ροή ειδήσεων

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΑΚΟΥ-ΑΣΓΟΥΡΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/12 12:32

    Συγχαρητήρια κύριοι της Δημοτικής αρχής και ανευθυνουπεύθυνοι καρεκλοκένταυροι του Ελλαδιστάν. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/12 12:40

    ρε φιλε οποτε περασω απο εκει ,αν εσυ εχεις περασει ,αυτο το κανουν συστηματικα τα μαγαζια που βρισκονται εκει διπλα,θα μπορουσαν λογω του ογκου των σκουπιδιων να παρουν ενα κοντεινερ ή εναν 2-3 καδους και να τα πετανε μεσα.Αρα αυτοι ειναι πρωτοι που βρωμιζουν τον χωρο τους.Ετσι γινεται και στους περισσοτερους καδους.Βλεπουμε εναν καδο γεματο και ολοι αρχιζουμε να τα αφηνουμε απ εξω ,και μετα παραπονα και διαμαρτυριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/12 12:56

      Αυτό δηλαδή που λες ποιανού δουλειά είναι να το σκεφτεί? Αλλά θα μου πεις για να το σκεφτεί κάποιος πρέπει να έχει τελειώσει το Χάρβαρτ και οι Δημοτικοί μας ανεύθυνοι μάλλον δεν έχουν τέτοια διπλώματα αλλά ούτε σκέφτηκαν να περνάει συχνότερα το απορριματοφόρο. Θέλει μυαλό βλέπεις........... αλλά που να το βρεις? Οταν ο θεός έβρεχε μυαλά εκείνοι κρατούσαν ομπρέλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/12 16:28

      ναι κυριε/α ειδαμε κ το δικο σου απο το χαρβαρτ να χαθηται ρεεε κυριε/α πασοκοι νοδουλες ασιχκιρ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/12 14:08

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/12 16:22

    ρεεεε γιατι λεγεται ροδος ......κ ουχι σκουπιδοτοπος..... κολανθρωποι ραγιαδες...χαιντε ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/12 17:58

    και τον ψηφιζατε σαχλαμαρες τριαντα χρονια αυτους ψηφιζατε τωρα δεν ειναι καλοι,τριαντα χρονια πασοκ βοδια ε βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/12 21:09

    Η Λύση είναι απλή, κάθε οικία ή επιχείρηση να έχει τον δικό της κάδο. Μικρότερος εννοείτε σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν μοιρασμένοι, και αν γίνεται ξεχωριστούς για γυαλιά,χαρτιά και τρόφιμα. Ο καθένας υπεύθυνος για την υγιεινή του και με μεγάλες προοπτικές για ανακύκλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/8/12 21:16

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΖΕΝΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/12 21:33

    «Χρυσάφι» η διαχείριση σκουπιδιών...

    Η Κομισιόν σε πρόσφατη έκθεσή της βλέπει τα σκουπίδια ως "χρυσάφι". Αυτό αποδεικνύουν με την υποδειγματική διαχείριση των αποβλήτων τους έξι κράτη-μέλη. Ωστόσο, υπάρχει και ένας ισχυρός αντίλογος. Η Κομισιόν φαίνεται να ρίχνει βάρος τελευταία στην αποτελεσματική διαχείριση των αστικών αποβλήτων, επαινώντας σε μια πρόσφατη έκθεση έξι κράτη-μέλη για τα μέτρα που έχουν λάβει ως τώρα. Οι χώρες αυτές είναι το Βέλγιο, η Δανία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Σουηδία και οι Κάτω Χώρες. Σύμφωνα με τον αρμόδιο επίτροπο για το Περιβάλλον, Γιάνεζ Ποτόκνικ, τα έξι αυτά κράτη έχουν ελαχιστοποιήσει την ταφή των αποβλήτων τους ενώ παράλληλα έχουν αυξήσει τα ποσοστά ανακύκλωσης, δημιουργώντας στο πλαίσιο αυτό επικερδείς βιομηχανίες και θέσεις εργασίας.

    Xάσμα μεταξύ των κρατών-μελών
    Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostaat) η Γερμανία είναι πρωτοπόρος στην ανακύκλωση σκουπιδιών, με παραπάνω από το μισό του συνόλου των δημοτικών απορριμμάτων να είχε ανακυκλωθεί το 2010. Ο ευρωπαϊκός μέσος όρος ανέρχεται στο 25%. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο μέσος όρος σκουπιδιών που αντιστοιχούν ανά άτομο στα ευρωπαϊκά κράτη μέλη είναι 583 κιλά. Η Γερμανία βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο με 502 κιλά ενώ η Κύπρος σημειώνει ρεκόρ παραγωγής σκουπιδιών με 760 κιλά ανά άτομο. Στη Γερμανία η διαχείριση των αποβλήτων εναπόκειται αποκλειστικά στις δημοτικές αρχές. Το 45% των σκουπιδιών ανακυκλώνονται, το 17% καταλήγει στην κομποστοποίηση και το 37% αποτεφρώνονται. Από την άλλη πλευρά, στη Βουλγαρία το 100% των αστικών αποβλήτων καταλήγει σε υγειονομική ταφή.

    Η βιομηχανία επεξεργασίας απορριμμάτων
    Η βιομηχανία επεξεργασίας αστικών αποβλήτων μέσω ανακύκλωσης ή αποτέφρωσης στις χώρες της ΕΕ φαίνεται να αποφέρει μεγάλες προσόδους ενώ απασχολεί σημαντικό αριθμό εργαζομένων. Σύμφωνα με τη Eurostat, ο τομέας της επεξεργασίας απασχολεί περίπου δύο εκατομμύρια εργαζομένους ενώ το 2008 απέφερε κέρδη ύψους 145 δις €. Αν θεωρήσουμε πως οι κοινοτικές οδηγίες εφαρμόζονται κατά γράμμα, τότε υπολογίζεται πως στον τομέα αυτό θα μπορούσαν να προστεθούν άλλες 400.000 θέσεις εργασίας μαζί με μια άνοδο των κερδών κατά 42 δις €.

    Αντιδράσεις και επικρίσεις
    Η Κλαούντια Μπάιτινγκερ από τη γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Φύσης (BUND) αντιμετωπίζει τα ευρωπαϊκά στοιχεία με σκεπτικισμό. Το γεγονός ότι στη Γερμανία ένα μεγάλο κομμάτι των δημοτικών σκουπιδιών αποτεφρώνεται δε συνεπάγεται αυτόματα πως και η παραγόμενη από την καύση θερμική ενέργεια αξιοποιείται εποικοδομητικά. Σύμφωνα με την Μπάιτινγκερ, η σπατάλη ενέργειας είναι μεγάλη αφού από τους δύο τόνους σκουπιδιών οι οποίοι θα μπορούσαν να αποδώσουν θερμική ενέργεια από την καύση τους, τελικά καταλήγει να χρησιμοποιείται προς το σκοπό αυτό μόνο ο ένας. Τέλος, και οι έπαινοι εκ Βρυξελλών θεωρούνται αμφιλεγόμενοι, αφού τα κριτήρια ελέγχου και κατάταξης των χωρών δεν είναι ομοιόμορφα λόγω των διαφορετικών διαθέσιμων κονδυλίων για επενδύσεις στην επεξεργασία των αστικών αποβλήτων από χώρα σε χώρα.

    ΠΗΓΗ: «Χρυσάφι» η διαχείριση σκουπιδιών... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_6114.html#ixzz22nBAV89g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/12 22:29

    Σωπάτε καλέ!.

    Εξωγηινοι , Αρειανοί, Ελοχήμ, και οπως αλλοιώς τους λένε.
    Αυτοί τα φέρνουν και τα πετάνε.

    η μήπως?
    Γκρίζοι λύκοι της απέναντι πλευράς θα ειναι.
    Και ολο αυτό για να δυσφημήσουν τον Αγιο, τον με περιβαλλοντολογική συνείδηση πεντακάθαρο και αμπεπτο λαό αυτού εδώ του νησιού, και του τουρισμού του?

    Αιδως ! τελικά για κάποιους εδώ στο νησί ελεινούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 12:48

      Μήπως γνωρίζουν αυτή την λέξη???????????????

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *