επικαιρότητα

Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εκπέμπουν δέσμες ενέργειας

Παρά το γεγονός ότι η NASA κρύβει πληροφορίες σχετικά με το περίεργο σύννεφο των φωτονίων, το οποίο καλύπτει πλέον σχεδόν ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, έχουμε κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν...
από ορισμένους επιστήμονες.Καθώς αυτό το δυσοίωνο σύννεφο βρίσκεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, αρχίζει να έχει μια επίπτωση στον Ήλιο και τους πλανήτες ανεξήγητη.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι, αυτή η παράξενη ενέργεια που εισβάλλει στον χώρο μας,κάνει μερικές από τις πιο φημισμένες πυραμίδες του κόσμου αρχίζουν να παράγουν έντονη ενέργεια.

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρά ορατά δοκάρια ήταν ορατά από τον χώρο των πυραμίδων με κατεύθυνση του φωτονίου σύννεφου,προς τον ουρανό,και όλες αυτές οι μαρτυρίες ήταν καλά τεκμηριωμένες.

Παράλληλα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να καταγράφουν παράξενα τρομακτικά φαινόμενα όπως ήχους και θορύβους που δίνουν την εντύπωση ότι, η ίδια η Γη στενάζει και κλαίει.

Όλα αυτά τα φαινόμενα, έχουν σχέση με την ταραγμένη εκπομπή του Ήλιου, πιθανότατα που προκαλείται από την παρουσία του φωτονίου σύννεφου, που σε ορισμένους κύκλους έχει λάβει μια γενική ονομασία "δυναμικός χώρος εκδηλώσεων της Ημέρας της Κρίσεως"
----------- ------------
Οι Αρχαίες πυραμίδες ξύπνησαν μετά από αιώνες και χιλιετίες ύπνου

Μερικοί τουρίστες είδαν μια λαμπρή ακτίνα φωτός στην πυραμίδα των Μάγια και γρήγορα το φωτογράφησαν με ένα κινητό τηλέφωνο και το δημοσίευσαν. Αλλά το φαινόμενο αυτό δεν υπήρχε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει αυτό. Ενέργεια δέσμης στην πυραμίδα των Μάγια; Η επεξεργασία και μεγέθυνση της εικόνας στα δεξιά εμφανίζει και κάποια άλλη κρυφή δέσμη που μοιάζει με κεραυνό.Η πυραμίδα του Kukulkan, έστειλε μια απίστευτη στήλη ενέργειας στο διάστημα, να ήταν άραγε τυχαίο ή μόνο η τελευταία από όλες τις πυραμίδες, που το κάνανε;
-----------------
Πρόσφατα, η κινεζική κυβέρνηση άρχισε να παρακολουθεί εκ νέου την πυραμίδα Xianyang, που έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια δραστηριότητας. Πέρυσι, μια ομάδα επιστημόνων εξέτασε την πυραμίδα, και πιστεύει ότι μπορεί να έχει εξωγήινη προέλευση.
---------------------
Η εκρηκτική απελευθέρωση της ενέργειας στην κορυφή της πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων.


Αυτό το εκπληκτικό περιστατικό το οποίο ακολουθεί είναι από μια εκρηκτική απελευθέρωση ενέργειας και έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί σε φιλμ. Είναι από την απελευθέρωση ενέργειας από την κορυφή της διάσημης πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων, στη Teotihuacan στο Μεξικό.


Δοκάρια Ενέργειας, δίνες, ανεμοστρόβιλοι με έντονη δύναμη ... Τι σημαίνουν όλα αυτά; Που πηγαίνει όλη αυτή η ενέργεια και γιατί; Πώς ενεργοποιήθηκαν με μυστηριώδη δύναμη οι σιωπηλοί πέτρινοι φρουροί, που παρέμεναν σε ακινησία για αιώνες ... μέχρι κάτι που έσπασε τον ύπνο τους; Ποιος τις ξαναέφερε πίσω στη ζωή;

 

Ίσως όλα αυτά να είναι κάτι περισσότερο από απίστευτα και ότι οι πυραμίδες είναι το σημάδι για την άφιξη μιας άγνωστης δύναμης που περιβάλλει το γαλαξιακού κενό, το οποίο βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος του Ηλιακού συστήματος
-------------------
Θανατηφόρα Ζώνη φωτονίων.
Η NASA και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος για δύο χρόνια έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο για την επερχόμενη καταστροφή που μπορεί να προκύψει κατά την περίοδο 2012-2013. Αλλά λίγοι άνθρωποι το άκουσαν. Τώρα, ο διάσημος Ρώσος αστροφυσικός Alexei Dmitriev λέει ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι χειρότερο, πολύ χειρότερο από ότι προβλέπεται από τη NASA και ESA στις προειδοποιήσεις τους.

Το ηλιακό μας σύστημα επηρεάζεται από τεράστια, δυνητικά θανατηφόρα, διαστρικά νέφη ενέργειας. Ο Δρ Dmitriev εξήγησε ότι η αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από τους ανιχνευτές Voyager 1 και Voyager 2 δείχνει σαφώς ότι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ακόμη χειρότερα, ο Merav Opher, ερευνητής στη NASA και το Heliophysics μας λέει ότι αυτό το διαστρικό νέφος ενέργειας είναι πολύ ασταθής και ταραγμένο.


Ο Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται επίσης ότι το σύννεφο ενέργειας φωτονίων προκαλεί τη διέγερση της ατμόσφαιρας και των πλανητών και ειδικά του Ήλιου μας. Αν το διαστρικό νέφος της ενέργειας επηρεάζει και αλληλεπιδρά με τον Ήλιο, δεν είναι ακόμα σαφής, αλλά είναι ήδη σαφές ότι η ηλιακή δραστηριότητα είναι αυξημένη, η οποία μας οδηγεί σε υψηλότερες συχνότητες ενέργειας και αστάθειας.

Η μαγνητική ροή εισέρχεται σε αλληλεπίδραση με την ηλιακή μαγνητόσφαιρα και το γήινο μαγνητικό πεδίο της Γης, και μπορεί να οδηγηθεί σε αλλαγές των βασικών τομέων του. Η συνέπεια όλων αυτών μπορεί να είναι μια αλλαγή της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου της Γης, άγριες διακυμάνσεις του καιρού, και εκπληκτικοί ήχοι στην ατμόσφαιρα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τον πλανήτη. Οι πυραμίδες βάσει θεωριών είναι η φυσική αποθήκευση ενέργειας στη Γη, κάτι σαν ένα είδος πυκνωτή με βάση την ισχύ του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη, για την παραγωγή και εκτόξευση ακτίνων καθαρής ενέργειας προς το διάστημα και την κατεύθυνση του νέφους που μαστίζει το πλανητικό μας σύστημα. Είναι δηλαδή χτισμένες για να μας προστατεύουν.

Ένα τέτοιο φαινόμενο είναι δυνατό μόνο εάν η πηγή της ακτινοβολίας βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Αυτή η τεράστια απελευθέρωση της ενέργειας από τον πυρήνα της Γης, στο τέλος του περασμένου έτους ήταν αυτό που σηματοδότησε την αρχή της μετάβασης της εσωτερικής ενέργειας της Γης σε μια νέα ενεργό φάση.

Το άρθρο αυτό είναι ένα πρόσφατο άρθρο του Περιοδικού GEOCHANGE, και η μετάφραση έγινε από την Αποκάλυψη.
apocalypsejohn.blogspot

Σχόλια

 1. Ανώνυμος3/9/12, 3:25 π.μ.

  Siga min vgazoun kai flash megale...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/9/12, 4:08 π.μ.

  Φιλαρακι να κοψεις αυτα που παιρνεις για κανενα μηνα και αν δεν ξελαμπικαρεις πανε να σε δει και κανενας παπας.Δεν ξερεις καμμια φορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος3/9/12, 5:48 π.μ.

  δουλειά δεν είχε ο διάολος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος3/9/12, 8:17 π.μ.

  φιλαράκι συνέχισε τα κρύα ντούς και πέρασε μετα απο ενα μήνα να σε ξαναδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος3/9/12, 8:20 π.μ.

  Ε ... ΚΑΙ;
  ΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/9/12, 10:04 π.μ.

  ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ......ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος3/9/12, 12:14 μ.μ.

  η αποκαληψη το λεει καθαρα μολις αρχισουν η πυριμιδες να βγαζουν φως, η ελλαδα βγει απο το ευρω και τα μπαρμουνια αρχιζουν να κλανουν μεντες θα ερθει η δευτερα παρουσια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος3/9/12, 12:55 μ.μ.

  Μονο πες μας τι παιρνεις ρε μεγαλε,μονο αυτο!!
  Θα μας κανεις μεγαλη χαρη...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος3/9/12, 8:49 μ.μ.

  Μαλλον και εσυ που λες τους αλλους καθυστερημενους περνεις τα ιδια με τον τυπο που γραφει αυτες τις μαλακιες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος5/9/12, 12:38 π.μ.

  Σε αυτό το site καταλαβαίνεις ότι κάποιοι έχουν όντως σκατά στο κεφάλι τους.
  Μια ανεβάζετε τέτοιες τρελές πίπες, μετά αρχιδιές για την χρυσή αυγή. Κοντράρετε σε καφρίλα ότι πιο πεταμένο blog κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Keep going.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος5/9/12, 2:45 μ.μ.

  Χρυσή αυγη για να ξεβρωμίσει και η γη από τις θανατηφόρες ακτίνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα