Έσπασαν τα κιγκλιδώματα, ανοιξαν όλες τις πόρτες με τα σκυλιά κάνοντας πολλές ζημίες. Τα ζώα έφυγαν τρομαγμένα προς το δάσος όπου και έμειναν τα περισσότερα μέχρι να πάει το προσωπικό του κυνοκομείου να τα μαζέψει.
Όλα αυτά έγιναν όπως δήλωσε στο VERENA η κ. Αναστασία Σταματίου για να πάρουν τρία κυνηγόσκυλα που ουσιαστικά θα τους είναι άχρηστα αφού είναι στειρωμένα και δεν κάνουν για αυτό που τα θέλουν. ΟΙ δράστες θα πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Η εν λόγω εισβολή όπως λέει στο vERENA η κ. Σταματίου είναι μία από τις πολλές που έχουν γίνει χωρίς ποτέ να βρεθεί δράστης.
VERENA.GR
adespoto.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.