ροή ειδήσεων

Η Ρόδος στις Ποδηλατοδράσεις του ΣΚΑΙ

Η πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν ταξίδεψε στο νησί της Ρόδου και παρουσιάζει την ποδηλατική κουλτούρα του νησιού. 
Οι «Ποδηλατοδράσεις» επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ... Στον ...μαγικό κόσμο του ποδηλάτου θα ταξιδεύει από αυτή την Κυριακή 9/9 η εκπομπή, με την Αφροδίτη Σημίτη στις 1.30 το μεσημέρι.

Μετά από μια μικρή αποχή από τα ποδηλατικά γυρίσματα επανέρχονται πάλι στους δέκτες, με πολύ ποδήλατο σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Διοργάνωσαν μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της Ρόδου και την παρουσιάζουν. Ακόμη, δείχνουν πως μπορεί να φτιάξει κάποιος, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το ποδηλατικό του κολατσιό γεμίζοντάς το ενέργεια. Όλα τα ποδήλατα που έκαναν διακοπές ταλαιπωρήθηκαν, κυρίως από την άμμο, τον ήλιο αλλά και την αλμύρα γι΄ αυτό λοιπόν, η εκπομπή δείχνει τον σωστό τρόπο καθαρισμού και λίπανσης του ποδηλάτου.
Κάνουν επίσης, έρευνα αγοράς, και παρουσιάζουν το νέο ποδήλατο fitness της jumpertrek ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη.
Ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου, ένα πραγματικό στολίδι του νησιού αλλά και ένα μνημείο της σύγχρονης Ελλάδας μιας και βρίσκεται στο νησί της Ρόδου από το 1930 όπου και κατασκευάστηκε από τις Ιταλικές δυνάμεις κατοχής.

http://entertainment.in.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *