ροή ειδήσεων

Guardian: Το ΔΝΤ θέλει να αποτύχουν τα ελληνικά μέτρα

Το ΔΝΤ σκοπίμως μπλοκάρει την συμφωνία για τα μέτρα 11,5 δισ. ευρώ, προκειμένου η Ελλάδα να αναγκαστεί να ζητήσει και άλλο κούρεμα του χρέους, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα....

Ο βρετανικός Guardian καταλογίζει σκοπιμότητες στο ΔΝΤ, τονίζοντας, σε σημερινό του δημοσίευμα, πως το Ταμείο επιθυμεί να μπλοκάρει η συμφωνία της Ελλάδας για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, προκειμένου η χώρα να αναγκαστεί να ζητήσει νέο κούρεμα του χρέους της.

«Στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς οι υποψίες μεταξύ των μελών της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ότι το ΔΝΤ σκοπίμως μπλοκάρει την συμφωνία για τα μέτρα 11,5 δισ. ευρώ που είναι απαραίτητα για να λάβει η Ελλάδα την επόμενη δόση», αναφέρει η εφημερίδα.

«Βασικά, θέλουν να αποτύχουν τα μέτρα, ώστε η Ελλάδα να αναγκαστεί να ζητήσει και άλλο κούρεμα, γνωρίζουμε ωστόσο ότι αυτή δεν είναι η άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή της Γερμανίας, που αντιτίθεται σθεναρά σε μια ακόμη αναδιάρθρωση του χρέους στην παρούσα φάση» αναφέρει πηγή από την Αθήνα, την οποία επικαλείται η εφημερίδα, χωρίς να την κατονομάζει.

capital.gr
parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *