ροή ειδήσεων

Πάνος Καμμένος: Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές μας για να πάμε σε εκλογές

Συνέντευξη στον Νίκο Οικονόμου
Και τώρα, κύριε πρόεδρε, τι γίνεται; Είμαστε «στο παρά πέντε» πριν από τα μέτρα;
Ο υπουργός Οικονομικών λέει ότι, αν δεν πάρουμε τη δόση, θα πάθουμε ασφυξία...
ενώ η κοινωνία ανεβαίνει σιγά σιγά στα κάγκελα. Η κοινωνία βρίσκεται ήδη σε παρατεταμένη 3ετή ασφυξία. Η επόμενη δόση, όπως ακριβώς και όλες οι προηγούμενες, δεν πρόκειται να οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της ασφυξίας των νοικοκυριών και της αγοράς.
Ο τραπεζίτης υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δε λέει τίποτα διαφορετικό από τους προκατόχους του, αφού και ο τελευταίος Ελληνας πλέον γνωρίζει ότι εκπροσωπεί και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των δανειστών, των τραπεζών και της διαπλεκόμενης οικονομικής ολιγαρχίας, που έχει αναλάβει την εργολαβία της βίαιης εφαρμογής των μνημονίων στην Ελλάδα.
Η επόμενη δόση θα ανακουφίσει και πάλι μόνο τους δανειστές και τους τραπεζίτες, αφού τα 25 δισ. θα πάνε ξανά στις τράπεζες, χωρίς να πέσουν όμως στην αγορά και την πραγματική οικονομία, ενώ με τα υπόλοιπα θα εξοφληθούν λήξεις ομολόγων και εντόκων γραμματίων του Δημοσίου. Και το 1 δισ. που ενδέχεται να περισσέψει, μετά την ανακούφιση της ασφυξίας των δανειστών και των κρατικοδίαιτων τραπεζιτών, θα μοιραστεί και πάλι με αδιαφανείς μεθοδεύσεις στο διαπλεκόμενο λόμπι του μνημονίου, με πρώτο προορισμό τα συστημικά ΜΜΕ.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τις προτάσεις που βάζουν εσχάτως στο τραπέζι οι τροϊκανοί για τα εργασιακά;
Τριτοκοσμικές, απάνθρωπες και απαράδεκτες. Οι συγκεκριμένες προτάσεις ακυρώνουν αγώνες ολόκληρων δεκαετιών, τους οποίους οι προηγούμενες γενιές πλήρωσαν με το αίμα και τη ζωή τους.

Αλήθεια, γιατί αυτές οι σκληρές προτάσεις αυτήν τη στιγμή; Και γιατί αυτή η καθυστέρηση για να κλείσει η συμφωνία;
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι μέρος της διαπραγματευτικής τακτικής που συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα, στο πλαίσιο του δόγματος του σοκ. Επιχειρείται ο ωμός εκβιασμός του ελληνικού λαού, προκειμένου να αποδεχτεί τα πάντα στο βωμό της εκταμίευσης της επόμενης δόσης, όπως ακριβώς έγινε και με τις προηγούμενες. Και με την κυβέρνηση να εμφανίζεται ότι δήθεν διαπραγματεύεται σκληρά και ότι αγωνίζεται υπέρ μισθωτών και συνταξιούχων.

Ενα σχόλιο για τη Σύνοδο Κορυφής;
Μία από τα ίδια με όλες τις προηγούμενες: ανούσια ευχολόγια, υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα συγκεκριμένων δεσμεύσεων και επιβεβαίωση των απαιτήσεων για νέες, μεγαλύτερες και περισσότερες θυσίες από τον ελληνικό λαό.

Τι προβλέπετε να γίνει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, αν περάσουν τα μέτρα και δοθεί τελικά η δόση; Θα αντέξει η Ελλάδα;
Δε θα γίνει απολύτως τίποτα. Η Ελλάδα θα οδηγηθεί σύντομα στη χρεοκοπία εντός του μνημονίου, υπό το αγγλικό δίκαιο, έχοντας ήδη εκχωρήσει την εθνική και οικονομική της κυριαρχία και αφού το λόμπι του μνημονίου έχει υποθηκεύσει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας μας στους εγχώριους και αλλοδαπούς κερδοσκόπους και δανειστές.Το πρόγραμμα της τρόικας δε βγαίνει και το μνημόνιο σύντομα θα καταρρεύσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Μην ξεχνάτε ότι τα μνημόνια δε δημιουργήθηκαν για να πετύχουν, αφού είναι εξαρχής γνωστή και προσχεδιασμένη η αποτυχία τους, όπως αποκάλυψε και ο κ. Ρουμελιώτης. Το μνημόνιο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στις τελευταίες θέσεις κατάταξης της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας.
Η εφαρμογή του οδήγησε στον πέμπτο συνεχή χρόνο ύφεσης, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί εκτιμούν ότι και για το 2013 η μείωση του ελληνικού ΑΕΠ θα αγγίξει το 4%.
Το μνημόνιο είναι το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή, όπως δήλωνε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πριν από ένα χρόνο, ενώ σήμερα συνταγογραφεί στον ελληνικό λαό υπερδοσολογίες του θανατηφόρου αυτού φαρμάκου.

Τι θα κάνετε εν όψει της ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή;
Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους. Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές.

Υπάρχει, σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται η χώρα και με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, άλλη λύση και άλλος δρόμος από αυτόν που προτείνουν τα τρία
κυβερνητικά κόμματα;
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουμε επανειλημμένα διατυπώσει ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση εθνικού συμφέροντος εντός του μνημονίου, είτε αυτή λέγεται αναδιαπραγμάτευση είτε επιμήκυνση είτε διευκόλυνση. Μετά τις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων και τις εγκληματικές επιλογές όλων των πολιτικών ηγεσιών από το φθινόπωρο του 2009 μέχρι και σήμερα, η ελληνική κρίση χρέους έχει πλέον μετατραπεί σε γόρδιο δεσμό. Δε λύνεται, κόβεται. Δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός οικονομολόγος ή αναλυτής στον πλανήτη που να τολμά έστω να υποθέσει ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Ταυτόχρονα, όμως, η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και οι Ελληνες είμαστε από τους πιο προικισμένους και εργατικούς λαούς του κόσμου.

Και με ποια κόμματα θα μπορούσατε να συμμαχήσετε για να υλοποιήσετε μια τέτοια πρόταση; Με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική και κοστολογημένη πρόταση καταγγελίας του μνημονίου και εξόδου από την κρίση, στην οποία καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκλίνουν, παραμερίζοντας κομματικές ταυτότητες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, υπέρ του ιερού σκοπού της σωτηρίας της πατρίδας μας.

Και η τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά; Πώς την κρίνετε;
Είναι η καταστροφικότερη μνημονιακή κυβέρνηση μέχρι σήμερα, αφού η πολιτική απάτη στην οποία στηρίχθηκε η εκλογική της επικράτηση είναι σαφώς μεγαλύτερη και από αυτήν του Γ. Παπανδρέου και του «λεφτά υπάρχουν».
Ο κ. Σαμαράς, μαζί με τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, εξαπάτησαν ομαδικά τον ελληνικό λαό με το μύθο της δήθεν αναδιαπραγμάτευσης, των Ζαππείων και των 18 μέτρων για την οικονομία.

Για το τέλος, μια ερώτηση για τους Ανεξάρτητους Ελληνες: Θα αντέξετε ως μικρό κόμμα στις συμπληγάδες της ελληνικής πολιτικής ζωής, που συνήθως τρώνε τα μικρά κόμματα;
Σας θυμίζω παλιά την πορεία της ΠΟΛΑΝ, του ΔΗΚΚΙ αλλά και του ΛΑΟΣ. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν είμαστε κόμμα, είμαστε κίνημα και με τη δίμηνη πορεία μας ανατρέψαμε τη μεταπολίτευση. Είμαστε το κίνημα το οποίο θα βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο.
Πηγή: agelioforos.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/12 19:27

    kai pios tha plirosei re arkouda tis ekloges ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/12 20:10

      Ποιος θα πληρώσει τις εκλογές? Αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας ανησυχεί. Γιατί θεωρείς ότι από τα λεφτά της δόσης θα πέσει κάτι άμεσα ή έμμεσα στην πραγματική οικονομία? Εδώ που έφτασε η κατάσταση χρειάζονται δραστικά μέτρα για να ακυρωθεί το έγκλημα. Αν αυτά τα μέτρα είναι οι εκλογές τότε ναι εκλογές. Διαφορετικά το μάρμαρο της συνέχισης του μνημονίου (το κόστος των εκλογών αποτελεί πταίσμα μπροστά στο ξεπούλημα της Ελλάδας) ποιος νομίζεις ότι θα το πληρώσει???

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/12 19:51

    Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της. Στις εκλογές έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν. Γιατί δεν συνεργάστηκε εξ αρχής με τον συριζα; Έτσι η χώρα δεν θα έμπαινε στο τρυπάκι των νέων μέτρων. Να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές. Στη συνέχεια τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/12 23:22

      Ο Σύριζα δεν δέχτηκε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/12 00:03

      Κάνεις λάθος! Οι ΑΝΕΛ δεν έκαναν κίνηση και μάλιστα δήλωσαν ότι η συνεργασία συριζα-ανελ είναι αδύνατη γιατί στο μόνο που συμφωνούσαν είναι στην αντιμνημονιακή πολιτική. Σε όλους τους άλλους τομείς π.χ. λαθρομετανάστευσης είχαν διαφορετικές απόψεις και αυτό καθιστούσε αδύνατη τη συνεργασία μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/12 00:11

    A re kamene tora pou skopeuoun na se ksepastrepsoun 8es sinergasia me syriza e? Prin tin eixes di pro8ipourgos sixamene ND oti kai na balis pali ND eisai re!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/12 00:48

      να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές είπε ο Καμμένος.

      όχι να συνεργαστούν και να κάνουν κυβέρνηση!!!!

      πρώτα καταλάβαινε αυτά που γράφονται και μετά να γράφεις και εσύ.

      προτίνω....στις επόμενες εκλογές μαζί με την ταυτότητα, να γίνεται και Test IQ

      σε κάθε ψηφοφόρο και άν είναι κοντά στον μέσο όρο να του επιτρέπεται να ψηφίζει.

      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/12 01:25

      Ανώνυμε 22/10/12 12:48π.μ. Ας δούμε και το δικό σου Δείκτη Νοημοσύνης (είσαι και ανεξάρτητος, είσαι και έλληνας αλλά τον ΔΝ τον αναφέρεις με την ξένη ορολογία)... Ας πάρουμε τα αποτελέσματα από το τελευταίο γκάλοπ. Έχουμε συριζα 23,8%, νδ 22,7%, ΧΑ 9,2%, πασοκ 7,2%, ανελ 6,1%, δημαρ 5% και κκε 4,5%. Από τα αποτελέσματα που διαβάζουμε θα πάμε σε κυβέρνηση συνεργασίας. συριζα οχι με νδ, χα, πασοκ, δημαρ και κκε και ισως με ανελ. νδ οχι με συριζα, χα, ανελ και κκε και ναι με πασοκ και δημαρ, η χα οχι με ολους, το πασοκ ναι με νδ, δημαρ και οχι με τους υπολοιπους. οι ανελ οχι με νδ, πασοκ, δημαρ, χα κτλ. Οπότε βγαίνει μια κυβέρνηση συνεργασίας πάλι με νδ, πασοκ και δημαρ και έχουμε μια πιο ισχυρή χα στο κοινοβούλιο. Τι θα πετύχουν δλδ οι ανελ με τον συριζα αν ρίξουν την κυβέρνηση; Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, εκλογές κάθε τρίμηνο, εκνευρισμό στις αγορές και γενικά χάος. Ελπίζω να θυμάσαι τι συνέβη την προηγούμενη προεκλογική περίοδο...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/10/12 19:03

      Τώρα Ξέρεις ότι σε Κοροϊδέψανε !!
      Τώρα Μπορείς να Σηκωθείς Όρθιος !!
      Τώρα Πρέπει να Πάρεις την Πατρίδα στα Χέρια Σου !!
      Έλα Μαζί μας στον Κοινό Αγώνα της Ανατροπής τους !!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=CsbA_cBG044

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/12 19:27

      Σώπα ρε μαγάλε!!! Τώρα θυμήθηκες ότι είσε Ελληνας? Πού ήσουνα με τα σκάνδαλα του Χρηματηστηρίου, Το Βατοπέδι, Τα Ολυμπιακά έργα, την Ζίμενς και τα τόσα άλλα? Πού ήσουν όταν σε καλούσαν να πληρώνεις τους φόρους σου και να υπακούς στους νόμους του κράτους? Τώρα μάλλον θα έπρεπε να πεις "είμαστε ανεξάρτητοι "αλλοδαποί" "φοροφυγάδες" που καταστρέψαμε την χώρα μας με την ανευθυνότητά μας" (για όλους τους κατοίκους της χώρας αυτής). ΟΔ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/10/12 22:54

      ok!! nice turn...1984
      I'm convinced now, thanks.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/12 20:01

    Καλά κρασιά... Όταν δεν έχει ο άλλος επιχειρήματα τι να περιμένεις... Είσαι τραγικός. Εγω τεκμηρίωσα την άποψή μου και εσύ αλλού βαρούν τα τούμπανα αλλού χορεύει η νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/12 00:22

      Τι να σου απαντήσω ρε καραγκιόζη ?? η νδ έλεγε όχι στη συγκυβέρνηση όταν είδε ότι δεν της έβγαιναν οι έδρες είπε ναί στη συγκυβέρνηση, το πασόκ στις πρώτες εκλογές είπε ναί στη συγκυβέρνηση αλλά.. μόνο άμα μπεί και ο σύριζα(τελικά ο σύριζα έγινε δη.μ.αρ.)και όλα οκ! ο σύριζα ήθελε κυβέρνηση αριστεράς μόνο(εδώ γελάμε).ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ που λές και εσύ!!

      Ακόμα και τώρα ρε καραγκιόζη δεν λές να καταλάβεις ότι τα όχι και τα ναι των κομμάτων του Μνημονίου δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι??
      Τα όχι γίνονται ναι, τα ναι γίνονται όχι, για να ξεγελάνε εσένα και άλλους όμοιούς σου και να αρπάζουν την ψήφο σου??
      Δέ χόρτασες το ψέμα τους??

      Όλα αυτά είναι για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ όπως και τα ποσοστά των κομμάτων που αναφέρεις παραπάνω, για να πειστείς εσύ ο ηλίθιος ότι δεν έχεις άλλη λύση παρά να σε Κυβερνάνε ΑΥΤΟΙ και να περάσουν τα μέτρα που θέλουν κάποιοι άλλοι.
      Ο Δείκτης Νοημοσύνης σου....είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ...όπως λές και εσύ!!!!

      Αφού δεν έχεις λοιπόν άλλη λύση ΕΣΥ, κ νομίζεις ότι τα ποσοστά των κομμάτων σε συνδιασμό με τις "προθέσεις" συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων, δε βγάζουν άλλη επιλογή.....(ΕΣΥ τα νομίζεις)......δε μένει παρά να ανοίξεις τα πόδια (ΕΣΥ) και να υποδεχτείς όλα τα νέα μέτρα και τα χαράτσια που έρχονται!!!!!
      Γιατί άν σου έλεγαν ότι κάποτε θα έβλεπες μαζί πασοκ και νδ... δε θα τους έβγαζες τρελούς εσύ οοοο αλλού βαρούν τα τύμπανα(τούμπανα λέμε άλλα εμείς στη Ρόδο)αλλού χορεύει η νύφη!!!

      Οι παροιμίες σε μαράνανε...έγραψες τα ποσοστά των κομμάτων και απέκτησες επειχηρήματα και τεκμηριωμένη άποψη τρομάρα σου !!!!!!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/12 01:23

      Πρώτα απ’ όλα σ’ ευχαριστώ που με παρομοιάζεις με λαϊκό ήρωα και ευτυχώς δεν είμαι σαν εσένα.

      Εσύ έτσι θα με προσεγγίσεις για να ψηφίσω ανελ; Με επίθεση; Αλλά βέβαια! Από έναν οπαδό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος τι θα περίμενα.

      Πέρα απ’ αυτό για την εναλλαγή του ναι και του όχι. Το αποτέλεσμα μετράει. Δημιουργήθηκε κυβέρνηση και κάπως σταθεροποιήθηκε η κατάσταση στην χώρα.

      Όσο για τον αν είμαι ηλίθιος θα φανεί. Για εσένα είμαι σίγουρος ότι είσαι ένας γραφικός πολιτικάντης ή ένα πρόβατο ψηφοφόρος που ποιος ξέρει σε τι συμφέροντα αποσκοπείς. Όσο για το ΔΝ μου είναι πολύ υψηλότερος από τον δικό σου γιατί θα πρέπει κάποιος να με πείσει να ψηφίσω κάποιον ενώ σε εσένα σου σφύριξε ο βοσκός και έτρεξες χωρίς να σκεφτείς από πριν το τι σε θέλει. Είσαι από τους χαρακτηριστικούς Ελληναράδες. Είμαι σίγουρος ότι την αράζεις σε καφετέριες και αμπελοφιλοσοφείς έχοντας απέναντί σου ένα καθρέφτη για να μην υπάρξει περίπτωση να διαφωνήσει κάποιος μαζί σου. Και νομίζεις ότι σε αυτά που λες έχεις και δίκαιο… Είσαι από τους Ελληναράδες που ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι έφταιγες εσύ (με την αδιαφορία σου και την ψήφο σου γιατί τα παρελθόντα έτη δεν υπήρχαν οι ανελ άρα ψήφιζες νδ) ή οι κυβερνόντες (με τις αποφάσεις τους) για την κατάντια αυτού του κράτους. Για εσάς φταίνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, τα Νεφελίμ και οι Ελοχίμ αλλά σε καμία περίπτωση εσύ! Κάποιος για να τα βρει με τους άλλους πρέπει πρώτα να τα βρει με τον εαυτό του.

      Επίσης μέγιστη αμφιβολία για τον ΔΝ σου δημιουργείται από το γεγονός ότι τα επιχειρήματά μου ήταν τα ποσοστά. Δεν ήταν τελικά αυτά.

      Α! και η λέξη είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ…

      Την είδε και ο καμμένος κώστας πρέκας… χαχαχαχα! Καλή η χυλόπιτα από τον Τσίπρα ή μήπως σας έκατσε βαριά;

      Και κάτι τελευταίο… Ο Καμμένος τι θα κάνει με τον παππού των παιδιών του που μετέφερε την έδρα της εταιρείας του εκτός Ελλάδας;;;

      ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ
      ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
      ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/10/12 09:37

      Προς 23/10/12 1:23 π.μ.
      Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα, αφού σ'αρέσει λοιπόν.... άκου Καραγκιόζη

      Δε προσπαθώ να σε πείσω να ψηφίσεις Ανεξάρτητους Έλληνες, ειδικά εσένα και άλλους σαν και εσένα. Την άποψή μου λέω, είτε διαφωνείς, είτε συμφωνείς.
      Ένα απλό τέστ ευφυίας είπα να κάνουν σε όσους ψηφίζουν, για να μην κρίνεται το μέλλον των παιδιών μου και της πατρίδας μου από κάτι Καραγκιόζηδες σαν και εσένα.

      Ούτε πληρώνομαι, ούτε συμφέροντα έχω, ούτε πρόβατο είμαι.
      Τα συμφέροντα όμως τα δικά σου.....είναι διαφορετικά από των υπολοίπων ανθρώπων που εξαθλιώνονται καθημερινά από τα μέτρα που ψηφίζονται.

      Αναφέρω παρακάτω ακριβής προτάσεις σου, τις αντιγράφω δηλαδή και ας βγάλει ο κάθε ένας τα συμπεράσματά του.
      1.Τι θα πετύχουν δλδ οι ανελ με τον συριζα αν ρίξουν την κυβέρνηση; Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, εκλογές κάθε τρίμηνο, εκνευρισμό στις αγορές και γενικά χάος.
      και
      2.Δημιουργήθηκε κυβέρνηση και κάπως σταθεροποιήθηκε η κατάσταση στην χώρα.

      Ποιός τρέμει λοιπόν?????? Ποιούς νομίζεις ότι κοροϊδεύεις???

      Θα σε κρίνει η ιστορία μαζί με τους υπόλοιπους δοσίλογους.
      Η μέρα της κρίσης όλων μας πλησιάζει.

      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Υ.Γ.
      1.Συγχωρέστε με κ. Καθηγητά για τη λάθος ορθογραφία στη λέξη επιχειρήματα, έγινε λόγω ταχύτητας κατά την πληκτρολόγηση.Ακόμα και αυτό χρησιμοποίησες σαν επιχείρημα!!!! Δε θα το ξανακάνω, ξανά συγνώμη.

      2.(Εσύ) που γουστάρεις τα μέτρα τους...(Εσύ)που έχεις σκοπό να πληρώσεις τον νέο φόρο ιδιοκατοίκησης γιατί έχεις δικό σου σπίτι(τεκμήριο), και δεν κοιμάσαι σε παγκάκι.... πλήρωσε και φόρο για τη γυναίκα σου (τεκμήριο και η γυναίκα) γιατί αν ήτανε πόρνη στη Συγγρού θα είχες εισόδημα και θα έπρεπε να φορολογηθεί.

      Τώρα Ξέρεις ότι σε Κοροϊδέψανε !!
      Τώρα Μπορείς να Σηκωθείς Όρθιος !!
      Τώρα Πρέπει να Πάρεις την Πατρίδα στα Χέρια Σου !!
      Έλα Μαζί μας στον Κοινό Αγώνα της Ανατροπής τους !!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=CsbA_cBG044

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/12 13:27

      @ 23/10/12 9:37 π.μ. Χαίρομαι που δεν έφερες αντίρρηση όταν αναφέρθηκα στους ανελ ως εθνικιστικό κίνημα, ότι στο παρελθόν ψήφιζες νδ και ότι στην κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα φταις κι εσύ, πράγμα που το εκλαμβάνω ως παραδοχή.

      Προβατοειδές, εγώ δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός ούτε τίποτα. Είμαι αγανακτισμένος από όλους αυτούς τους σωτήρες τύπου καμμένου. Φτάνει τόσο σωτηρία! Έλεος! Δεν αντέχουμε άλλους σωτήρες! Ακριβώς σε πρόβατα και συμφεροντολόγους σαν εσένα δεν θέλω να εμπιστευτώ το μέλλον των παιδιών μου. Άτομα σαν εσένα που σκέφτεστε μόνο το σήμερα. Πιθανόν να είσαι της γενιάς του Πολυτεχνείου ή πιθανόν να συνεχίζεις την νοοτροπία αυτής της γενιάς που κατάστρεψαν τον τόπο, το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου. Σκέφτεσαι το σήμερα (να πέσει η κυβέρνηση), ξεχνάς το χθες (σαν ψηφοφόρος της νδ) και αδιαφορείς για το αύριο (χωρίς να σκεφτείς που θα μας οδηγήσει η ακυβερνησία). Είσαι άξιος της μοίρας σου! Αλλά την δική σου την μοίρα δεν θα την ακολουθήσω κι εγώ.

      Και συγχαρητήρια για το κόμμα σου! Σταθερή ή πτωτική πορεία στις δημοσκοπήσεις. Αυτό καταλαβαίνεις τι σημαίνει. Ότι ενώ είναι ένα κόμμα της αντιπολίτευσης (θεωρητικά βρίσκεται στο απυρόβλητο) και τα κόμματα της κυβέρνησης καταρρέουν δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα! Ώδινεν όρος και έτεκε μυν... Δεν σας υπολογίζει κανείς και δεν σας παίρνει στα σοβαρά κανείς!

      ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ
      ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!

      Υ.Γ.1: Το ορθογραφικό λάθος δεν το έθεσα σαν επιχείρημα.
      Υ.Γ.2: Σας άρεσε η χυλόπιτα από τον συριζα; Σαν κόμμα έχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από εσάς και προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνηση με αντιπολίτευση και όχι με πουστιές. Και μια που έθεσα το θέμα της γελοίας πρότασης καμμένου: κ. Χρυσόγονος (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ): "Αυτό που προτείνει ο κ. Καμμένος είναι στην ουσία, κοροϊδία. Αν υποθετικά είχαμε τις παραιτήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των αναπληρωματικών τους, εκλογές θα προκηρύσσονταν αλλά μόνο στις περιφέρειες που θα παραιτηθούν οι βουλευτές και οι αναπληρωματικοί τους.
      Η ΝΔ δεν είναι υποχρεωμένη να συμμετάσχει σε αυτή την διαδικασία, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΔΗΜΑΡ." "Αυτό ονομάζεται αναπληρωματικές εκλογές και γίνονται σε όλη την Επικράτεια αλλά είναι σα να γίνεται ένα επίσημο γκάλοπ. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τα υπόλοιπα κόμματα να κατέβουν σε αυτή την διαδικασία."
      Υ.Γ.3: Αφού σαν κόμμα δεν έχετε σχέδιο, τι τις θέλετε τις εκλογές;
      Υ.Γ.4: Δεν μου απάντησες… Τι θα κάνει ο παππούς των παιδιών του καμμένου τώρα που αυτός μετέφερε την έδρα της εταιρείας του στο εξωτερικό; Και η κ. Ιατρίδη είναι ακόμα διορισμένη στο δημόσιο ή παραιτήθηκε;
      Υ.Γ.5: Είμαι υπεύθυνος γι αυτά που γράφω και όχι γι αυτά που καταλαβαίνεις και ότι δεν καταλαβαίνεις, μην το κοροϊδεύεις ή με βρίζεις…

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/10/12 17:34

      Άκου Καραγκιόζη...(εγώ είμαι το προβατοηδές, ο τραγικός, γιατί εσύ δε με βρίζεις!!!)

      Άν ήταν Εθνικιστικό κόμμα οι ΑΝ.ΕΛ. δε θα έκαναν τόση επίθεση στη Χ.Α. αντίθετα μάλιστα θα τους χάϊδευε και θα τους έγλυφε όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τοοοσες συνιστώσες του, να γλύφει(ο Σύριζα πάντα) ακόμα και το ΚΚΕ στο όνομα μιας κατ'επίφαση Αριστερής Κυβέρνησης και να περιφέρει τη διερευνητική εντολή, μία βδομάδα σαν ΤΡΟΠΑΙΟ και να εξευτελίζει τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.

      Δεν υπάρχει μεγαλύτερος υποκριτής από τον κ. Τσίπρα, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων...των έκτακτων περιστάσεων που περνούσε η χώρα, μάζεψε όλα τα λαμόγια της εξουσίας του Πασόκ, έγινε ΝΕΟΠΑΣΟΚ και θέλει να μας πείσει τι???
      Άντε να πάει στις συνιστώσες να πεί για απέλαση των ΛΑΘΡΟμεταναστών από την Ελλάδα να δούμε τί ποσοστό θα έχει μείνει την επόμενη μέρα.

      Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Γερμανία, και την αντιμετώπιση που είχαν οι Έλληνες δε θέλω κάν να την περιγράψω. Ήταν μετανάστες όμως, όχι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

      Επειδή λές ότι είμαι πρώην ν.δ. εγώ ενώ εσύ δεν είσαι ούτε ήσουν αριστερός/δεξιός ποτε...ΠΟΙΟΣ ήτανε τελικά ρε παιδιά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και έβγαιναν αυτά τα κόμματα με τα μεγάλα ποσοστά του δικομματισμού?? Δέν περίμενα να το παραδεχτείς φυσικά...αλλά αυτά τράβα πές τα αλλού..όχι σε μένα.

      Εγώ θα σου απαντήσω απλά...είμαι Εθνικά Δεξιός και Κοινωνικά Αριστερός.

      Και είμαι από το ποσοστό των Ελλήνων που κατά καιρούς έχει ψηφίσει και τα δύο μεγάλα κόμματα,όχι πλέον όμως, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με σένα λέω αλήθεια και δεν κρύβομαι.

      Βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους, τους χωρίζεις σε Δεξιούς και Αριστερούς για να σπείρεις τη διχόνοια, είσαι μέρος του συστήματος, φιλοΑριστερός με δεξιά τσέπη.....

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ...ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ....ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ....ΓΙΑ ΧΑΟΣ!!!!!

      Ρε καραγκιόζη με τις διεθνής αγορές, τα ομόλογα, τις μετοχές ότι ΣΚΑΤΑ έχεις και φοβάσαι ότι θα χάσεις...για αυτά μιλάς???? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ????
      Άκου θα επικρατήσει ΧΑΟΣ!!!!! ευτυχώς δηλ. που έχουμε κυβέρνηση, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ αλλά ακυβερνησία που φοβάσαι δεν έχουμε,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

      Ξεστραβωσου λίγο, αν δεν είναι ΕΝΩΤΙΚΟ αυτό τότε τί είναι??
      http://www.youtube.com/watch?v=8tcdoBMg5m4&feature=related
      Υ.Γ.
      1. Το ορθογραφικό δε ξέχασες να το αναφέρεις...τέτοιο είναι το επίπεδό σου εσένα που δε βρίζεις...ΕΓΩ όμως βρίζω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
      2. Το ΝΕΟΠΑΣΟΚ..αυτή η μετάλλαξη του Πασοκ σε Σύριζα με ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ πρώην βουλευτές του Πασοκ που ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!! δε με αφορά και δεν περιμένω τίποτα.
      3. Μπές στη σελίδα των ΑΝ.ΕΛΛ. διάβασε το πρόγραμμα, και κράτα τα πυροτεχνήματά σου για την Ανάσταση.
      4. Ο καμμένος τί σχέση έχει με τον πεθερό της πρώην γυναίκας του???
      μαζί την έχουν τη ΦΑΓΕ και τα λεφτά??
      Εσένα ένας τέτοιος γάμος θα ήτανε λαχείο, και για πολλούς άλλους,αυτός τον διέλυσε γιατί ακριβώς δεν υπολογίζει ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
      Τράβα ρώτα τον ίδιο όμως αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την κίνηση του πρώην πεθερού του, δε συμφωνεί θα σου πεί, αλλά......ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τίποτα ποιό σοβαρό δε βρήκες να μας πεις???
      Η Μίκα φοράει παντελόνια, σε σχέση με τους υπόλοιπους...αυτούς που ψηφίζουν τα μέτρα, μη διγραφούν!!!!
      Έχει παραιτηθεί, όμως ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τί φταίει η κοπέλλα όταν τη διόρισε ο μπαμπάκας της σε τόσο μικρή ηλικία?? Εγώ λέω ότι φταίει ο πατέρας της και ότι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!!! Αλλά ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τίποτα ποιο σοβαρό δε βρήκες να μας πείς??
      5. ΕΓΩ το προβατοηδές, ο τραγικός, ο ανορθόγραφος...σε ανακηρύσσω Εθνικό μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!! επειδή εσύ έχεις ένα επίπεδο και δε βρίζεις ποτέ εγώ όμως είμαι λαϊκός άνθρωπος και σε βρίζω.
      6. ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.
      Τώρα Ξέρεις ότι σε Κοροϊδέψανε !!
      Τώρα Μπορείς να Σηκωθείς Όρθιος !!
      Τώρα Πρέπει να Πάρεις την Πατρίδα στα Χέρια Σου !!
      Έλα Μαζί μας στον Κοινό Αγώνα της Ανατροπής τους !!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=CsbA_cBG044

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/10/12 18:35

      Φίλε πρόβατο των κομμάτων @23/10/12 5:34μ.μ., Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι ένα Ελληνικό πολιτικό κόμμα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό, συντηρητικό, πατριωτικό και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B9_%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82. Στο θέμα συριζα θα συμφωνήσω μαζί σου! Μπορεί να κάνει όλες αυτές τις γελοιότητες αλλά σίγουρα κάνει πιο σοβαρή και πιο τεκμηριωμένη αντιπολίτευση από τους ανελ. Εγώ προσωπικά παρομοιάζω τον Τσίπρα με τον Αντρέα Παπανδρέου και το σημερινό συριζα είναι το παλαιό πασοκ. Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι ψήφιζαν αλλά εγώ ψήφιζα Ένωση Κεντρώων. Είναι το μόνο κόμμα που ο χρόνος το δικαίωσε. Είσαι εθνικά δεξιός και κοινωνικά αριστερός;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μήπως, λέω, μήπως είσαι εθνικοσοσιαλιστής; Σου λέει κάτι αυτό; Για ψάξε την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού ή αλλιώς Nationalsozialismus… Έχω και πολλά άλλα να σου πω αλλά εσύ δεν μπορείς να τα καταλάβεις διότι στο μυαλό σου έχεις πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμένους. Δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον μαζί σου γιατί είναι χαμένος χρόνος. Δεν πειράζει… Ας μείνεις πρόβατο. Εξάλλου στο μυαλό είσαι καμμένος!

      ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!! ΑΝΤΕ!!!
      http://youtu.be/mtgDoYkNLaM

      http://youtu.be/HGY9II5C5z8

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/10/12 23:37

      Πολύ ωραία τα Κατασκευασμένα Προπαγανδιστικά βιντεάκια των ΜΜΕ κατά του Πάνου Καμμένου.

      Είναι ένδειξη ότι τον φοβούνται....

      Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι τα ΜΜΕ και οι εντολοδόχοι τους διαστρεβλώνουν τα δεδομένα και μεταδίδουν την πραγματικότητα όπως βολεύει τα συμφέροντά τους.
      Όλοι μπορούν να το καταλάβουν με προσεκτική παρατήρηση.

      Συνεχώς αποκαλύπτεσαι...παπαγαλάκι του συστήματος είσαι.

      Αλλά ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.... με βιντεάκια του ΆΔΩΝΗ?? Ενός άλλου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ δηλαδή??
      Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται...
      Έχεις πολύ πλάκα τελικά....

      Υ.Γ. Συγνώμη που επανήλθα στο θέμα, αλλά δέν άντεξα.



      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/10/12 00:49

      Ρε φίλε σε έτσουξε η αλήθεια γι αυτό επανήλθες... Αλλά δεν με πειράζει, χαίρομαι που το παλεύεις!

      Υ.Γ.: Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα μπεις να διαβάσεις το σχόλιό μου μάθε και ποιός ήταν και είναι ο Καραγκιόζης. Εγώ είμαι Καραγκιόζης (Στην Ελλάδα ο Καραγκιόζης, ως λαϊκός ήρωας, εκπροσωπεί το φτωχό, εξαθλιωμένο, πονηρό Έλληνα, στο περιβάλλον της Τουρκοκρατίας) αλλά εσύ είσαι ο Χατζηαβάτης (δουλοπρεπής φίλος του Καραγκιόζη, συνήθως κάνει θελήματα του Πασά).

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος24/10/12 11:11

      έχεις ποοοολύ πλάκα λέμε.....

      Τώρα Ξέρεις ότι σε Κοροϊδέψανε !!
      Τώρα Μπορείς να Σηκωθείς Όρθιος !!
      Τώρα Πρέπει να Πάρεις την Πατρίδα στα Χέρια Σου !!
      Έλα Μαζί μας στον Κοινό Αγώνα της Ανατροπής τους !!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=CsbA_cBG044

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος25/10/12 23:55

      ποοοοοοολύ πλάκα ή πολυυυυυυυυύ πλάκα;

      ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!! ΑΝΤΕ!!!
      http://youtu.be/mtgDoYkNLaM

      http://youtu.be/HGY9II5C5z8

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος29/10/12 00:10

      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ??

      ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΩΣΤΑ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ!!!!

      ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ

      Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η Σ Ε Ι Σ Α Ι ! ! ! ! !

      Πολύ ωραία τα Κατασκευασμένα Προπαγανδιστικά βιντεάκια των ΜΜΕ κατά του Πάνου Καμμένου.

      Είναι ένδειξη ότι τον φοβούνται....

      Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι τα ΜΜΕ και οι εντολοδόχοι τους διαστρεβλώνουν τα δεδομένα και μεταδίδουν την πραγματικότητα όπως βολεύει τα συμφέροντά τους.
      Όλοι μπορούν να το καταλάβουν με προσεκτική παρατήρηση.

      Συνεχώς αποκαλύπτεσαι...παπαγαλάκι του συστήματος είσαι.

      Αλλά ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.... με βιντεάκια του ΆΔΩΝΗ?? Ενός άλλου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ δηλαδή??
      Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται...
      Έχεις πολύ πλάκα τελικά....

      Τώρα Ξέρεις ότι σε Κοροϊδέψανε !!
      Τώρα Μπορείς να Σηκωθείς Όρθιος !!
      Τώρα Πρέπει να Πάρεις την Πατρίδα στα Χέρια Σου !!
      Έλα Μαζί μας στον Κοινό Αγώνα της Ανατροπής τους !!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=CsbA_cBG044

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/12 00:26

    Ολοι μας λένε ότι αν δεν πάρουμε την "δόση" μας θα πάθουμε ασφυξία. Δηλαδή από δω και πέρα μόνο με την "δόση" μας θα την βγάζουμε πέρα? Γιατί τόσα χρόνια μας λέγανε ότι βλέπουν "φως στο τούνελ" μόνο που θα έπρεπε να έβλεπαν τα φώτα του τούνελ και τα πέρναγαν για την "εξοδο" από το τούνελ. ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/10/12 01:22

    ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ... 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *