ροή ειδήσεων

Ντομάτες από την Ολλανδία... στην Κρητηνία

Αν είναι δυνατόν
Πήγα σε ένα σουπερ μάρκετ στην Κρητηνια , και πήρα ντομάτες ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ...
2,56 Ευρώ το κιλό. Αν είναι δυνατόν δεν έχει η Κρητηνια ντομάτες ? Και εάν δεν έχει , δεν μπορούσε να πάρει ντομάτα από άλλο χωριό της Ρόδου ? Και μετά μου λέτε να αγοράζουμε ΜΟΝΟ Ελληνικά προϊόντα , που δεν τα έχουν οι ίδιοι ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/12 22:02

    Μόλις κάνει το φράγμα της κρητηνίας το κράτος που ξεκίνησε πριν 14 χρόνια, θα φας και ντομάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/12 23:10

      Γιατι το νερο ειναι το προβλημα ? Εδω και 14 χρονια δεν ηταν οι ντοματες απο την Κρητηνια ?




















      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/12 22:41

    tempelides axristoi ....ta perimenete apo ekso ola...den vazete xeraki...e tempelides,anikanoi ute mia domata na min fitepsete na fate ,sto dialo na pate ...na doume otan den tha exete franka pou tha fate kseropsomi ...xaxaxa xorio na ago.ntomates epidi variounte na kaliergoun apo monoi tous aauth apo dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/12 23:00

    Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε με τόσα θερμοκήπια στην Κρητηνία να μην υπάρχουν ντόπια προϊόντα. Ρε μπας και προτιμάτε να τα πουλάτε σε ξένες εταιρίες και όχι στους ντόπιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/12 07:04

    Καλο να γινει το φραγμα για το συσκευαστηριο που ειχατε και διαφημιζατε τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/12 07:09

    Ακόμη δεν το καταλάβατε; Τα προϊόντα τους είναι γεμάτα με φάρμακα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/9/12 09:00

    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ακριβως απο πάνω...... συμφωνώ με την πρώτη απάντηση διότι πάντα βλέπουμε το δέντρο και οχι το δάσος, ο δεύτερος απλά δεν ξέρει τι του γίνεται αφού ουτε ελληνικά δεν ξέρει να γράψει,ο τρίτος να κάνει μια βόλτα προς τα μέρη μας για να δεί οτι τα θερμοκήπια είναι στο Μαντρικό και οχι στην Κρητηνία και να ρώτησει τους αγρότες τι έγινε με την ντομάτα φέτος και να του πουν οτι συνεργαζόνται με Κεντρική Λαχαναγορά και ντόπιους το 99,9% και οχι να εικάζει χωρίς να ξέρει απολύτως τίποτα.... οσο για τον επόμενο που αναφέρετε στο φράγμα (το συσκευαστήριο δεν το σχολιάζω) δεν νομίζω να πρόκειται για διαφήμιση κύριε αλλά μια κοροίδια 20 ετίας που προφανώς έχετε μαύρα μεσάνυχτα ή είστε ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ η αντίπαλο κομματοσκυλο και το παιζετε κουφό αυτι αλλιώς διάβασε καμιά εφημεριδά ψάξε λίγο στα τοπικά νέα να ενημερωθείς..... ο πέμπτος ζεί στον κόσμο του δεν εχει ίδεα απο "παγκοσμιοποίηση" ψαξε λίγο για τις μεγάλες φαρμακευτικές που προμηθεύουν τους σπόρους και τις αρρωστειες παρεούλα και αν δεν σ αρέσουν τα προίοντα τους που αν δεν ρίξουν φάρμακα που κυκλοφορούν νόμιμα στην αγορά δεν θα φάς τίποτα για καμία εικοσαετία αλλιώς φύτεψε στη γλάστρα σου και παράτα μας..... Και εσύ που έκανες το σχόλιο ασχετε ούτε στα άλλα χωριά φτούρισαν οι ντομάτες αλλά που να ξέρεις......και οι ντόματες κόστιζαν 2,65 φίλε μου και δίπλα ακριβώς είχαμε ντόπιες αλλά ψιλοαρρωστες με το 'ξυλο' που δεν βρίσκεις ψίχα γιατί δεν πήρες αυτές ακόμα εκεί είναι απούλητες γιατί???? Οταν ''ΤΥΧΕΙ'' και ξαναπεράσεις απο τα χώριά μας ρώτα μας.....να μαθαίνεις.....Ο Σωκράτης είπε... "Υπάρχει ένα μόνο καλό , η γνώση και ένα κακό , η αμάθεια" ..........Καλημέρα και καληνύχτα σας...... παπαγαλάκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/9/12 09:34

    Συγνώμη παιδιά αλλά όλη η Ρόδος είναι γεμάτη με ντομάτες Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανίας, Ιταλίας και γενικά με λαχανικά που έρχονται απο όλο τον κόσμο γιατί απλά το ντόπιο και το βιολογικό το δεν σας αρέσει γιατί όλο και "κατι" έχει με αποτέλεσμα οι έμποροι να τα πετάνε φάτε τις Ολλανδικές και να λείπουν τα σχόλια. Και εσύ που έκανες το παράπονο μάλλον δεν εχεις πάει για ψωνια τελευταία να δεις τι κυκλοφορεί στα καταστηματα. Πολύ λίγα είναι τα ντόπια προϊόντα αλλά. Τα πάντα ελέγχονται απο τις μεγάλες αγορές και εσυ ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ που αποκαλείς τεμπέλιδες τους αγρότες το πιο πιθανόν είναι να μην ξέρεις να ξεχωρίσεις το αγγούρι απο την πιπεριά κέρατο γι'αυτό καλύτερα να συχενίσεις να βλέπει τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/12 13:52

      Όλοι φωνάζετε , να ενισχύσουμε την Ελλάδα, να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, συμφωνώ, ΑΛΛΑ , άλλα καταστήματα ΔΕΝ έχουν ελληνικά προϊόντα, και άλλα έχουν αλλά είναι πιο ακριβά από τα εισαγόμενα. Τώρα έτσι με την κρίση ο καταναλωτής κοιτάζει ΜΟΝΟ το φτηνό, και ας είναι από την ΟΥΓΚΑΝΤΑ , μειώστε της τιμές τον ντόπιων προϊόντων , μόνο έτσι θα μπορούμε να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/9/12 15:13

    ρε ο παγκαλος τις εφαγε που ειχε ερθει στην ροδο πριν καποιο καιρο,το ειχε πει εξαλλου,παχαινω απο τις σαλατες!!αγγουροντοματες τρωει...μαζι τα φαγαμε!!!!!!!περονο-παγκαλος η δακο-παγκαλος ακομα τον βρισκουμε και με το ονομα κλαδοσποριο-παγκαλιουμ αδιφαγουμ γεμισοκοιλιουμ εξ ου και η παγκαλινι ξαδερφακι της πενικιλινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/12 09:36

    Θα συμφωνήσω με το σχόλιο που αναφέρθηκε στον Σωκράτη...αν δεν ξέρετε καλύτερα μη μιλάτε μάγκες, φυσικά δεν ξέρετε οτι οι παραγωγοί δεν προμηθεύτηκαν τους σπόρους που "έπρεπε" γι' αυτο και οι ντομάτες Ολλανδίας και οχι μόνο! Ότι γουστάρουν οι φαρμακοβιομηχανίες μας πλασάρουν ΠΟΤΕ θα ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ επιτέλους?
    Καλή σας νύχτα απο Κρητηνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/9/12 10:35

    Στη Σύμη μας στέλνουν καποιοι εμποροι απο τη Ρόδο ντομάτες απο το Fyrom!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/10/12 11:24

    Αμαν ρε παιδια ελεος!!!! η πρωτη ή η τελευταια φορα ειναι που βλεπετε σε σουπερ μαρκετ ελληνικα και διπλα ξενα προιοντα???? τωρα σας επιασε το εθνικιστικο??? οταν πηγαινετε σε lidl και carrefour για να προλαβετε τις προσφορες της εβδομαδας δεν σας χαλαει, οι ντοματες οι Ολλανδικες σας πειραξαν!!!! Μηπως θελετε να καταργησει ολα τα ξενα προιοντα που εχει το σουπερ μαρκετ στην Κρητηνια και να φερνει μονο ντοπια??? Ετοιμαστειτε τοτε κυριουλες μου γιατι θα πλενετε τα ρουχαλακια σας με αλεσφακια και χαμομηλι αντι με αριελ και λενορ.... αααααιιιινννντεεεεεεεε πια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/10/12 09:06

    ti na sas po tora vre paidia ali douleia den exoun na kanoun para na asxolounde me alous? den exoun dika tous provlimata ? i mipos eine tosa pola ta idia ta dika tous pou theloun na vlaptoun kai alous tosi KAKIA?? mikropsixi anthropi eine afti ala panda leme o theos eine megalos oti dinis pernis tha ta vroun ola mbrosta tous. ntomates poulouse i kopela ti ekane skotose?? kai sto kato kato tis grafeis tous epiase kaneis apo to laimo na tis agorasi?? opios theli perni. ande to siggekrimeno atomo na pari seira se kamia laiki, mollis arxisoun na petan ta sapia na pai na tis pari tzapa. ftou tous kai pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/10/12 19:15

    Signomi paidia kai kati alo ego eime apo kritinia ala afton ton paggo proti fora ton vlepo oute kan eine apo afto to supermarket,aide aide sikonoume kai vazoume oti mas katevi sto internet?? toso vrisidi gia tous kritinezous mexri ekei i maggia ala kotsia na valei onoma den eixe ande re kola..ki. ala sinithos afti eine i proti pou otan kanei ekdilosis to xorio kai mirazi tzapa fagito eine se proti mouri..as erthi aftos o maggas totes na kanei seminaria na mas diksi pos fitevoun ndomates kai emeis tha tou diksoume pos fitevoume kati alooooo ... :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/2/13 17:39

    asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *