ροή ειδήσεων

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙ !!!! ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ !!!!

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ!!!! ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙ !!!!
ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ !!!!
ΟΙ ΜΑΛΩΝΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!!!
Η προετοιμασίες άρχισαν, καινούρια κοντέινερ τοποθετούνται... νέες περιφράξεις, καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου.

Μαύρα μαντάτα για τους κατοίκους των όμορων χωριών!!
Το στρατόπεδο που θα στεγαστούν έχει χωρητικότητα 150 ατόμων όμως με τα
κοντέινερ που φέρνουν θα στεγαστούν σε πρώτη φάση 400 λαθρομετανάστες σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή!!!

Και ερωτώ ποιος φαεινός νους επέλεξε το Χαράκι ως κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών??

Όταν βλέπεις πολιτικούς να κόπτονται και να λένε μεγάλα λόγια δήθεν μύθεν πως δεν θέλουν στην Ρόδο κέντρα φιλοξενίας μεταναστών,είναι για τα στραβά ματια και φούμαρα στην κοινή γνώμη,η απόφαση ελήφθη εν κρύπτω.

Το ένα μεγάλο κέντρο λαθρομεταναστών είναι σχεδόν έτοιμο στην Ψίνθο και το δεύτερο στο Χαράκι,,,,ο κύβος ερρίφθη!!!


Αk/Το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού "Μαλώνας" έχει παραιτηθεί και κάποιοι το ξέρουν πολύ καλά αυτό,,, ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΗΔΕΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕΤΕ..
ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/12 16:16

    ΠΟΙΟς ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ/????

    Θα ρημάξει όλο το νησί .... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/12 16:21

    ενα στο χαρακι και το αλλο στον κατω καλαμωνα στο στρατοπεδο που εκλεισε, αντε καλος να δεχθουμε τους μουσαφιρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/12 16:43

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΓΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/9/12 16:48

    θα γίνει χαμός!!!! θα ρημάξει όλο το νησί προς Νότια Ρόδο... Δεν πάμε καθόλου καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/9/12 16:48

    Και ποιός θα κάνει τον πόλεμο;Οι πολιτικοί άρχοντες ή ο κόσμος που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/12 17:25

    Ε ΚΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/12 17:48

    ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΑΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΞΩ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/12 17:50

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
    ==================================

    Ειναι απτή απόδειξη του Νεοελληνα, οτι ολα τα θέλουμε στην εντέλεια να λειτουργούν, αλλά ομως μακρυά απο την γειτονιά μας το χωριό μας, ολες αυτές οι αναγκαίες υπηρεσίες.

    Να πάνε αλλού να γίνουν αυτά τα στρατόπεδα . αλλά που?
    Καννένας δεν λέει πού.

    Και απο που εως που, εδώ να ζητάμε να εξαιρεθούμε εμείς απο την υποχρέωση να μαντρώσουμε τους εδώ αποβιβαζόμενους λαθρομετανάστες?.

    Ολη η Ελλάδα τελικά εχει στον λόγο τον αντίλογο, και τις χίλιες μύριες δικαιολογίες να μην γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης σε κάθε τόπο.

    Αλλά επίσης ολοι μας ξέρουμε να φωνάζουμε, εξω οι λαθρό.

    Πάντως για να μάθουν κάποιοι και να μην παραμυθιάζονται απο τους πολιτικάντηδες της τοπικής αυτοδιοίκησης που τους βάζουν κάποια μεγαλοσυμφέροντα που θίγονται, οτι οπου εγινε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ιταλία η Ισπανία σε νησί, πχ. τελευταία στατιστική το νησί Λαμπεντούζα της Ιταλίας, οι αποβάσεις εκεί λαθρομεταναστών μειώθηκαν κατά 80%.

    Αμα ξέρουν οι λαθρό οτι αν ελθουν στην Ρόδο, και υπάρχει στρατόπεδο συγκέντρωσης εδώ, αμέσως θα οδηγηθούν με συνοπτικότατες διαδικασίες σε αυτό, και θα παραμείνουν κλεισμένοι και σε πλήρη απραξία .
    Θα παραμείνουν μέσα μέχρι να θυμηθούν ποιοί ειναι απο που προέρχονται, και παρουσιάσουν τα δήθεν χαμένα εγγραφά τους, και ζητήσουν επαναπατρισμό.

    Αναγκαίες και σκληρές λύσεις για εμάς, αλλά δοκιμασμένες λύσεις.

    Πρωτοεφαρμόστηκε στις ΗΠΑ με τους Κουβανούς και τους Μεξικανους ,ωμετά στην Ιταλία - Ισπανία με τους Αφρικανούς, και Αυστραλία με τους ΙνδοκινεζουςΜπαγκλαντέζους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/12 17:51

    να παρει καθε ψηφοφορος του ΣΥΝαπο ενα πακιστανο στο σπιτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 17:55

      ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ. ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/9/12 19:02

    Το κακό που ακριβώς είναι ρε παιδια δεν καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 20:19

      Θα σου εξηγήσω εγώ που είναι το κακό! Ούγκα Μπουγκα λαθρωμαιταναστεις ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ξίλο Ουγκα μπουγκα ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΙΒΡΟΜΙΣΟΙ Ω ΤΩΠΩΣ!!! Εξάλλου αν φύγουν οι μετανάστες θα έχει της πουτάνας την δουλειά και θα ο κατώτατος μισθός θα πάει 1800ευρώ. Κατάλαβες?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/9/12 20:32

    καλυτερα να αφηνατε να φτιαχτουν τα κααυ εκει παρα τωρα κεντρο λαθρομεταναστων... την πρωτη φορα κανατε λαθος εκτιμηση για το χαρακι μακαρι να ειναι και τωρα λαθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/9/12 20:34

    ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    Η ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΦΤΑΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/9/12 20:35

    Και ποιο το πρόβλημα να φτιαχτεί ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Μαλωνα; Έτσι και αλλιώς εκεί μόνο κατσίκια και κριάρια ζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 22:21

      Αν εχεις τα αρχιδια περνα να μας το πεις απο κοντα παλιομαλακα!!!το ματι σου βγαλαμε βρε καραγκιοζη η σου πηδηξαμε καμια συγγενη σου;

      Διαγραφή
  14. ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 26/9/12 5:50 m.m.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ,ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 48 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΟΥΝ ΕΞΩ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ,,,Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΡΙΜΕΤΡΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΩΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ!!ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ,,,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ,,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ!!! ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!48 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 23:50

      ΤΟ ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙς ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΝΟΥΝ 2500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΙΑ ΛΑΡΔΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/9/12 21:53

    Αφού δεν μας αρέσουν τα Στρατόπεδα και θελουμε να κλεισουν, ας γίνουν Στρατοπεδα λαθρομεταναστων. Τόσο μ@λ@κες ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/9/12 01:45

    Τοσα ερημονησια εχουμε ρε παιδια.Γιατι δεν τους στελνουν σε ενα απο αυτα .Ουτε κινδυνο αποδρασης θα εχουν ουτε συρματοπλεγματα ουτε τιποτα.Μηπως γινεται επιτηδες η εγκατασταση τους σε κατοικημενα νησια και μαλιστα σε νησια ναυαρχιδες του τουρισμου?Φανταζεστε στρατοπεδα λαθρομεταναστων στην Μαγιορκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/9/12 08:43

    εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τους δεχόμαστε, από την στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα... Γιατί δεν κλείνουν τα σύνορα? Γιατί με συνοπτικές διαδικασίες δεν τους στέλνουμε πίσω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/9/12 09:07

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/12 16:57

      Σιγα ρε πυρπολητη καναρη!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/12 17:32

      ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ.....

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος29/9/12 10:58

    piso apo ekei poy erxonte ante na doyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/9/12 11:31

    Οι χωροι αυτοι ειναι η σωστη ιδεα, απο τη στιγμη που τα -ειδικα τα θαλασσια- συνορα μας ειναι δυσκολο να φυλαχτουν. Το ζητουμενο ειναι να λειτουργησουν σωστα -μια προσωρινη κρατηση και επειτα με συνοπτικες διαδικασιες να σταλουν σπιτια τους. Πως θα γινει αυτο? Δεν ξερω. Με ναυλωση μεταγωγικων? Με συνεργασιες? Με τη βοηθεια των εφοπλιστων? Η πραγματικοτητα επιβαλλει τα στρατοπεδα, μακρια απο τουριστικη περιοχη και με δρακοντεια μετρα φυλαξης. Εστω και ενας να ξεφυγει εχει αποτυχει. Επισης επιβαλλεται α) Η συντηρηση των στρατοπεδων απο την ΕΕ β) Η προσληψη ιατρων και η προμηθεια υγειονομικου υλικου, παλι με εξοδα απο την ΕΕ και τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας. γ)Σε μονιμη βαση απαιτηση στην ΕΕ για φυλαξη και επιτηρηση των θαλασσιων συνορων μας. δ) Αμεση βυθιση καθε δουλεμπορικου ελληνικου ή τουρκικου που μπαινει στα χωρικα μας υδατα (εννοειται χωρις τους μεταναστες μεσα) και ειδικες επιχειρισεις του Λιμενικου και των αμφιβιων μοναδων του στρατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/9/12 11:38

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΙ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΛΙΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΑΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *