ροή ειδήσεων

Η ΧΑ υποκαθιστά το ανύπαρκτο κράτος στις συνειδήσεις των πολιτών

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ειδικά αυτή της εταιρίας VPRC για την εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο", η ΧΑ σχεδόν διπλασίασε την δύναμή της μόνο σε δύο μήνες από τις τελευταίες εκλογές, φτάνοντας ήδη στο 12%!!! Κατέλαβε ήδη την τρίτη θέση...
και υποσκέλισε κατά πολύ το πριν τρεις μήνες κυβερνητικό κόμμα ΠΑΣΟΚ!!! Αυτές δεν είναι εξελίξεις που πρέπει να τις αγνοήσει κανείς. Τον Μάϊο ψήφισαν την ΧΑ σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες. Πολλοί μίλησαν τότε για κρυφοφασίστες ψηφοφόρους και για συγκυριακό φαινόμενο που θα εκλείψει γρήγορα. Βλέπουμε όμως ότι πολύ ταχύτατα οι υποψήφιοι ψηφοφόροι της ΧΑ πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται. Και να σκεφτεί κανείς ότι.. οι πολίτες τάσσονται με ευθύτητα υπέρ της ΧΑ στις ερωτήσεις των δημοσκόπων, χωρίς πλέον να φοβούνται ότι μπορεί να χαρακτηριστούν. Διώχνουν δηλαδή κάθε φόβο που προκαλούσαν μέχρι σήμερα οι διάφορες ταμπέλες.

Όλα επομένως δείχνουν πως η ΧΑ θα συνεχίσει να ανεβαίνει και αν μάλιστα αποτύχει η ΝΔ στα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό, τότε είναι βέβαιο πως η κοινωνία πολύ γρήγορα θα χωριστεί πολιτικά σε δύο άκρα εξαφανίζοντας τους ενδιάμεσους κομματικούς σχηματισμούς και φυσικά θα οδηγηθούμε σε κοινωνική σύγκρουση. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Κράτος και κοινωνία βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι. Αντί το Κράτος να είναι στην υπηρεσία της κοινωνίας, να ακολουθεί τις εντολές της και να την προστατεύει, απεναντίας η άρχουσα πολιτικοοικονομική ελίτ, όχι μόνο εγκατέλειψε πλήρως την κοινωνία, αλλά χρησιμοποιώντας τους κρατικούς θεσμούς και κρατικούς καταναγκαστικούς μηχανισμούς την εκμεταλλεύεται και την εξαθλιώνει, προκειμένου να διασώσει την εξουσία της και τα κεκτημένα, τόσο τα δικά της όσο και των δανειστών της.

Τι κάνει λοιπόν η ΧΑ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ (δηλαδή τα καθαρά συστημικά κόμματα). Σχεδόν καθόλου δεν ασχολείται με τους ήδη σάπιους και ανύπαρκτους κοινοβουλευτικούς θεσμούς του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή στην ουσία δεν ενδιαφέρεται για αντιπολίτευση μέσα στο Κοινοβούλιο, με λογύδρια και ερωτήσεις προς υπουργούς που δεν απαντούν ποτέ, ούτε ελέγχονται. Άλλωστε αυτό το δήλωσε ευθέως ο ΓΓ της ΧΑ κ. Μιχαλολιάκος από τις Θερμοπύλες. Εκείνο λοιπόν που επέλέξε να κάνει η ΧΑ είναι να βγει έξω στην κοινωνία και να δράσει de facto απευθείας η ίδια στους τομείς εκείνους (κυρίως απέναντι στους λαθρομετανάστες) που το κράτος είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να επέμβει αφήνοντας την ελληνική κοινωνία απροστάτευτη στο έλεος παντός είδους καταστάσεων. Στην ουσία δηλαδή προσπαθεί να υποκαταστήσει το ανύπαρκτο κράτος σε κρίσιμους τομείς, φτάνοντας μάλιστα σε τέτοιο σημείο δράσης ώστε πολλοί πολίτες αντί να καταφεύγουν στις κρατικές αρχές για προστασία να καταφεύγουν πλέον στην ΧΑ.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Από εδώ και πέρα ίσως αυξήσει πιο πολύ τη δύναμή της για τον ακόλουθο λόγο. Με τη δυναμική και προκλητική της δράση, στην ουσία προκαλεί το κράτος να στραφεί εναντίον της. Οι δημόσιες αρχές, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά θα πέσουν στην παγίδα της. Αυτό θα είναι και η μεγάλη δύναμή της. Η δίωξή της από την άρχουσα ελίτ, αφενός θα την αναγάγει σε σοβαρό αντίπαλο του κράτους, άρα σε ισότιμο κυβερνητικό συνομιλητή, αφετέρου θα την ηρωποιήσει στα μάτια της κοινωνίας που μισεί το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Εύκολα φαντάζεται κανείς τη συνέχεια.

Το μόνο αντίδοτο που έχει στα χέρια της η άρχουσα κλειστή οικογενειοκρατική ελίτ, για να σώσει τα πράγματα, είναι να ανοίξει τη δημοκρατία και να βάλει την κοινωνία στην πολιτική, αλλάζοντας το ταχύτερο τις απαρχαιωμένες συνταγματικές διατάξεις που αποκλείουν το λαό από την εξουσία. Π.χ. ένα δημοψήφισμα για τα οικονομικά μέτρα ή για τους λαθρομετανάστες, που θα μπορούσε να γίνει με λαϊκή πρωτοβουλία, θα ακύρωνε πάραυτα την ανάγκη ύπαρξης της ΧΑ.

Θα το κάνει; Όχι βέβαια. Γι' αυτό και όλα τα καθεστώτα πέφτουν βίαια.

Αδυνατούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι μπορεί να μοιραστούν την εξουσία τους με το λαό.

Πέτρος Χασάπης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/9/12 19:51

    Δυστυχώς το άρθρο έχει βάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/12 22:29

    ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!! ΕΜΠΡΟΣ Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/12 00:36

    Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τι! Από τους λαθρομετανάστες, τους νόμιμους μετανάστες, απ' όσους διαφωνούν μαζί σας, από τους gay, από τους αριστεροαναρχικούς, από τους πολιτικούς, από τα λαμόγια; Από τι να καθαρίσει;

    Και πώς φίλε μου; Με εκτόπιση, με σφάξιμο και μαχαίρωμα;

    Τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα, αλλά δυστυχώς θα την πατήσει κόσμος από τις βλακείες σας. Ο κόσμος υποφέρει και σεις μόνο στο σύστημα δεν επιτίθεστε, παρά μόνο μεμονωμένα και σε όσους δε μπορούν να αντισταθούν. Καμιά αντίδραση, έμπρακτη όπως λέτε, στο σάπιο σύστημα. Καμιά πίεση προς την κυβέρνηση και τα κόμματα. Τόσα μέτρα θα περάσουν και σεις πάλι θα κυνηγάτε λαθρομετανάστες, λες και αυτοί κατήντησαν τη χώρα έτσι. Και αν θέλατε να είσαστε πιο σωστοί και νόμιμοι θα πιέζατε την αστυνομία εν προκειμένω, έως ότου επέμβει. Αλλά η αυτοδικία είπαμε είναι ο εύκολος τρόπος. Και σας πιστεύει και κόσμος.

    Προς το παρόν η ΧΑ είναι το δεξι χέρι του συστήματος. Πέταξαν τον καρατζαφέρη και προώθησαν τη ΧΑ, να αποπροσανατολίσει τον κόσμο προβάλοντας μόνο το μεταναστευτικό και όταν πλέον δε θα χρειάζεται θα την πετάξουν στην άκρη. Προσοχή μόνο, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να γίνει ανεξέλεγκτη και τότε το ίδιο το σύστημα, μαζί και οι υπόλοιποι διαφωνούντες θα τρέχουν να και δε θα φτάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/12 23:14

      ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΔΝΤ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ!!!!ΚΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/12 01:18

    Ο κόσμος έχει οργή μέσα του,δικαιολογημένη οργή.Βλέπει να χάνει τη δουλειά του,να κινδυνεύει καθημερινά από τους λαθρο,να μοιράζεται τα νοσοκομεία,τα φάρμακα κλπ -για τα οποία πλήρωνε μία ζωή- με τον όποιον λαθραίο μπήκε στη χώρα μας,να σβήνουν τα όνειρά του,να οδηγείται στην ξενιτιά και πάλι.Για όλα αυτά έχει οργή και ζητάει δικαιοσύνη κι εκδίκηση και τιμωρία.
    Το ερώτημα είναι:σας ενόχλησε ότι επενέβησαν οι της ΧΑ ή ότι στο πανηγύρι υπήρχαν παράνομοι(λαθρομετανάστες) που εξασκούσαν το γνωστό τους (και καταστροφικό για κράτος και εμπόρους) σπόρ,δηλ.την παράνομη πώληση λαθραίων προϊόντων;
    Αν είστε της εθνομηδενιστικής αριστεράς θα πείτε ότι όλα ήσαν καλά μέχρις ότου επενέβη η ΧΑ.Αν όμως είστε εχέφρονες νοικοκυραίοι θα πείτε ότι κάποιος έπρεπε να κάνει τη βρώμικη δουλειά:να καθαρίσει το τοπίο από τους παράνομους.Γιατί μπερδεύεστε;
    Φυσικά τα κανάλια της διαπλοκής (αλλά και πολλοί αφελείς) καταφέρονται κατά της ΧΑ παρασυρμένοι από την προπαγάνδα των αριστερών γενικά πεποιθήσεων δημοσιογράφων.
    Η αλήθεια είναι ότι η ΧΑ τολμάει και κάνει αυτό που δεν πράττει το επίσημο κράτος.Γιαυτό και ανεβαίνουν τα ποσοστά της κι ο κόσμος ο απλός την υποστηρίζει ανοιχτά πλέον.
    Βέβαια είναι και κάτι άλλο...Είχαμε συνηθίσει ο ακτιβισμός να είναι προνόμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ της αριστεράς!Ε, ,να λοιπόν που ήρθε ο καιρός τις ακτιβιστικές πρωτοβουλίες να τις αναλάβουν πια οι Χρυσαυγίτες και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία και αποδοχή (μοίρασμα τροφίμων και ρούχων σε Έλληνες,δημιουργία Τράπεζας αίματος κι αιμοπεταλίων για Έλληνες κλπ).
    Αυτό ΚΑΤΙ μάλλον σημαίνει...Κι αντί να κάθεστε και να μυξοκλαίτε ως μωρές παρθένες -αναμασώντας ξεπερασμένα επιχειρήματα και αφορισμούς περί ναζί κλπ- θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να μελετήσετε το νέο ορμητικό ρεύμα που έρχεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/12 03:04

    Οργή έχει σίγουρα ο κόσμος, αλλά γιατί.
    Χάνει τη δουλειά του, σωστά. Από τους λαθρομετανάστες; Δε νομίζω. Από αυτούς που προσλαμβάνουν (και εκμεταλλεύονται) ανθρώπους, παράνομους ή μη, μου φαίνεται πιο λογικό.
    Κινδυνεύει τους λαθρομετανάστες μόνο; Δε νομίζω. Κινδυνεύει από εξαθλιωμένους μετανάστες, ναι, από πρεζάκια, ναι, από σπείρες κακοποιών ελλήνων και ξένων, ναι. Έτσι, για να τα λέμε όλα.
    Να σβήνουν τα όνειρά του. Σωστά. Αλλά γιατί; Δεν έφτεξαν οι λαθρομετανάστες γι αυτό. Έφταιξε το κράτος και η αχτύπητη διαφθορά του, οι υπερχρεώσεις των εξοπλισμών και των φαρμάκων στα νοσοκομεία, τα πάρτυ των εξοπλισμών, οι γερές μάσες, μίζες, siemens, C4i κλπ.
    Οπότε; Να καθαρίσει το τοπίο από τους παράνομους. Μόνο οι λαθρομετανάστες είναι παράνομοι; Οι πολιτικοί τι κάνουν; Δεν παρανομούν; Δεν έχουν παρανομήσει μεγαλοστελέχη του κράτους; Πώς φτάσαμε έως εδώ;

    Ενόχλεί φίλε/η (αν το επιτρέπεις) το γεγονός ότι αντί να πιέσουμε μέσα από διαδικασίες, παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, ενώ είναι δουλειά του κράτους. Μη ξεχνάς ότι στην Κρεμαστή το 15αύγουστο που έπιασαν αρκετούς με λαθραία προϊόντα, οι μικροπωλητές αυτοί (όποιοι κι αν ήταν) είχαν άδεια από το Δήμο. Το Δήμο λοιπόν πρέπει να χτυπήσεις. Αυτοί έδωσαν το πάτημα. Τη βρώμικη δουλειά λοιπόν την κάνει μια ομάδα έξω από τα πλαίσια του κράτους στο οποίο ζούμε (=παρακράτος - στην Ιταλία θα μπορούσε να είναι και η μαφία). Δε μπορούμε να επικαλούμαστε το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος και μετά να κάνουμε ότι θέλουμε (μόνοι μας). Εκεί υπάρχει η διαφωνία. Αν για παράδειγμα η ΧΑ "έμπαινε" στο κράτος, δηλαδή πχ καταλάμβανε δημαρχεία, αστυνομικά μέγαρα με σκοπό να εξαναγκάσει το κράτος να λειτουργήσει και συγχρόνως εξηγούσε πώς μπορεί να χτυπηθεί η σημερινή κατάσταση στη ρίζα της και δρούσε επ' αυτών δε θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος, πιστεύω εσκεμμένα, όπως είπα παραπάνω.

    Δηλαδή τα κύμματα των λαθρομεταναστών οφείλονται κάπου; Πού; Μάλλον δεν είναι στο χέρι της Ελλάδας να το σταματήσει μόνη της. Οι άνθρωποι που φεύγουν από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία κλπ κάποιο λόγο έχουν. Το αίτιο αυτό δε μπορείς επουδενί να το χτυπήσεις μαχαιρώνοντας και βουλιάζοντας βάρκες. Όσο υφίσταται το αίτιο, τόσο θα μπαίνουν. Βλέπεις, η ζωή τους εκεί δεν αξίζει δεκάρα, γι αυτό και ρισκάρουν.

    Για να επανέλθω. Προφανώς ο κόσμος όταν βλέπει να γίνονται πράξεις, τι οποίες θα περίμενε από το κράτος, να τις κάνει κάποιος άλλος, εύκολα θα τις υποστηρίξει. Ο ίδιος ο κόσμος όμως δε θα κάνει τίποτα από μόνος του για να ανατρέψει την κατάσταση και κρύβεται πίσω από πράξεις άλλων. Και ως πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Θα πάρει η ΧΑ στο κυνήγι μετά και τους επιχειρηματίες; Δεν το νομίζω. Δεν έκανε κάτι αντίστοιχο ας πούμε σε κανέναν ξενοδόχο που έχει το προσωπικό του απλήρωτο για μήνες. Δεν έκανε το ίδιο για τους μεγαλοαγρότες που έχουν λαθρομετανάστες σαν ζώα να δουλεύουν. Δεν έκανε το ίδιο στη δημοτική αρχή που τα έχει όλα γραμμένα. Δεν έκανε το ίδιο σε κανεναν άλλο. Μόνο τους λαθρομετανάστες χτυπάει.
    Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να μείνουν εδώ. Η κατάσταση ζορίζει επικίνδυνα. Προσπαθώ απλά να καταδείξω ότι αλλού είναι ο στόχος, το δάσος...

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/12 04:54

    ΔΩΣΕ δυναμη στη χρυση αυγη να σου δειξει τι μπορει να κανει.
    Ειδαμε τοσα χρονια ολες οι αριστερες και ψευτοδεξιες παραταξεις τι εκαναν ΜΑΣΑ.
    Τωρα ηρθαν Ελληνες κανουν αυτο που πρεπει και αυτο που μπορουν μεσα στη βουλη την ψηφο τους στην Ελλαδα τι ριχνουν αυτο μπορουν να κανουν.
    Περιμενε να παρει ΔΥΝΑΜΗ να δεις ποσα καλα μπορει να κανει και τσαμπα χαλατε σαλιο παλικαρι ειτε αριστερος ειτε παπαγαλακια ο κοσμος ξυπνησε και βλεπει ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ του στυλ και ο Ελληνας πηγε μεταναστης γιατι ο Ελληνας πηγε με χαρτια αδερφε και αν αμφιβαλεις ρωτα τους παλιους εχω και πατερα και παππου που πηγαν γερμανια μεταναστες.
    Οταν καποιος μεταναστης εκανε μαλακια Ελληνας η μη ετρωγε ξυλο 10 φορες πιο πολυ απο τον Γερμανο και καλα του εκαναν ας ηταν και ο πατερας μου ειναι σε ξενη χωρα θα σεβεται το φαι που τους δινουν και τους νομους της χωρας 10 φορες πιο πολυ απο ενα Γερμανο.
    ΟΠΟΤΕ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ και ΑΝΑΡΧΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    παπαγαλακια και αριστεροι ο κοσμος ξυπναει θα δειτε ποσοστο στις εκλογες και θα κρυβεστε αλλα μην φοβαστε πρωτοι θα κρεμαστουν πολιτικοι δημοσιογραφοι.
    Μετα εσεις απλα θα σας στειλουμε στη χωρα διχως σημαια διχως υμνο διχως ιστορια διχως μυθολογια διχως θρησκεια και ολα τα διχως να ζησετε ολοι μαζι πακισταν μπαγκλαντες και ολοι οι υπολοιποι μαζι με εσας που δεν εχετε πατριδα.
    Ο χρυσαυγιτης για την ενημερωση σας αν δουλευε σωστα το κρατος τον ξενο ΝΟΜΙΜΟ μεταναστη δεν θα ειχε κανενα προβλημα να αφηνε να ζησει να δουλεψει και να μεγαλωσει την οικογενεια του ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ σε ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ με ποιου το πλευρο θα ησουν, αν ελεγε με τις χωρας που ταιζει τα παιδια μου θα του εδιναν αγκαλια.
    Εσεις ομως σε οποιον δεν δεχετε τα πιστευω σας του δινετε ενα καδρονι οποτε ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/9/12 07:13

    Οοοαααηκκκγγγγ.

    Προσέξτε μόλις έκανα έμετο απο τον παραπάνω ποιητή.
    Έλεος βρε με ζαλίσες και τα έβγαλα
    Ανορθογραφος πακιστανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/9/12 07:39

    "ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ", ειναι με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ τεκμηριωση οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙ.
    Ο μεγαλος φιλοσοφος και διανοητης ΤΕΟΝΤΟΡ ΑΝΤΟΡΝΟ μαλιστα, εκφραζει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι το ΑΙΤΙΟ για να γινει καποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ οφειλεται και ερχεται σαν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του κατα των ΑΔΥΝΑΤΩΝ της κοινωνιας, λογω μεγαλης ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ του κατα τα παιδικα του χρονια απο ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ πατερα. Ψαχτειτε ψυχικα αρρωστοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙ και θα βρειτε το ΑΙΤΙΟ γιατι γινατε ετσι. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ εχει αποφανθει ηδη για εσας και μαλιστα χωρις καποιον επιστημιονικο ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/12 11:50

      καλα οταν μπουν σπιτη σου ολοι οι λαθρομεταναστες που υποστηριζεις σε ληστεψουν και βιασουν την γυναικα σου και τα παιδια σου ψαξε να βρεις επιστημονικη εξηγηση!εσενα μπορει να σε αρεσει να σε πηδουν κυναιδε αλλα αμα τα γουσταρεις αυτα παρε τον πακιστανο σου και αντε στην χωρα του σαν νυφουλα μακρια απο εμας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *