ροή ειδήσεων

Εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης προς Τσίπρα: «Αν με βρης, φορολόγησέ με»...

Δεν θα τον βρης, γιατι είναι ΕΒΡΑΙΟΣ και ΜΕΛΟΣ τού ΚΙΣ
Η μητέρα του είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου
Στο μεταξύ, κάνει μπίζνες... ΟΧΙ στην Ελλάδα! Στην Τουρκία! Άριστοι συνεργάτες Εβραίοι και Τούρκοι εις βάρος της Ελλάδας. Διαχρονικά...
(από την Τουρκοκρατία ...)


«Αν με βρείς, φορολόγησέ με» απάντησε στον Τσίπρα ο κος Ρέστης. Η στιχομυθία αναρτήθηκε στην πασίγνωστη Οινονομική Ιστοσελίδα "Bloomberg" και δημιούργησε πολύ αρνητικές εντυπώσεις για τους Έλληνες Εφοπλιστές...
Διαβάστε εδώ.
Tην ώρα που τα ΜΑΤ δέρνουν ανάπηρους που διαδηλώνουν για να μην εκμηδενιστούν εντελώς τα επιδόματα Αναπηρίας, που είναι πενιχρά επειδή κάποιοι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ο «αν με βρείς Φορολόγησέ με» κος Ρέστης κάνει μπίζνες με τα κρουαζιερόπλοιά του στην Τουρκία...
Διαβάστε εδώ.
Πολλοί bloggers αναρωτήθηκαν με αγανάκτηση, πως είναι δυνατόν να φέρεται ο κος Ρέστης τόσο Αντιπατριωτικά και Ανθελληνικά... Όχι κύριοι! Κάνετε λάθος! Ο κος Ρέστης είναι ένθερμος Πατριώτης και Ευεργέτης, όχι όμως της Ελλάδας, αλλά του Ισραήλ, και της Ισραηλιτικής Κοινότητας. Διότι εκεί είναι η Πατρίδα του. Οι φόροι του κου Ρέστη πηγαίνουν στο Ισραήλ, και όχι στην Ελλάδα! (Συνεχίζει εν τω μεταξύ να μας δουλεύει το ΚΙΣ, ότι τάχα πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο... Τί πιό τρανταχτό στοιχείο για το ότι φοροδιαφεύγουν, απο της δηλώσεις του ίδιου του Ρέστη..."Αν με βρείς, φορολόγησέ με..!" Θέλει ο Εβραίος να κρυφτεί, και η χαρά δεν τον αφήνει....)

Στο Resaltomag διαβάζουμε: «Εξέχον μέλος της Ελληνικής Ισραηλιτικής Κοινότητας ο κ. Ρέστης με την επιχειρηματική του πορεία, μοιάζει να επιβεβαιώνει το εμπορικό Δαιμόνιο του «Περιούσιου Λαού» που έχει μάθει να επιβιώνει και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ύστερα από κάθε δοκιμασία. Και που η κυριαρχία του αρχίζει να ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας.
Η μητέρα του, η κυρία Μπέλλα Ρέστη, είναι δραστήριο μέλος και Πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αριθμεί 265 μέλη και ταυτόχρονα είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου.

Παράλληλα κατέχει τον τίτλο της Μεγάλης Ευεργέτιδας του εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος, ενώ έχει ιδρύσει το «Ρέστειον Κέντρο Ηλικιωμένων» στην περιοχή της Βούλας, το οποίο φιλοξενεί γέροντες εβραϊκής καταγωγής.

Ο Βίκτωρ Ρέστης βοηθά όσο μπορεί σε όλες αυτές τις δράσεις αλληλεγγύης, είτε χρηματοδοτώντας είτε συμμετέχοντας, όποτε μπορεί, στους εβραϊκούς εορτασμούς, όπως ήταν η πρόσφατη εισαγωγή του Σεφέρ Τορά στο Εχάλ της Συναγωγής που βρίσκεται μέσα στο «Ρέστειον Ίδρυμα».

Ο Βίκτωρ Ρέστης διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλά εξέχοντα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας που προέρχονται από την Ισραηλιτική Κοινότητα:
τον κ. Σάμι Φαϊς, την οικογένεια Μοντιάνο, την οικογένεια Μάτσα (της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας). Πρόσφατα μάλιστα εξαγόρασε μειοψηφικό μερίδιο μετοχών στην εταιρεία του – επίσης Ισραηλιτικής καταγωγής- επιχειρηματία κ. Σαμ Μπενρουμπή. (με τις μικροσυσκευές και είδη οικιακού εξοπλισμού). Περισσότερα εδώ.
Σπουδαίος Ευεργέτης της Ισραηλιτικής Κοινότητας ο Κος Ρέστης. Δείτε περισσότερα για το Ρέστειον Ίδρυμα, οίκο ευγηρίας, μόνον για άτομα εβραϊκής καταγωγής... εδώ.
Στο video τού Χατζάρα, μετά το 2:20’’... βλέπουμε: Ισραηλινοί φοροεισπράκτορες έρχονται κάθε χρόνο και συλλέγουν φόρους από Ελληνικές Επιχειρήσεις , τους οποίους και μεταφέρουν στο Ισραήλ!



Κρουαζιέρα στο κότερο του κου Ρέστη, φέρεται ότι έκανε ο Υπηρεσιακός Υπουργός ΠΡΟΠΟ (επί κυβερνήσεως Παπαδήμου), κος Λ. Οικονόμου. Διαβάστε εδώ. Τι να συζητούσε άραγε με τον Εβραϊκής καταγωγής εφοπλιστή και φίλο του ο κος Οικονόμου; Γιατί ο κος Οικονόμου 3 μέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, ως ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ υπουργός ΠΡΟΠΟ επί πρωθυπουργίας Παπαδήμ(ι)ου «εξήγγειλε» στα μουλωχτά, τις Νέες Ταυτότητες για τον Οκτώβριο του 2012 ;;; Με ποιά αρμοδιότητα; Ως απλός υπηρεσιακός υπουργός ; Γιατί τόση βιασύνη; Διαβάστε εδώ.


Δυστυχώς, θα αντιμετωπίζουμε για πολύ ακόμα τις συνέπειες του Παπαδήμ(ι)ου και των υπόλοιπων συνεργατών του... Κάποια στιγμή όμως, θα αντιμετωπίσουν κι εκείνοι την οργή της Νέμεσης. Μετά την Ύβρι (εναντίον ενός ολόληρου λαού), θα ακολουθήσει η Νέμεσις... ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ !
ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ
http://esxatianasxesi.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *