ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη: πουλούν το γκολφ με δώρο... την παραλία!

Ελληνική Επικράτεια SOS
Σημαντική παραποίηση στοιχείων από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.
Έλπιζα ότι ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού κράτους...
αλλά και των πληροφοριακών συστημάτων θα ήταν αρκετά για να περιοριστεί η διαφθορά, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο δεν περιορίζεται αλλά αποκτά και τις ευλογίες του ελληνικού κράτους.

Στην Κτηματολόγιο ΑΕ, www.ktimatologio.gr ανατέθηκε η χαρτογράφηση ολόκληρης της χώρας δημιουργώντας έτσι ένα υπόβαθρο το οποίο θα αποτελέσει κληρονομιά και σημείο αναφοράς για κάθε πράξη που θα αφορά ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες.

Η υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιών υποτίθεται ότι θα παρουσίαζε την ελληνική επικράτεια έτσι όπως αυτή έχει την περίοδο 2007-2009, ώστε το αρχείο αυτό να αποτελέσει βάση δεδομένων για κάθε διοικητική πράξη που αφορά κάθε ιδιοκτησία.

Οι φωτογραφίες αυτές όμως σε πολλές περιπτώσεις έχουν παραποιηθεί εντέχνως, αλλοιώνοντας την εικόνα και την πραγματικότητα, ενώ οι διευκρινήσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε. ήταν ανεπαρκείς καθώς επικαλέστηκαν στρατιωτικούς λόγους.

Είναι ανούσιο να κρύψεις κάτι την ώρα που στο Google earth η εικόνα της περιοχής ήταν απαράλλαχτη από την πραγματικότητα.

Ο λόγος για την περιοχή Αφάντου Golf στη Ρόδο η οποία ούτως ή άλλος έχει ήδη παραχωρηθεί και στην οποία τεχνηέντως αποκρύφτηκε ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία, προφανώς για να ιδιωτικοποιηθεί και η παραλία μαζί με το γήπεδο του Golf, η δασική έκταση που υπάρχει μέσα στο Golf για να αποφύγουν το δασαρχείο και τέλος αποκρύφτηκαν όλα τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις, γιατί προφανώς προστατεύονται από κάποιο ΦΕΚ.

Για οποιοδήποτε Έλληνα ισχύει ο νόμος του Ελληνικού κράτους, αλλά για τους εκβιαστές δεν φτάνει που τους παραχωρούμε τις εκτάσεις μας, αλλάζουμε και την ίδια μας την ιστορία για να τους ικανοποιήσουμε.

  
  Τι και αν παραχωρούμε την έκταση σε ξένους για εκμετάλλευση, οι νόμοι του Ελληνικού κράτους πρέπει να ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, παρόμοιες παραποιήσεις έχουν σημειωθεί σε πολλές δασικές εκτάσεις και φιλέτα που προορίζονται για παραχώρηση.

Ψάξε την περιοχή σου και μέρη που γνωρίζεις καλά για τυχόν παρόμοιες πλαστογραφίες και κατήγγειλε την παράνομη εκποίηση της χώρας σου.

Ένας πατριώτης που αγαπά την πατρίδα του…

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/9/12 16:11

    Και?
    Τι θα γινει?
    Περιμένεις να αντιδράσουν οι Ροδιτες του καναπε?
    Πραγματικα τωρα περιμενεις τα πρόβατα που δεν σηκώνουν κεφαλη να κανουν κατι γιαυτο?
    Οι Ροδιτες ειναι τοσο ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ που τον χειμωνα που θα πεινανε θα κατηγορουν παλι η ΝΔ φταει επρεπε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ ενας φαυλος κυκλος συνεχεία και συνεχεία ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ειναι ανεύθυνοι ανικανοι και άξιοι τις μοιρας τους δεν τους αξίζει αυτος ο τοπος , εαν αγαπας τον τοπο σου πολεμας γι αυτόν δεν καθεσε σαν το σκυλακι του καναπε προστα στην ΤV και συμφωνεις με την καθε παπαρια του καθε ξεπλένη πολιτικού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/12 19:48

    εσύ μαλλον είσαι ο βλάχος του επόμενου ποστ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/12 01:06

    Φίλε πατριώτη, επειδή είμαι κι εγώ πατριώτης, και μάλιστα Ροδίτης, παραξενεύομαι που θες να προστατέψεις την Αφάντου με την αεροφωτογραφία. Δηλαδή η αεροφωτογραφία θα ξεγελάσει τους Ροδίτες αν αλλαχθεί, αυτό λες; Οι ξένοι, έτσι κι αλλιώς, είτε δουν τον δρόμο, είτε όχι, το ίδιο τους κάνει. Εμένα μου φαίνεται χαζό να το πιστεύεις αυτό, πιο πιθανό μου φαίνεται να έγινε στα αλήθεια αλλαγή για λόγους εθνικούς. Δηλαδή τους ρώτησες και σου είπανε ότι το αλλάξανε επίτηδες ή το υποθέτεις; Αλλά για σκέψου και λίγο παραπάνω, μήπως καμιά φορά αξίζει να μην κάνουμε βούκινο αυτά τα θέματα μπας και βάζουμε τη χώρα μας σε κίνδυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/12 01:41

      Μάλλον εννοείς να μην βάλουμε σε κίνδυνο την τσέπη σου προδότη τι έγινε έχεις δικαιώματα από την πώληση του γκολφ και σε τρώει; Μωρε καλά τα λέει ο 21/9/12 4:11 μ.μ. αυτός ο τόπος δεν σας αξίζει !!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/12 09:12

    Καλά ρε παιδιά, το δασαρχείο της Ρόδου περιμένει να δει τις αεροφωτογραφίες για να καταλάβει αν υπάρχει δρόμος ή αν είναι δάσος; Δεν εχουνε χάρτες μέχρι τώρα; Μήπως όντως είναι διαβαθμισμένη περιοχή και όλα τα άλλα είναι θεωρίες; Δηλαδή αν ο στρατός τους είπε να το πειράξουν, κι ο στρατός είναι προδότες; Γιατί ο 1ος φίλος δεν πάει στο στρατό να δει τι δείχνει εκεί; Αφού έκανε τοσο κόπο να κόβει και να ράβει εικόνες στο κομπιούτερ, άρα τον νοιάζει πραγματικά το θέμα. Έχω ακούσει, ότι οι πολίτες πάνε σε κάποια υπηρεσία στην Αθήνα και παίρνουν αεροφωτογραφίες για θέματα δασών κλπ. Ας πάει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το θέμα και ας μας πει κι εμάς. Δεν μπορεί και ο στρατός και η Κτηματολόγιο ΑΕ να είναι όλοι στο κόλπο και να είναι όλοι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/12 18:51

    Το γιατί είναι πειραγμένα, πρέπει να αναζητηθεί από το Κτηματολόγιο ΑΕ. Και στη Θεσσαλονίκη, το ΑΠΘ φαίνεται ως δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/12 09:59

    δηλαδη εσεις ολοι εδω πιστευετε πως αν καποιος ενδιαφερθει να αγορασει τα αφαντου,θα κοιταξει μονο μερικες φωτογραφιες και θα αποφασισει απο αυτες τι θα κανει ? μαλλον δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/11/12 12:33

    ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΑΦΤΑ ΔΑ ΕΔΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΠΟΣ ΠΑΤΕ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *