ροή ειδήσεων

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΝΑΓΩΓΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ!!!

Όλα άρχισαν απόγευμα πέμπτης στον παραθαλάσσιο οικισμό Χαράκι,όταν ένας Αλβανός έκανε εμφάνιση με το καινούριο του αυτοκίνητο κάνοντας... επιδείξει ισχύς και "φιακισμου", κινδυνεύοντας μάλιστα να πατήσει δυο Αγγλίδες τουρίστριες,, το σόου διακόπηκε άμεσα από δυο Ελληνόψυχους τον Δωριέα και τον Ιάσων που βρισκόντουσαν σε πλησίον καφετέρια
οι θαμώνες πήραν τον "λόγο" στα χέρια τους ,και άρχισαν το άγριο γρονθοκόπημα στον ανάγωγο Αλβανό,όπου και τον άφησαν αναίσθητο στο έδαφος, μάλιστα του πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου ώσπου να έρθει η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από τους μαγαζάτορες.
Τελικώς ο Αλβανός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του α /τμήματος Αρχαγγέλου.

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/12 00:07

    Πωπωω τον πρήξανε! Πως τον έκαναν έτσι ρε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/12 00:13

    Καλά του εκαναν του βρωμιάρη και λίγες έφαγε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/12 00:22

    1. οι "θαμώνες Ελληνοψυχοι" όπως λέει το "δημοσίευμα" δεν συνελήφθησαν? γιατι όπως λέτε τον αφησαν αναισθητο απ το ξυλο, άρα παρανόμησαν.
    2. Όταν οι Ελληνάρες ηλίθιοι τα κάνουν αυτά με μηχανές και αμάξια πού ειναι οι "Ελληνόψυχοι"?!
    ρε δεν πάμε καλά! ρε ειστε υπάνθρωποι όσοι θεωρείτε ανάγωγο τον αλβανό αυτόν και όλους τους ελληνάρες που πίνουν και κάνουν κόντρες κτλ κτλ, τους θεωρείτε ήρωες!
    το μίσος φέρνει μίσος και θα το βρείτε κι εσείς μπροστά σας!
    Ασχοληθείτε με τη μιζέρια μας και τα κακα που μας εχουν βρει, μήπως και ενωμένοι καταφέρουμε τίποτα και άστε τα νεοφασίστικα. πουθενα δεν θα μας οδηγήσουν παρα μόνο στην πλήρη εξόντωση μεταξύ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/12 03:53

      ΚΑ-ΛΑ ΤΟΥ ΚΑ-ΝΑ-ΝΕ.Και το αυτοκινητο φωτια.Εσυ αν θελεις παρτον αγκαλιτσα και κλαψτε μαζι.Και αφου διαβασετε κανενα φυλλαδιο περι φασισμου-μαρξισμου και δεν ξερω τι αλλο ,το γαλατακι σας και υπνο.
      Αμε σταναθεμα κολοφλωροι που μαζευτηκατε να ρημαξετε μια χωρα με την ανανδρεια σας.Εχετε κι γνωμη κατω απο το φουστανι της μανας σας.Τουλαχιστον αυτοι οι δυο βγηκαν μπροστα γνωριζοντας οτι μπορει να εχουν και συνεπειες απο το νομο.
      Εσυ τι εκανες παλιολουγκρα βολεμενε?

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ,Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ? E ΟΧΙ ,,,,,ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/12 10:50

      Ναι, του ορθού εντέρου!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/12 10:40

      Μπραβο τα παλληκαρια. Κανονικα η αστυνομια επρεπε να συλλαβει και αυτούς τους δύο!
      Και νομιζω ειμαστε κοινωνια με νομους και κανονες. αν σας αρεσει η ζουγκλα να πατε στα δεντρα να γινετε πηθικοι. Αλλα οταν ερθει η σειρα σας, να σας δειρουν αυτοι που δηθεν τωρα σας προστατευουν θα ειναι πολύ αργα. κ για την ιστορια, ειμαι στο μεροκαματο απο μικρος και ξερω τι παιζει στη πιατσα, ουτε στα φουστανακια κρυβομαι. και χαλαρωστε λιγο με τους αλλοφυλους και τους αλλοθρησκους. εδω εχουμε εναν παρανομο ξυλοδαρμο. για αυτο συζηταμε.
      αντε αλλαξτε μυαλα πριν ειναι αργα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/12 00:31

    σωστος φιλε...ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/12 00:34

    Esu apo panw mou..

    Exeis dei polous ellinares opws les na kanoun tetoia se touristiki perioxh me kosmo kai paidia trigiro?

    Na pane sta meroi tous na kanoun ta idia k xeirotera.. giati irthan edw? Kai liga tou ekanan..
    Tha eprepe na tou spasoun k to kainourio tou autokinito.. tha ton peiraze perissotero apo to ksilo..

    .. giati to alo? o alvanos eixe kainourio autokinito.. kai emeis tiraniomaste xronia na paroume ena metaxeirismeno..


    Den eimai ratsistis.. autoi einai alvanoi..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/9/12 01:10

    Καλά τυφλός είσαι;

    Φυσικά βρε καραγκιόζη τα κάνουν και οι ελληνάρες, οι πάκκκχχοι. Με τα φτιαγμένα τους αμάξια και τις μηχανές που μαλακίζονται μέσα σε κόσμο γιατί νομίζουν ότι είναι μάγκες.

    Και ναι, κάποιους τους ξέρω φατσικά και τους έχω δει και στο Φαληράκι και στο κέντρο της πόλης και μπροστά από σχολεία!

    Αλλά αυτοί είναι μάγκες, ενώ ο άλλος Αλβανός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/12 08:05

    αν κρίνουμε τους ανθρώπους ανάλογα με την εθνικότητα και την θρησκεία και όχι απο τις πράξεις τους αυτό είναι κατάντια...τελικά δεν διαφερετε καθόλου απο τους Ταλιμπάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/9/12 08:40

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΠΤΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΠΟ ΧΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΕΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΡΗ ΕΝΑ ΒΙΑΣΤΗ.ΕΡΧΩΝΤΑΙ Τ' ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ Γ....... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΡΗ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΦΩΡΤΟΝΟΥΜΥΣΕ! ΠΟΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩΝΤΑΝ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.\Η ΒΙΑ ΦΑΙΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ!!!!!!!!!!ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΤΕΤΟ ΜΠΡΑΒΟΙ.Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΠΟΛΗ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΩΣ ΘΑ ΣΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/12 08:44

    Νεοέλληνες: αυτοί που καπηλεύονται την λαμπρή ιστορία που έγραψαν κάποιοι άλλοι αιώνες πριν και φίλονικούν με τους Αλβανούς, Σκοπιανούς, πακιστανους κτλ προσπαθόντας να αποδείξουν πως είναι λιγότερο ζώα από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/9/12 09:14

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΟΠΟΥ 3 Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/12 10:57

      Θα τον κράξεις, αλλά δε θα πας να τον πλακώσεις στο ξύλο μου φαίνεται.

      Μεγάλε, όλοι φιλοξενούμενοι είμαστε και στη ζωή και στον τόπο μας. Επειδή φιλοξενείται όπως λες σημαίνει ότι πρέπει να προσέχει περισσότερο και να τηρεί κατά γράμμα τους νόμους; Και αν ήταν ντόπιος δηλαδή θα έπρεπε να τα έχει όλα γραμμένα! Ο σεβασμός και η τήρηση των νόμων ισχύει για όλους.

      Άσε που μπορεί να μην τον ταϊζουν κιόλας, αλλά να ταϊζει αυτός μερικούς ντόπιους. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

      Τέλος, στη διαπασών περνάνε και έξω από το σπίτι μου στη Ρόδο και ακούγονται μπουζουκλερί. Κανείς από τους πάκκκχχους αυτούς (έλληνες και ξένους) δε σέβεται την ώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/9/12 16:40

      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΣΧΗΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
      Β)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΡΘΕ ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑΡΑ.
      Γ)ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ (ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚ).
      ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ...ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ.
      ΥΓ Η ΠΟΛΥ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/9/12 13:44

    Ντρεπομαι που καταγομαι απο τον ιδιο τοπο με ολους εσας που συμφωνειτε με αυτο που εγινε. Κανονικα θα επρεπε να συλληφθουν οι δυο "Ελληνο-ψυχοι". Απο ποτε συλλαμβανονται αυτοι που εχουν καινουριο αμαξι και το παιζουν μαγκες. Αν ηταν ετσι οι μισοι Ελληνες 18-28 με τα κωλοφτιαγμενα αμαξια θα ηταν πισω απο τα καγκελα. Πως θα προχωρησει αυτη η χωρα μπροστα με αυτην την ψωροπερηφανια και τον ρατσισμο που εχετε? Φασιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/9/12 14:15

    Μας φτάνουν οι ντόπιοι 'μάγκες΄ , δεν θέλουμε και εισαγώμενους.
    Φτάνει πιά. Όταν έχεις ζωηρά παιδιά δεν θέλεις να νταντεύεις και τα ζωηρά του γείτονα.
    Τουλάχιστον λές δικά μου είναι , ας είναι.
    Τα ξένα "τσογλάνια" τι γυρεύουνε στο σπίτι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/9/12 14:42

    εσυ που ντρεπεσαι θυμάσαι το συμβαν στην αλβανία που αμαξι κυνηγησε και σκοτωσε έναν έλληνα και έγινε διπλωματικό επισοδιο?στο ΟΑΚΑ που έκεγαν την ελληνικη σημαία?και άλλα πολλά .και ήρθαν εδω και κανουν και τους νταηδες. ουστ ρε που λυπάσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/9/12 16:51

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΩΡΦΩΘΟΥΝ ΤΟΙΧΟΝ ΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.ΟΥΣΤ!ΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/9/12 17:03

    Η βία σήμερα έχει στόχο τους αλλοδαπούς. Αύριο (ήδη έχει αρχίσει σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας) θα έχει στόχο τους αριστερούς, τους ομοφυλόφιλους και γενικά όποιον δεν ακολουθεί τη νεοναζιστική "κουλτούρα" του μπράβου, του αμόρφωτου και του ανεγκέφαλου. Γι' αυτό και πρέπει να τιμωρηθούν ΤΩΡΑ όσοι παρανομούν. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 4ο ΡΑΪΧ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/9/12 17:33

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ "ΚΟΛΩΠΑΤΗΝΑΔΕΣ",,,, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,,,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΘΑΜΩΝΩΝ,ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ !!! ΤΙ ΣΟΙ ΖΩΑ ΕΙΣΤΑΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ,,ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,,ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 00:05

      Πω πω γλώσσα!!!! Σε ποιό σχολείο πήγες να μη στείλω ποτέ τα παιδιά μου;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/9/12 18:32

    περισοτεροι απο εσας μαλλον δεν ξερουν την περιοχη που εγινε το συμβαν.και Ελληνας να ηταν παλι ξυλο θα ετρωγε να ειστε σιγουροι, γιατι θα ηταν ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!! οι απλες μαλακιες περνανε στο ντουγκου οι χοντρες ομως πληρωνονται ακρυβα!!! και οποιο ΓΑΤΑΚΙ θελει να με σχολιασει πρωτα να περασει απο το Χαρακι να πιει εναν καφε εκει που εκανε ντου ο αλβανος και μετα να γραψει οτι γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/9/12 20:13

    ΕΣΥ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΥΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΝΑ ΒΡΙΖΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΕΣΕΝΑ ΓΑΤΑΡΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ...... ΓΑΤΑΡΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΙΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΤΟΥ!!!!! ΡΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/9/12 20:24

    ΓΑΤΑΡΕ ΠΗΓΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ Γ.....ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕΒΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ Η ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ!!!!ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/9/12 23:05

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΛΥΠΟΘΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΙΟΛΑΣ;ΟΚ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 09:05

      ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ,,ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ??? ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ,,,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/12 20:36

      αυταπαγγελτα πρεπει να παρεμβει ο εισαγγελεας. και οι αστυνομικοι επρεπε να συλλαβους όσους βιοπραγησαν! αντε ας βγουν το Σαββατοκυριακο κι ας συλλάβουν όλους όσους εχουν φτιαγμενα αυτοκινητα και τρεχουν πανω απ το όριο ταχυτητας και κάνουν παραβασεις ΚΟΚ που στοιχίζουν ζωές ανθρώπων. και μετά θα δούμε πόσοι Ελληνάρες θα είναι αυτοί! τι λες να τους κάνουμε? να τους κανουμε μαυρους στο ξύλο κι αυτούς τους Ελληνάρες?
      ακους εκει "επραξαν τα δέοντα"! ρε, ντροπή ρε που λεγεστε ανθρωποι και πολίτες!
      έχουμε νόμους, δεν ειμαστε ζούγκλα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/12 22:23

      TO ALLO ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΤ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/9/12 23:07

    Στην Αλβανία μιλάς Ελληνικά σε σκοτώνουν με το αυτοκίνητό τους, αθωώνουν τους δράστες και τους λένε και μπράβο οι δικοί τους. Στην Ελλάδα ο Αλβανός παρανόμησε θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τουριστών έφαγε μερικές ψιλές και στη συνέχεια καταδικάζονται οι "δράστες" και λοιδωρούνται απο τον φιλανθρωπο, αντιρατσιστή, προοδευτικό ελληναρά. Που ήσουν προοδευτικέ πολυπολιτισμικέ φιλάνθρωπε ελληναρά σαν πολτοποιούσαν οι ρόδες τους τον συμπατριώτη σου τον Αριστοτέλη τον Γκούμα επειδή μιλούσε τη δική σου γλώσσα; Δεν έβγαλες άχνα. Σε καμία γλώσσα. Κιχ. Ίχνος συμπόνοιας για αυτόν ξεφτιλισμένε κρυφορατσιστή. Για μία ακόμη φορά οι καλύτεροι διαφημιστές της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι οι αντίπαλοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/12 17:40

      αν κατάλαβα καλα προτείνεις να γίνουμε Αλβανία?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/12 10:22

      16/9/12 5:40 Αν αυτό "κατάλαβες καλά", καλά θα έκανες να πας να μείνεις στην Αλβανία. Με ενοχλεί η υποκρισία όσων υπερασπίζονται ένα τέτοιο αντικοινωνικό ζώο μόνο και μόνο επειδή είναι Αλβανός. Ξεκάθαρος ρατσισμός εις βάρος των Ελληνων. Με ενοχλεί επίσης όταν οι δικοί μας ξεχνούν πως έχουνε και εμείς ντόπια ζώα οδηγούς. Εύχομαι λοιπόν το ίδιο και καλύτερο ξύλο και σε κάθε δικό μας που οδηγάει σαν ζώο και θέτει σε κίνδυνο ζωές. Θύμα δικών μας ζώων όπως και αλβανικών ζώων υπήρξα κι εγώ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/12 10:55

      τώρα θα συμφωνήσω... διότι η παραβατικότητα και η βλακεία δεν έχουν πατρίδα!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος16/9/12 00:29

    ΚΟΥΤΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/9/12 22:37

    το σόου διακόπηκε άμεσα από δυο Ελληνόψυχους τον Δωριέα και τον Ιάσων ............
    Μασσαρενους να υποθέσω?
    Μα στα Μασσαρι και στη Μαλώνα οι Αλβανοι ειναι ποιο πολλοί απο τους ντόπιους.
    Ουτε Αρχαγγελίτες.
    Αυτοι δεν κάνουν τσαμπουκά εκτος εδρας.
    Δωριεας και Ιασων.
    Ειναι αυτα τα βαφτιστικά τους?
    Η καινουρια ονοματα φετινά?
    Οι δωριεις δεν επιτιθονται ποτε δυο σε εναν, το θεωρουν ανανδρια.
    Και οι Ελληνοψυχοι το ιδιο.
    Αμα τον σαπιζε ενας τον κολοαλβανο θα ελεγα μπράβο.
    Αλλα δυο σε εναν και Ελληνοψυχοι.
    Δυο σε εναν πουστοψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/12 23:02

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,,ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΩΝ,,, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΦΤΟΥΛΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/12 00:05

      ti eipe to vodi thee mou...

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος17/9/12 08:13

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΚΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΣ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΡΕ!ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος17/9/12 23:12

    δεν σε παρεξηγω ξερω οτι ειναι η ωρα που παιρνεισ την δοση σου ουστ!!!πρεζονι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος17/9/12 23:22

    αχ με τετοιο σκεπτικο μισος μενος και συμπεριφορα που το καυχιεσε κιολας, ναξερες εσενα τι σου επιφυλαση η ζωη.αλλα δεν νομιζω να μιλας εσυ μιλαει η πρεζα που εχεις παρει ξοφλημενε απο την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/9/12 23:40

    ακους τι γινετε στη συρια και ποσοι λαθρομεταναστες εφθασαν στα νησια και ερχωνται ακομα χτυπημενοι πεινασμενοι γυναικοπαιδα.δηλαδη αν πεσουν στην πλωρη σου στο διαβασου εσυ ρε σκυλι τι θα κανεις;θα τους γ.... η θα κρατας τον κοσμο μακρια για να τους χτυπανε αλλα σκυλια σαν του λογου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/10/12 23:57

    Γιαυτό δεν υπαρχή σωτηρία , γιατί οι μισή σκέπτονται με στρατιωτικό μυαλό και οι άλλοι μισή με πολιτικό , στο τέλος θα σκοτωθούμε μεταξύ μας το χειρότερο είναι ότι σχεδόν συμφωνώ με το σκεπτικό όλων , ναι ναι καλά τον κάνανε όχι όχι αυτός έχει δίκιο μαλακία κάνανε δεν έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο τον
    άνθρωπο και κάπως έτσι, δεν μπορούμε να βρούμε μια μέση λύση να σώσουμε την χώρα μας το σπίτι μας της οικογένειες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *