντιδρω για τα τζαμια και την μουσουλμανικη κουλτουρα που πανε να μας επιβαλουν ειμαι φανατισμενος και μισανθρωπος.Οταν εξοντωνουν στις χωρες τους τα μεμετια καθε τι χριστιανικο και με το ζορι σηκωνουν τζαμια στην πατριδα μου με την συνδρομη της πολιτεις και του κληρου αυτοι ειναι θρησκευομενοι και θελουν απλα να εκτελουν οι καυμενοι τα θρησκευτικα τους καθηκοντα.Οταν θελω να εχω μονο γυναικες για ερωτικους συντροφους ειμαι ανωμαλος και οπισθοδρομικος.Ολοι οι διεστραμμενοι που κυκλοφορουν γυρω μας κουναμενοι και λυγεροι ειναι προοδευτικοι και ανοιχτα μυαλα.Μηπως ηρθε ο κοσμος αναποδα και δεν το πηρα χαμπαρι?Μηπως ειμαι σε αλλο πλανητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/12 15:37

    PAIDIA X8ES POY EIMASTAN STHN PARALIA STHN PSAROPOYLA EKEI POY TELIONEI H PARALIA PERA STA BRAXEIA HTAN GEMETO PAKISTANOYS K MISTIRIOYS TIPOYS POY ANEBOKATEBENA OLI THN ORA KANTE MIA BOLTA PROS TA EKEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/12 23:27

    Κάνανε βόλτες, μιλάς σοβαρά; Και γιατί δεν τουσ εκτέλεσαν, έλεος ρε τι κάνετε, ανεπίτρεπτο ακούς εκεί τι το πέρασαν και ανεβοκατεβαίνουν ανενόχλητοι.
    Ντροπή ντροπή χρυσή αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/7/12 11:02

    Αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει πολύ ενοχλητική, και συμβαίνει σε ολόκληρη τη Ρόδο. ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
    Σας παρακαλώ να γίνει κάτι με όλους αυτούς τους λαθραίους που κυκλοφορούν στις παραλίες, χθές πήγα για 2 ωρες και ήταν δυο που ενοχλούσαν όλο τον κόσμο για να πουλήσουν βραχιολάκια ή οτιδήποτε άλλο. Άλλες φορές ενοχλούν για μασάζ και άλλες φορές έρχονται απλα να σου μιλήσουν ή απλά στέκονται εκεί που έχεις αφήσει τα πράγματά σου για να κάνεις μπάνιο ή καραδοκούν απο μάκρια.
    Κάποιος να μας βοηθήσει να τους μαζέψει όλους αυτούς και να τους στείλει απο κει που ήρθαν! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/7/12 00:02

    Στο ΖΩΟΝ που έγραψε ότι είδε πακιστανούς να φτιάχνουν "μέχρι και γύρο" έχω να του πω να πάει να πλύνει τα χέρια του ο ΓΥΦΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/7/12 09:38

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΣΑΣ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΖΩΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΘΡΟ !!!!!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/7/12 00:20

    Στο σουβλατζήδικο της γειτονιάς μου στα Τριάντα που έχει ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ δεν πειράζει να τρώω γιατί γεννήθηκαν εδώ και είναι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ενώ στο Φαληράκι που πιάνει το γύρο ο μαύρος είναι μιασμένος και βρώμικος!!! Βρε δεν πάτε να πνιγείτε στο σάλιο σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/7/12 09:06

    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ Ν Α ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *