ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΠΙΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αυτη την ανάρτηση ειχα κανει στις 15-9 και περιγράφω συγκλονιστικά περιστατικά που βιωσα στο νοσοκομείο ελπις. σημερα το πρωι ανοίγοντας την τηλεόραση και βλέποντας το κανάλι μεγγα απο αυτα που εβλεπα στην εκπομπη...
καμπουρακη οικονομεα σοκαριστηκα. συνελαβα τον εαυτο μου να εχει γινει παραφρων.να βηματίζω στο σαλονι να βριζω να μουντζωνω την τηλεόραση και να ψάχνω συνχρωνως για τα χαπια της πιεσης. τι εβλεπα κυριοι. εβλεπα μια μεθοδευμένη και πολη γελοια συνέντευξη η οποια τελικώς αφορα ολους μας.ειχαν καλεσμένο τον κ.γιαναρα δικοιητη του νοσοκομείου ελπις και επικροτουσαν οι μεν το θεάρεστο εργο το οποιο ταχα επιτελει ο γιαναρας στο ελπις, ο δε γιαναρας φουσκωνε ξεφούσκωνε σαν γάλος απο υπερηφάνεια και ελεγε και ελεγε, και οσο αυτος ελεγε εγω απο την ταραχη μου δεν εβρισκα τα χαπια μου.τι ντροπη.τι ξεφτιλα. θεε μου οι αχρειοι μας εχουν μηδενίσει παντελως.πως ειναι δυνατον να αυτο προβάλλεται διαρκως ενα νοσοκομείο με γελειο και ανυπόστατο τροπο να λεει εμεις-δεν εχουμε λιστες αναμονης για χειρουργεια ουτε ραντζα στο νοσοκομειο μας.λειτουργούμε αψογα!! και εγω του φωναζα απο το σαλονι του σπιτιου μου ρε καραγκιόζη πως να εχετε ράντζα εσεις,αφου τους ασθενεις τους στελνετε σπιτια τους αρον-αρον. μαλιστα για τον λογο οτι ο γιαναρας ειχε λεει σπουδασει στην γερμανια ειχε φερει στην ελλαδα πρωφανως φιλους του στο νοσοκομειο ελπις τους εδειξε αυτα που αυτος ηθελε και οι γερμανοι εγκομιαζαν το νοσοκομειο ελπις. και ο γιαναρας ο καραγκιοζης κουβαλουσε μαζι του την κασετα να τη δειξουν στην εκπομπη,οπως και την εδειξαν. κανεις τους ομως κυριοι δεν μας ειπε ποσο απατεωνες ειναι και το τι κανουν σε ασθενεις που δεν εχουν το σθενος να αντισταθουν ουτε καν να διαμαρτυρηθουν. ΔΕΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΗΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΜΕΤΑ 4 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΟΠΩΤΕ ΠΡΕΠΕΙ.αν αναρωτιεστε τι εγινε με τα χαπια μου;ε!! ναι τα βρηκα και τα ηπια!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/12 04:51

    Η σωστη σειρα θα ηταν πρωτα τα χαπια και μετα η αναρτηση.Τωρα τα εκανες χαλια και μαλλον δικιο δεν θα βρεις ετσι που μονο κραυγες ειναι το κειμενο σου.Ψυχραιμια λοιπον και θα γραφεις μονο οταν το πιεσομετρο λεει κατω απο 13-9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/12 11:20

    φιλε δεν περιμενω να βρω δικιο, απλα ενημερωνο τους συμπολιτες μου για τα χαλια των νοσοκομιων.εσυ ομως ειρωνευεσε και μιλας εκ του ασφαλους γιατι εισαι γιατρος.οταν 2 ασθενεις τους δινουν ναρκωση για 4 ωρες και τελος δεν τους χειρουργουν τον εναν τον στελνουν απευθειας απο το χειρουργειο στο σπιτι και τον αλον επειδη τους επιασε απο τον λαιμο και πηγε να τους γ...,τον ξαναεβαλαν το απογευμα και τον χειρουργησαν εγω τι δικιο να βρω!!!!!!!εγω λεω στους συμπολιτες μου πλεον σε τετοιες συμπεριφορες βαρατε!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *