ροή ειδήσεων

Κόβουν 12% και φύλλα πορείας στους στρατιωτικούς από 1 Ιανουαρίου 2013

Δρόμος χωρίς επιστροφή καθώς όλα δείχνουν ότι οι περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών έχουν επιβληθεί από τη τρόϊκα ως μονόδρομος...


Ότι αυτός ο μονόδρομος οδηγεί σε αδιέξοδο, δεν φαίνεται να απασχολεί τους δανειστές και από την άλλη η ελληνική πλευρά δείχνει ανίσχυρη να αντιδράσει αποφασιστικά. Οι “οικονομικοί” των Γενικών Επιτελείων, έχουν ενημερωθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert, να προετοιμαστούν για τις περικοπές οι οποίες θα επιβληθούν από 1-1-2013. Τι προβλέπουν αυτές οι περικοπές;

Οριστικό κόψιμο των “φύλλων πορείας”

Μείωση των αποδοχών κατά 12%!

Αυτό σημαίνει μειώσεις από 200 έως 500 ευρώ ανάλογα με το βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας!
onalert.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/12 00:04

    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25% ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΊΣ; Ο ΤΊΤΛΟΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΆΛΛΑ 12%"...ΛΟΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/12 05:10

    Έχουμε παραδώσει την υπερηφάνια μας, την ζωή μας, το μέλλον μας σε εγχώριους προδότες και άχρηστους γαμημένους ξένους αποβράσματα οικονομικών σχολών του κόλου.
    Ειδικά εκείνο το κοντό με την μεταχειρισμένη περούκα, πολύ θα ήθελα να το "μπατσίσω".

    Που είναι η ανάπτυξη ρε ζώα? τι νομίζετε ότι θα πετύχετε? Κάντε όλους τους μισθούς 300 ευρώ να τελειώνουμε, μπας και ξυπνήσει γρηγορότερα ο κόσμος και σας σφάξει μια ώρα αρχίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/12 09:11

    Μονο ενας εμφυλιος θα μας σωσει. Να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μαλακες. Πρωτα θα κρεμασουμε ολους τους πολιτικους και μετα τους μεταναστες. Κολοπαιδα η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες και μονο. Η ωρα σας φτανει σιγα σιγα. Κρυφτητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/12 10:29

    DEN FTENAI OI POLITIKH TIS XORAS PROTA APOLA PREPEI NA SFAKSETE AYTOYS POY TOYS PSIFIZOYN KAI META TOYS PRODOTES POLITIKOYS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/12 10:31

    ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ 20% ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑς ΚΑΝΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗς ΣΤΑΓΟΝΑΣ??ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥς ΠΡΟΣΚΥΝΥΜΕΝΟΥΣ...ΧΩΡΙς ΟΙΚΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/12 10:41

    MHN ANHSIXITE 8A MAS FTASOYN SYNTOMA STA 200 EYRO MIS8O OLOYS GIAYTO ALLAZOYN TIS IGESIES SINEXEIA GIANAMHN MPORESEI KANENAS NA KANEI KATI SOSTO OSO KOMATOSKILO K AN EINAI MOLIS PHGE O ZIAZIAS NA AYKSISI THN 8ITIA TSOYP ENTELOS TYXEA PARETI8IKE PAGOSE PLEON TO 8EMA MOLIS MILISI KAI AYTOS POY EINAI TORA 8A TON PETAKSOYN ... RE PARETI8ITE ENAS ENAS APO TOYS MEGALOYS NA GINI SALOS MESA STO STRATEYMA MPAS KAI KOPSOYN TIS MALAKIES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/12 11:06

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ..ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟς ΤΥΠΟς ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑς..ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΑ Σ/Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΛΗΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙς..ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΤΙ ΜΑς ΖΗΤΗΣΑΝ?ΝΑ ΜΑς ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ..ΣΙΓΑ..ΜΠΡΟς ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑς ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΙΝ 2.500 ΧΛΙΑΔΕς ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ???ΕΜΕΙς ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ?ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ?ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ?ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΜΕ??ΕΝΩ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕς ΜΑς ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑς ΜΑΣ!!ΣΤΟΥς ΠΑΤΕΡΕς ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ!!ΤΟΥς ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕς ΜΑς ΤΟΥς ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥς ΧΕΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙς..ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝΚΤΕΣ..ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑς..ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟς ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ -ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕς ΜΑς..ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *