ροή ειδήσεων

Λαθρομετανάστες και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ραγδαία και ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών στην πολύπαθη πατρίδα μας παρουσιάζεται και το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα της απόρριψης όλο και περισσότερων μικρών συμπατριωτών μας...
από τους δημοτικούς κρατικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς προς όφελος των παιδιών των αλλοδαπών. Αυτό γίνεται λόγο διάφορων ευρωπαϊκών προγραμμάτων των ΕΣΠΑ, διάφορων νόμων όπως ο Ν3463 του 2006 (Άρθρο 214) περί δικαιωμάτων πρόσβασης όλων των δημοτών σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων ανεξαρτήτως καταγωγής, του προγράμματος εναρμόνισης επαγγελματικής οικογενειακής ζωής.

Την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία αποδομήται ή μάλλον διαλύεται δημογραφικά, οικονομικά κοινωνικά, το να κάνει παιδιά ένα νεαρό ζευγάρι αποτελεί πράξη ηρωισμούδεδομένου το κόστος της γέννας μιας και τα δημόσια μαιευτήρια έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς οι Έλληνες αναγκάζονται να καταγραφούν στα πανάκριβα ιδιωτικά του κόστους των ειδών πρώτης ανάγκης του μωρού. Αν ξεπεράσουν όλα αυτά τα προβλήματα θα έρθουν αντιμέτωποι με το ελληνικό (;) κράτος, το οποίο έχει την ηθική πρωτίστως αλλά και συνταγματική υποχρέωση να στηρίζει τους Έλληνες πολίτες και το θεσμό της οικογένειας (Άρθρο 21 του συντάγματος) και όχι να τους εξισώνει με τους κάθε λογής αλλοδαπούς – ‘’νόμιμους’’ ή παράνομους μέσα από ένα δαιδαλώδες πλέγμα διατάξεων, νόμων εγκυκλίων αποφάσεων κτλ.

Την ίδια στιγμή όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τους όρους αποδοχής των παιδιών των αλλοδαπών που έχουν δικαίωμα υπαγωγής στα ανωτέρω προγράμματα και ως προς την νομιμότητα των χαρτιών των αλλοδαπών γονέων τους, αλλά και ως τα προς τα κριτήρια (οικονομικά και άλλα) με τα οποία ανταγωνίζονται τα αντίστοιχα κριτήρια των ελληνικών οικογενειών. Τα οικονομικά στοιχεία των αλλοδαπών είναι επί το πλείστον διαστρεβλωμένα προς τα κάτω με σκοπό να μπορούν να υπάγονται στα διάφορα προγράμματα και αυτό γίνεται λόγω της ως επί το πλείστον ‘’μαύρης’’ εργασίας τους, καθώς και των ψευδών στοιχείων των μανάδων τους ότι είναι άνεργες κτλ.

Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες γονείς σε απόγνωσηπου αναγκάζονται να μην μπαίνουν ούτε σε σκέψη για άλλα παιδιά, ενώ τα ήδη υπάρχοντα τα στέλνουν στους πολύ ακριβότερους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ή δε τα στέλνουν καθόλου εφόσον δεν υπάρχει εργασία. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και τις ξεχασμένες αρρώστιες που τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυναμικά όπως η φυματίωση που κρούσμα της έχει εμφανισθεί σε αλλοδαπά παιδιά που ανεμβολίαστα χωρίς ιατρικούς ελέγχους γίνονται δεκτά στους σταθμούς. Οι Έλληνες έχουν βαρεθεί να βλέπουν τους διαφόρους λογής αλλοδαπούς λαθροεισβολείς να δέχονται τα αγαθά και τις υπηρεσίες της πατρίδος μας, τους κόπους των συμπατριωτών μας και τον λογαριασμό να τον πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες. Δεν μπορεί χιλιάδες Έλληνες γονείς να βρίσκονται σε απόγνωση για κανένα αλλοδαπό.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη. Για το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών δημοτικών ή κρατικών. Μέχρι να εξυπηρετήσει και το τελευταίο παιδάκι Ελλήνων κανένας αλλοδαπό παιδί στους δημοτικούς και κρατικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ας ανοίξουν τις εγκυκλίους, τις υπουργικές αποφάσεις, ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να εξυπηρετηθούν οι συμπατριώτες μας. Είναι συνταγματική επιταγή. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Τελεία και Παύλα. Η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ηλίας Παναγιώταρος

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίο
http://xarodou.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/12 10:12

    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ- ΓΥΦΤΩΝ- ΑΛΒΑΝΩΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ .ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΡΕΠΟΥΣΗ -ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΩΧ ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΧΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΩΤΑ ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/12 10:51

    http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/epilex_81.pdf

    στα αποτελεσματα για δωδεκανησου 187 μητερες 2012/2013 δε βλεπω αλλοδαπους και θα ηθελα να μου πειτε τωρα που καθε σταθμος εχει 1 - 2 παιδια οι εργαζομενοι τι θα απο γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 12:05

      Φίλε μου ή μας κάνεις πλάκα ή δεν ξέρεις να διαβάζεις.
      Στο Link που ανάρτησες εγώ μέτρησα 12 θέσεις σε αλλοδαπούς.θα μπορούσε να πάρει το παιδί μου μια θέση, αλλά δυστυχώς οι αλλοδαποί απ'οτι κατάλαβα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/12 12:31

      Ρε φίλε 10.51 πλάκα μας κάνεις; Ξέρεις πολλές Ελληνίδες που να τις λένε Ελιόνα ή Ντόνικα; Έρχεται εδώ η κάθε Αλβανίδα, δουλεύει μαύρα,....δηλώνει μικρό εισόδημα και τα παιδιά της παίρνουν τις θέσεις των ελληνόπουλων.Οι οικονομικοί μετανάστες σαφώς και αν τα βάλουμε όλα κάτω έχουν ευνοϊκότερη αντιμετώπιση από τους Έλληνες...εκεί φτάσαμε..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/12 12:33

    Μήπως λέω μήπως κατα το ήμισυ είναι ελληνακια, οκ εχει και ενα με τουρκικό όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 12:38

      Φίλε μου σύμφωνα με την προκήρυξη δεν απαιτούνταν να είναι ούτε καν ο ένας γονέας Έλληνας....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/12 12:42

    Και στην τελική να μην τους ψηφιζατε να μην άνοιγαν τα σύνορα και τώρα μας πειράζουν οι 12 θέσεις .εδω έμειναν έξω 1526

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/12 13:09

    χρυση αυγη να ξεβρομησει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/12 22:57

    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ EUROMEDICA ΓΙΑΤΙ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,Η ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑ, Η ΠΕΘΕΡΑ,Η ΓΙΑ ΕΦΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ,ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ,ΣΠΙΤΙΑ,ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/8/12 14:09

    απλα κανεις πλακα το ξερεις φυσικα οτι ειναι τελειως ασχετα αυτα που λες ! το θεμα της euromedica επειδη το εχετε κανει πιπιλα οχι δεν παμε επειδη σνομπαρουμε το νοσοκομειο και μαλλον ουτε γυναικα εχεις ουτε παιδια ο καθενας σ οτι αφορα την υγεια του παει εκει που εμπιστευται και νιωθει ανετα οπου και να ειναι οτι και ειναι. Το προγραμμα αφορουσε ιδιωτικους και δημοτικους σταθμους.Και καλο ειναι να εισαι ενημερωμενος τα παιδια κατω απο 2,5 δεν τα περνουν οι δημοτικοι σταθμοι . Οι αλλοι δεν μας φταινε το συστημα μας φταει που δεν υπολογιζει τους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *