ροή ειδήσεων

10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και η οργανωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία που έγινε... στο χώρο του ΑΚΤΑΙΟΝ την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός των Συλλόγων και του κόσμου στέλνοντας σε όλους μηνύματα αισιοδοξίας, ανθρωπιάς, ενότητας, αλτρουισμού και αγάπης.

Όλοι μαζί, διοίκηση, μέλη, νέοι και παιδιά κρατώντας τις δάδες αναμμένες δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα και σίγουρα ήταν μία ευχάριστη νότα σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε.

Θεωρούμε χρέος αλλά και καθήκον να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της 10ης Λαμπαδηδρομίας και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Ιερείς μας π.Νεκτάριο Πόκια που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη μας κ.Κύριλλο, π.Μιχαήλ Κρητικό και π. Χρήστο Σιαννά, τους Βουλευτές Δωδεκανήσου, κ.Μάνο Κόνσολα και κ. Βασίλη Υψηλάντη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ .Γιάννη Μαχαιρίδη, τον Δήμαρχο Ρόδου κ.Στάθη Κουσουρνά, τους Αντιδημάρχους κ.Σάββα Διακοσταματίου και κ.Νικόλαο Τσουκαλά, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ.Μπάμπη Ευθυμιάδη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Δέσποινα Μουτάφη και κ.Γιάννη Γιαννακάκη, τον Εκπρόσωπο του Στρατηγού και τους λοιπούς επισήμους.

Ευχαριστούμε τους Παραολυμπιονίκες μας Θανάση Μπαράκα και Γιάννη Πρώτο, τον Πρωταθλητή πυγμαχίας στα 90 κιλά Βασίλη Πελαρδή.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους Συλλόγους που πήραν μέρος: Ανάδοχη Αγκαλιά, Γυναίκες χωρίς σύνορα, Ευ.θυ.τα, Ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα Σταυρού Καλυθιών, Ροδαυγή, ΓΑΣ Υγεία, 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου, Γ.Σ. Διαγόρας, Δωδεκανησιακός Σύλλογος αυτοάνοσων νοσημάτων ΘΑΛΕΙΑ, Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος, Ρ.Ο.Τ.Α.-ribclub, ΗARLEY DAVIDSON ROAD KNIGHTS Μcc Rhodes, Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Ρόδου, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων –Άγιος Νικόλαος, Σύλλογος Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Νομού Δωδεκανήσου, Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων Ιερολοχιτών Ρόδου, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών και Ναυαγοσωστών, Τρίαθλο Απόλλων Ρόδου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς της Εκδήλωσης μας: Την Ενορία του Αγίου Παντελεήμονα και την Εκκλησιαστική Επιτροπή, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟ.ΠΑ.Ρ. , HEDERA PRINT HOUSE, JOY Γιαννακάκης,Εστιατόριο ΜΙΜΑΚΟΣ, ΒΑΠ Κουγιός, Γραφικές Τέχνες Παπαστεργίου, Ζαίρης, Κυριακούλης Μύλος Νερά, ΡΟΔΟΠΑΓ, Υπερμάρκετ ΣΠΑΝΟΣ, Σάββας Ορφανός Α.Ε.

Ευχαριστούμε την Χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Σωματείου λαικών χορών Νέλλης Δημόγλου, τον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και τον χοροδιδάσκαλο κ.Βαγγέλη Τζέλλο για το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε όπως επίσης και τους οργανοπαίκτες που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ρόδου, την Δημοτική Αστυνομία και την Φιλαρμονική του Δήμου Ροδίων όπως επίσης και τον Υπάλληλο κ.Σταμάτη Αγκά για την βοήθεια.

Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή της 10ης Λαμπαδηδρομίας και την Ομάδα Νέων του Συλλόγου μας για τη στήριξη και την βοήθεια.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που προέβαλλαν την εκδήλωση μας: Εκκλησιαστικό Τηλεοπτικό Σταθμό ΘΑΡΡΙ, ΤV AIGAIO, TV4, IΡΙΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ,ΛΥΧΝΑΡΙ,ΠΑΛΜΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ,TOP F.M., ΠΡΟΟΔΟΣ, ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,ΓΝΩΜΗ και ΔΡΑΣΗ.

Ευχαριστούμε όλους τους Φωτογράφους και ιδιαιτέρως τον Γιώργο Μυριαλλάκη από το Rhodes Αmusement που κάλυψε όλη την εκδήλωση μας .

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας, γιατί μας δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για την περαιτέρω διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, Θεού θέλοντος στην 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Φλόγα Αγάπης με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση και με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *