ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ...
Λίγο νωρίτερα συγκεκτρωμένοι Ροδίτες είχαν εντοπίσει εναν Πακιστανό που έκανε τον τσιλιαδόρο για λογαριασμό των 5 συλληφθέντων ομοεθνών του. Αυτός ο Πακιστανός έφυγε με ασθενοφόρο από τα Δικαστήρια και η Δίκη για τους υπόλοιπους 5 ξεκίνησε χωρίς την παρουσία κόσμου με εντολή του Εισαγγελέα...

Στο τέλος της δίκης το αποτέλεσμα ήταν 18 μήνες φυλακή για τους δύο Πακιστανούς που είχαν προσωρινή παραμονή και άμεση απέλαση για τους άλλους 3... Στο δικαστήριο δεν πρέπει ΚΑΚΩΣ να προσμετρήθηκε η παράνομη είσοδος στην χώρα, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ από τον πρωθυπουργό προς το υπουργείο Δικαισύνης...
stoxos.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/9/12 21:08

    ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑΝ! ΨΟΦΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/12 21:48

      Τι λες βρε γελοίε !! Να πας να ζήσεις στη Νιγηρία, όπου και ανήκεις !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 08:24

      27/9/12 9:48 μ.μ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΨΥΧΟΠΟΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΡΑΝ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 10:38

      Να τους κάνουμε σαπούνι!!!! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/12 22:34

      Να τους κόψουμε τα κεφάλια και να τα κρεμάσουμε στα δέντρα στο Μαντράκι!! Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τα κάνει αυτά!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/12 21:30

    ΒΑΡΒΑΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/12 22:22

    ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ 27/9/12 9:30 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/12 23:33

    Εσεις που χτυπατε και βριζετε τους μεταναστες ευχομαι καποτε να πατε στο εξωτερικο να δουλεψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 01:29

      ΣΕ.....ΒΟΛΕΥΟΥΝ Ε????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 08:52

      Για πες μας ρε ζωντόβολο πόσοι έλληνες μετανάστες πήγαν παράνομα σε ξένες χώρες και έκαναν αυτά που κάνουν οι ισλαμιστές στην Ελλάδα? Και εμείς έχουμε ομογενείς συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό, αλλα το μονο που κάνουν είναι να κοιτάνε την δουλειά τους και να μην δημιουργούν προβλήματα σε κανέναν. Και όχι να απειλούν με πόλεμο μέσα στις ξένες χώρες, να βιάζουν, να κλέβουν, να σκοτώνουν, και να διαδηλώνουν κατά των πολιτών στις χώρες όπου και φιλοξενούνται. Οι πλειοψηφία τον ομογενών μας στο εξωτερικό είναι οικογενειάρχες, έντιμοι πολίτες εκείνης της χώρας, και πάντα μας κάνουν περήφανους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 12:24

      ΛΑΘΡΟ....ΛΑΘΡΟ...ΛΑΘΡΟ....ΛΑΘΡΟ...
      ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΕΕΕΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ . --

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/12 23:54

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!
    ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/9/12 00:11

    Εσυ 11:33 σου ευχομαι να ξεκουμπιστεις απο την χωρα μας μαζι με ολους τους ψευτοπροοδευτικους και υποκριτες ομοιδεατες σου. Και εκει να μεινεις ρε, μπας και βαλεις λιγο μυαλο για το τι συμβαινει στον κοσμο! Ταγαρια που νομιζετε οτι με τον υπολογιστη και το ιντερνετ τα μαθατε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/9/12 01:37

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/9/12 02:13

    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!! (..Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/9/12 04:39

    Ολοι αυτοι που τους υποστηριζουν ,το κανουν γιατι "βολευονται" απο αυτα τα πεινασμενα τσακαλια.Βρηκαν φτηνους γαμιαδες και εχουν ξετρελλαθει.Και για να μην γινουν τελειως ρομπες κρυβονται πισω απο δηθεν προοδευτικες και ανθρωπιστικες μαλακιες.Μεχρι και ο αρχιμανδριτης,μητροπολιτης ,δεν θυμαμαι τι διαολο ητανε δυο-δυο τους ειχε να τον σκιζουνε.Βρηκανε φτηνο πραμα και ζαλιστηκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/9/12 14:04

    Συμφωνώ με τους παραπάνω.
    Να φύγουν και να πάνε στα τσακίδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/9/12 15:21

    Ο (27/9/12 11:33 μ.μ.) ειμαι παλι.
    Οι μεταναστες πρεπει να τους φιλοξενουμε,και να τους φτιαξουμε και τζαμια να προσευχονται.Αν ειμαστε σωστοι απεναντι τους,θα ειναι και αυτοι μαζι μας.Ολες οι χωρες του κοσμου εχουν μεταναστες που δουλευουν και ζουνε ολοι μια χαρα.
    Μονο στην Ελλαδα παρατηρειται τον τελευταιο καιρο ρατσιστικη βια λογο της κρισης,και την πληρωνουν οι καημενοι μεταναστες που ερχονται στην ευρωπη για ενα καλυτερο μελλον,και στην τελικη,η πολιτικη των ανεπτυγμενων χωρων εχει εξαθλιωσει διαφορες περιοχες της γης,και αναγκαζουν τους ανθρωπους να μεταναστευουν.Γι αυτο ηρεμηστε και κοιταξτε να συνελθετε γιατι δεν ξερετε τι μας ξημερωνει.Μπορει και'μεις καποτε να βρεθουμε στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 17:31

      O Ανώνυμος27/9/12 9:08 μ.μ. ΕΙΜΑΙ
      ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΙΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ?ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ.ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΗΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ( ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ 5 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΝΑΝ 18 ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ). ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ.ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/9/12 15:33

    3.21 ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 16:22

      Βρε φασιστακιά επειδή δεν σας σηκώνεται εσάς δεν σημαίνει ότι δεν μας σηκώνεται και εμάς, ίσα ίσα που άμα το μυαλό σου είναι ανοικτό και καθαρό, κάνεις και αλλα πράγματα , πέρα απο το να μισείς και να θρέφεις απαξίωση για τους λαούς που δεν έχουν την ίδια καταγωγή και χρώμα με εσένα.

      Υ.γ. Πάω στοίχημα άμα οι Γαλικές εφημερίδες παρακολουθούσαν τις ανάρτησης σας θα βγάζανε τους έγχρωμους πρώτους γαμιάδες και όλους τους ´Ελληνες αδελφές και μικροτσουτσουνους πάλι ρεζίλι θα μας κάνετε!!! είστε ανίκανοι σε σώμα και σε σκέψη
      Υ.Γ 2 Πόσο ωραία αισθάνομαι όταν γίνωμε λίγο φασίστας :)

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/9/12 17:52

    πηγα στην ΒΑΠ για να παρω νερα κ ειναι γεματη απο υπαλληλους πακιστανους κ αλβανους, ολοι οι οδηγοι ειναι βουλγαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/9/12 21:30

    ΝΑΙ ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΑΠ ... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ .. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/9/12 23:55

    Αυτά τα ελληνικά χέρια πρέπει να έχουν και όρεξη για δουλεία,
    τον χειμώνα που πέρασε είχα αρκετές αίτησης από έλληνες πράγμα που δεν συνέβαινε της προηγούμενες χρονιές ( πιθανόν να γέμισαν της πιστωτικές τους )
    φυσικά δεν αρνήθηκα σε κανέναν από αυτούς και τους ζήτησα την επομένη το πρωί να είναι στην δουλειά , ε σας πληροφορώ πώς ο καλύτερος ήρθε μια ναι μια μέρα μόνο οι άλλοι δεν σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα για δύο τρείς μέρες . Κορυφαίο μετά από δύο μήνες περίπου ο άνθρωπος που έκανε το ένα μεροκάματο ο καλύτερος δηλαδή με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε αν μπορούσα να του πληρώσω την μέρα που εργάστηκε φυσικά και τον πλήρωσα τον άνθρωπο αλά λυπάμαι γιατί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και δύσκολα θα ξεκολλήσουμε αν μου επιτρέπεται να το πω έτσι από την καλοπέραση των δανικών χρημάτων που είχαμε στην διάθεση μας τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/9/12 18:46

    προς Ανώνυμος28/9/12 11:55 μ.μ.
    πες μου τι δουλεια προσφερεις κ που σε βρισκω? εχω ελληνες φιλους που ψαχνουν για δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/10/12 17:25

    Ψοφος σε ολους τους ΛΑΘΡΟ και σε οποιον τους υποστηριζει η`κοψημο για ανταλακτικα. τωρα ξυπνησαμε ολοι και τοσα χρονια δεν διναμε σημασια γιατι μας βολευε εργασιακα η`........... τις γυναικες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *