ροή ειδήσεων

Συγκέντρωση-Χαστούκι στον Δένδια από τους Ροδίτες

Αποφασισμένοι οι Ροδίτες να μην επιτρέψουν την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών συγκεντρώθηκαν στις 6 στην πλατεία δημαρχείου...
Χαρακτηριστική η στιγμή όπου γιούχαραν τον δήμαρχο Ρόδου που αν και τους υποσχέθηκε να αγωνισθεί μαζί τους... δεν έπεισε κανέναν !
Η συγκέντρωση είχε συνθήματα και παλμό με τον κόσμο να δείχνει ενωμένος και αποφασισμένος να συγκρουστεί με το σύστημα.


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/10/12 20:56

    Έγινε φανερή η εκμετάλλευση από τη χρυσή αυγή και ο αποπροσανατολισμός από τα μεγάλα προβλήματα (φτώχεια, μέτρα, ξεπούλημα Αφάντου, Πρασονήσι, Τσαμπίκας κλπ). Να δούμε πόσοι θα κατέβουν σε διαδήλωση για το επίδομα ανεργίας, για τους νέους φόρους, για τους απλήρωτους ξενοδοχοϋπάλληλους...
    Όσοι καλοπροαίρετοι "τσίμπησαν" σήμερα και κατέβηκαν, σε λίγο που δεν θα έχουν να φάνε, θα καταλάβουν ότι το μεγάλο μας πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες αλλά την ώρα που μας πατούσαν κάτω, αυτοί μας έσπρωχναν σε ανούσιες διαμαρτυρίες για να κερδίσουν ψηφαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 21:13

      Τώρα όταν τα τάγματα εφόδου θα χτυπούν και θα μαχαιρώνουν λαθρομετανάστες, θα λένε ότι "ο κόσμος το ζήτησε". Είναι το τέλος της Ρόδου όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα... Αντίο τουρίστες....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/12 21:15

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ......ΠΑΡΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/10/12 21:20

      Με πείραξε γιατί όπως το πάτε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα λένε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.... Και τότε εμείς δεν θα έχουμε δουλιά, ενώ εσείς κάπου θα βρείτε σαν μπράβοι....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/10/12 21:32

      Ενώ αν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λένε οτι γέμισε λαθρομετανάστες ,τότε θα γεμίσουμε τουρίστες και θα έχεις και εσύ δουλειά.
      Τώρα τι δουλειά θα κάνεις δεν ξέρω,αλλά μπορώ να μαντέψω..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/10/12 22:00

      Αν δε θέλουμε κέντρα για μετανάστες στο νησί ή όπου αλλού στην Ελλάδα, να δηλώσουμε ανυπακοή στη συνθήκη Δουβλίνου ΙΙ(την έχει διαβάσει κανείς); Αφού δε θέλουμε μετανάστες, όχι λαθρομετανάστες λαθραία είναι τα εμπορεύματα όχι οι άνθρωποι, να μη παίρνουμε μέρος στους πολέμους που διεξάγονται- όλοι αυτοί οι άνθρωποι είνάι κατατρεγμένοι, κανείς δε φεύγει από τον τόπο του αν περνάει καλά. Ανυπακοή στο ΝΑΤΟ λοιπόν και στους πολέμους που εξαπολύει.
      Όσο για την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής, όταν έρθει η ώρα, θα κάνουν αυτό που προστάζει το αφεντικό τους, θα κυνηγούν εμάς που αντιστεκόμαστε σε όλα αυτά που έρχονται. Τα κέντρα είναι η αρχή, είναι τα νέα Άουσβιτς και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής είναι οι νέοι φύλακες αυτών...το παρελθόν διδάσκει(αλλά ποιος διαβάζει ιστορία;)

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/10/12 22:59

      ενω η Αθηνα με τους λαθρομεταναστες ξεσκιστηκε στον τουρισμο!!καταστραφηκε..
      και το ωραιο ειναι ρε συριζαιοι οτι νομιζετε οτι το δικο σας σπιτι δεν θα κλεψουν ουτε θα αγγιξουν εσας και την οικογενεια σας ?η επειδη το λεει ο τσιπρας ετσι ειναι ? αυτες τις προοδευτικες παπαριες να τις πειτε στις οικογενειες των 50 Ελληνων νεκρων (μεχρι τωρα )απο τους λαθρομεταναστες "σας", που τοσο πολυ σας νοιαζουν.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/10/12 10:12

      Υπογράψτε και εδώ!
      http://www.avaaz.org/en/petition/Investigate_the_Golden_Dawn_neoNazi_Party_of_Greece/

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/12 20:58

    Να με συγχωρατε...αλλα προσωπικα εγω δε τη θεωρησα δυναμικη συγκεντρωση....Καθοδον για τη συγκεντρωση ερχομενος απο Θολο...περασα καποια χωρια ...σε μερικα καφενεια κ καφετερειες..πληθος αντρικου πληθυσμου για να παρακολουθησουν ...ποδοσφαιρο....!!!
    Κατα την ταπεινη μου γνωμη....παρ'ολο που δεν ειμαι Ροδιτης...κ ποναω το νησι αυτο, διοτη μου δωσε απλωχερα φιλοξενεια κ δουλεια...κ τ'αγαπαω...κ βλεπω τους ιδιους τους ντοπιους δυστηχως κατα μεγαλο ποσοστο να μην τους καιγετε καρφι!!!" Ας τους αλλους να τρεχουν...."
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....
    Την καλησπερα μου σ'ολους τους πατριωτες ΕΛΛΗΝΕΣ...κ ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 22:53

      ΣΩΣΤΟΣ !!!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
      ΝΤΡΕΠΟΜΕ!!!!!ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝΕ!!!!!
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/12 21:08

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/12 21:34

    edo psifise to mnimonio o kousournas.. stous lathrometanastes tha kolosi...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 00:39

      http://www.youtube.com/watch?v=7gfFaKtnADM&feature=plcp

      akouste dilosi tou kousourna anevasmeni apo to tvkosmos sto youtube prin 6 meres...Ta simperasmata dika sas...sixa8ika pia to psema tous...eleos!
      Kala re vlaka , fteo ego an er8o kai sou spaso ta moutra, pou pernas emena , tin oikogeneia mou kai olo to nisi gia xazous?
      Alla exei kanei kai afto to ko8oni tin pisini tou, kai einai etoimo na lakisi gia kamia alli xora kai sta arxidia tou...
      Emeis 8a eimaste sti ftoxia mas kai 8a trogomaste metaksi mas... Sirizeoi-Xrisavgites, Idiotikoi - Dimosioi ipalliloi, Neolea-Gerousia.
      Goustaroun to dierei kai vasileve.
      P-R-O-D-O-T-E-S
      P-S-E-F-T-E-S
      E-F-I-A-L-T-E-S

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/12 21:35

    ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ?ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/10/12 21:47

    9:13 oxi stous lathrometanastes leme mori aristerokota pou kolane oi touristes?ante trava tora na ta peis me tous syntrofous kai tis syntrofises vlaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 03:51

      ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????????? ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ ΣΗΑΜΣΙΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ.... ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, ΛΑΝΤΖΙΕΡΗ, ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. 6000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!! ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΜΟΥ ΛΕΣ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 04:05

      Ο Έλληνας δεν θα πάει να δουλέψει σε συνθήκες σκλαβιάς σε αντίθεση με τον τριτοκοσμικό μετανάστη που είναι πρόθυμος ν υποστείς κάθε εξευτελισμό και συνθήκες εργασίας. Εξάλλου απο τέτοις κόσμο προέρχεται Και εσύ κατηγορείς τον Έλληνα για αυτό; Η δεν έχεις ιδέα τι γίνετια στον κόσμο ή είσαι κάνα λαμόγιο που θέλεις ν αποασχολείς υπάλληλους με συνθήκες μεσαίωνα. Η αθρόα εισροή ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού σε αυτό αποσκοπεί: "Στη διαιώνιση της σκλαβιάς" και δεν τα λέει η ΧΑ αλλά ο Μαρξ. Είναι απίστευτη η αφέλειά σου σε κάθε περίπτωση.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/10/12 21:48

    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.. ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩΤΑΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΗ 20.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ;;ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ!! ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΩΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΙ 500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Ε!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 22:23

      Σωστοοοοοος....το Σαββατο ο ουρανος ηταν γιοματος τριλιζες!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/10/12 22:22

    ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ.

    ΒΡΕ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΕΩ..
    ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ...
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 23:19

      Μας στράβωσες μεγάλε με την (αν)ορθογραφία σου. Τι κακό κι αυτό με εσάς τους φασίστες να θέλετε να γαμάτε την Ελληνική γλώσσα και τη γραφή. Μάθετε πρώτα γράμματα βρε και μετά γίνετε ιδεολόγοι του φασισμού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 00:13

      Δεν πειράζει θολοκουλτουριαρη καλύτερα να γαμάμε όπως λες εσύ την ελληνική γλώσσα παρά να μας γαμάνε σαν και του λόγου σου οι πακιστανοι επιβήτορες σου!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/12 12:56

      Τώρα το έγραψε στο google το φασιστάκι...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/10/12 22:27

    TELIKA EIMASTE GIA GELIA KAI GIA KLAMATA!!!! EMEIS TOUS PSIFIZOUME SYNEXIA KAI META VGAINOUME STOUS DROMOUS AGANAKTISMENOI MAS EKOPSAN THN ANERGIA MAS EKOPSAN SYNTAKSIS KAI OLA TA ALLA !!! KALA NA PATHOUME!!!! KALA MAS KANOUN!!! STIS EPOMENES EKLOGES NA TOUS KSANAPSIFISETE!!!!!!!!!!! EIMASTE POLY MAZOXES PONAEI ALLA MAS ARESEI!!!!!EIMAI SIGOUROS OTI 80% APO AUTOUS POU HTAN EKEI, PIGAN KAI PSIFISAN STIS TELEYTAIES EKLOGES ENAN APO TOUS 300 OPOTE DEN FTENE AYTOI OUTE OI GERMANOI OUTE TO DNT OUTE OI LATHROMETANASTES ALLA EMEIS!!!!!!!!!!!!! OTAN TO KATALAVETE AYTO TOTE MPOREI NA FTIAXEI AYTOS O TOPOS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 00:01

      Σωστός !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 03:55

      Αφου ΔΕΝ σου κανει ΚΑΝΕΝΑΣ απ'τους 300, ποιον προτινεις δηλαδη, για να καταλαβω..........

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/10/12 22:37

    Η συγκέντρωση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη,πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι λαθρομετανάστες θα καταστρέψουν την εικόνα της Ρόδου και βέβαια θα διώξουν τον τουρισμό γιατί για φανταστείτε το μαντράκι γεμάτο μπούργκες και κελεμπίες να κυκλοφορούν και να προσεύχονται στον ΑΛΛΑΧ;Πολύ θετικό ήταν η συμμετοχή νέολαίας και γενικά η πλειοψηφία του κόσμου ήταν νέοι 20-40 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 23:09

      Τα κέντρα είναι οι φυλακές τους, οι φυλακές ανθρώπων. Δε θα έχουν τη δυνατότητα να βγουν από αυτές...χελόου!!!!
      Είναι τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσεις, νέα μορφή δουλεμπορίου, θα έχουν μονο το δικαίωμα να πηγαίνουν σε δουλειές με καθόλου μεροκάματα και αντάλλαγμα την ύπαρξη τους, δείτε τι γίνεται γύρω σας, για όνομα της κοινής λογικής. Είναι οι νέοι εξαθλιωμένοι της γης στα δικά μας χώματα. Όπως άνοιξαν τα σύνορα άλλοτε με απώτερο σκοπό να κατεβούν τα μεροκάματα(και οι έλληνες αυτή τη στιγμή στη Γερμανία και αλλού εργάζονται με μικρότερα μεροκάματα από τους γηγενείς), έτσι και τώρα θα χρησιμοποιούνται αυτοί οι άνθρωποι για τις βρώμικες δουλειές των 300- 200 αμοβής. Τι δεν καταλαβαίνετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 00:15

      τι helloo ρε ηλίθιε παπάρα, άμα έρθουν αυτοί εδώ και αμείβονται με 200-300 ευρώ εσένα θα σε πετάξουν στην άκρη σαν στυμμένη λεμονόκουπα βλήμα που έμαθες και το hello!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/12 00:33

      Και αντί να βγεις να αντιμετωπίσεις ΑΥΤΟΥΣ που τους φέρνουν εδώ με κάποιο σκοπό(να γίνει η Ευρωπη Ασία στις αμοιβές ξεκινώντας απο μας), κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς που ήρθαν. Είναι σαν να σε γαμάει το αφεντικό σου , κι εσύ να ξεσπάς στον μεθυσμένο διπλανό σου στο μπαράκι που τα πίνεις να ξεχάσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/12 00:59

      Μπράβο, παιδιά προσοχή...
      ΕΔΩ είναι η παγίδα... Οι πολιτικοί έχουν την ευθύνη
      Σε αυτούς να εναντιωθούμε και όχι τους μετανάστες. Και ειδικά στον Σαμαρά που τότε σαν υπουργός υπέγραφε για τους χειρισμούς των μεταναστών.
      Κι εμένα με χαλάει η εικόνα να τους βλέπω μιζεριασμένους, μαύρους, κακομοίρηδες αλλά για σκέψου ...
      ... είναι σαν να είμαι μέσα στη σκηνή μου σε κατασκήνωση και μου πετά ο διπλανός μου βατράχια. Θα αρχίσω να τα διώχνω αλλά το λογικό είναι μετά να πιάσω τον υπαίτιο, τον διπλανό κατασκηνωτή στο ξύλο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/10/12 10:22

      Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ (ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ Η ΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2.
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ή ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ.
      ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ? ΑΥΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/10/12 10:40

      To κακό με αυτή την ιστορία είναι ότι η χρυσή αυγή οργάνωσε τη συγκέντρωση με "κάλυμα" μια μικρή μερίδα συλλόγων (2-3) οι οποίοι αγνόησαν το σκοπό τους (τον πολιτισμό της Ρόδου) και βοήθησαν ένα φασιστικό κόμμα να πάρει τα πάνω του. Όταν θα γυρνάνε ομάδες εφόδου και θα χτυπάνε όποιον δεν τους γουστάρει (πχ γιατί δεν τους αρέσει το μπλουζάκι του) θα μετανοιώσετε που κατεβήκατε σήμερα και νομιμοποιήσατε ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. όταν μας ξεφτιλίσουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού θα καταλάβετε ότι συντελέσατε να σβήσει η Ρόδος σαν φιλήσυχος, πολιτισμένος και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ τόπος.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/10/12 23:46

    EKSO OI KSENOI
    KAI TA ANARXOKOUMOUNIA POU IR8ATE PIRATE POULO KOLOTOURKOKINEZOI MONO NA KATASTREFETE
    KAI NA KETE SIMES KSERETE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/10/12 00:15

    δυστυχως με αυτες τις συγκεντρωσεις δεν βγαινει τιποτα . οσες και να κανουμε δεν θα αλαξει τιποτα. ειδαμε ολοι τι εγινε ατην αθηνα με τους αγανακτισμενους 500.000 λαος κατεβηκε φωναξε διαδηλωσε και παντα ειχαν τον τροπο να τους διαλυουν και να περνανε αυτα που θελει η κυβερνηση. η θα πρεπει να κατεβουν εκατομυρια λαος και οχι χιλιαδες και να χυθει αιμα ( κατι που δεν το θελει κανενας μας ) η μαζικες απεργιες μεγαλης διαρκειας και οχι αυτες της πλακας που κανουν 24ωρες και 48ωρες για να κλεινουν τα ματια του κοσμου , κυριως απο δημοσιες υπηρεσιες και τραπεζες για να μην εχουν εσοδα . να γονατισουν . να παραλυσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 01:10

      Οσοι δημόσιοι - τραπεζικοί υπάλληλοι έχουν λίγη τσίπα επάνω τους , έστω αυτή την ύστατη στιγμή θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας.
      Δεν είναι εξωγήινοι όλοι αυτοί. Συγγενείς και φίλοι είναι μικρομεσαίων όπως πολλοί από εμάς που είμαστε εντάξει αλλά κουβαλάμε το σταυρό.
      Κάντε τους κουβέντα, πίστε τους. Δεν πρέπει να είμαστε κότες πλέον. ΈΤΣΙ μόνο μπορεί να έρθει η ανατροπή.
      ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.
      Ισοπεδωτική Απεργία από την Τρίτη 16 Οκτώβρη και όσο πάει. Τι έχουμε να χάσουμε?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/10/12 00:38

    Ε ρε Τσάβες που μας χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/10/12 00:46

    Κοματοσκυλα και καρεκλοκενταυροι καθως και ιστορικοι μελετητες του κολου το θεμα δεν ειναι αν θα δεχτουμε ανθρωπους απο αλλες χωρες το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι η ανθρωποι ειναι απρωσοποι χωρις ταυτοτητα και χαρτια και μαλιστα σε μεγαλη ποσοτητα.πολοι δε απο αυτους ειναι ακραια στοιχεια θρησκευτικων πεποιθησεων καθως και χαμηλης μαθητηκης εκπαιδευσης αλλα αρτιας σωματικης καταστασης.ειναι μια μεγαλη μαζα γεματη υποψηφιων στρατιωτων που μπορει πολλοι ευκολα να χηραγογωθη και να ελενχθει(ιμαμης).γιατι δεν ερχονται οι χρηστιανοι που ζουν εκει εχει καποιους γιατι αυτοι δεν θελουν μια καλυτεροι ζωη μονο οι μουσουλμανοι θελουν;δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι κατα 99,9% μουσουλμανοι η παρανομοι μεταναστες.επισεις οι τουρκια εχει ανακοινωση ενα σωρο εξοπλιστικα προγραμματα που θα αναπτηχθουν κυριος με ενχωρια τεχνολογια και εργατικα χερια ενω χρονια τωρα ψωνιζει απ τα ιδια μαγαζια που ψωνιζουμε και εμεις.εχει επισεις συμαχειση με αλαβανια και σκοπια τυχαιο;για ριξτε μια ματια ποιες χωρες επισκεπτονται τουρκοι αξιωματουχοι τον τελευταιο καιρο.και αλλα πολλα δεν θα τα πω εδω θα κανω ενα αρθρο να σας τα πω.κλεινω με την φρασει :Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.οσο μπορουμε να υψονουμε την δικη μας σημαια θα εχουμε κρατος ολα τα αλλα ειναι αναλωσιμα ολα ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 02:41

      Αυτές τις θεωρίες τις είπε ένας τύπος εκεί στη συγκέντρωση. Πολλοί με στρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρίες σε πολεμικές καταστάσεις ήρθαν στην Ελλαδίτσα μας για να αλλοιώσουν το έθνος και τη θρησκεία. Και ότι αυτοί θα ξεσηκωθούν και θα μας πάρουν με τα ντουφέκια.

      Τι άλλο θα ακούσουμε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 04:10

      Από πότε η πραγματικότητα έγινε θεωρίες; Προσωπικά χεσμένο έχω τον χριστιανισμό και τις θρησκείες αλλά για διάβασε και ενημερώσου τι σημαίνει Ισλάμ και έλα να μας τα ξαναπείς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/12 10:04

      Γιατί είναι πραγματικότητα; Το έχεις διαπιστώσει ότι αυτοί που έρχονται είναι μαχητές; Αν κάποιος σου το σφύριξε ή το διάβασες στο ίντερνετ, λυπάμαι, αλλά εμένα δε με καλύπτει. Είναι απλά μια θεωρία από αυτές που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και διαδίδονται... (και ξέρω τι είναι και ισλάμ και χριστιανισμός, και παπάδες και ιμάμηδες και μουλάδες)...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος8/10/12 01:04

    Ναι σαν κίνηση ήταν καλή αλλά όταν πήγαμε εκεί στο δημαρχείο και ο τυφλός καταλάβαινε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπάθησε να οικοιποιηθεί την όλη παρουσία του κόσμου...

    ΜΥΡΙΖΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ... αηδιάσαμε κάτσαμε λίγο αλλά φύγαμε

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 01:12

      +10000000000000

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 03:56

      ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/12 04:14

      1ον: Ποιος σου είπε να έχεις παρτίδες με αυτούς; 2ον: Αν συμφωνείς στη μη δημιουργία στρατοπέδων καλό θα ήταν να πεις και τι κάνεις για αυτό στην πράξη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/12 10:20

      TI MAΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ?
      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΔΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/10/12 10:44

      Κι εγώ αηδίασα με τη χρυσή αυγή. Με παραπλανήσανε οι σύλλογοι και κατέβηκα αλλά κατάλαβα ότι από πίσω ήταν αυτοί.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/10/12 18:46

      Πως φαίνεται ότι ο 10:44 είναι συριζαίος που προβοκάρει και δεν ήταν καν εκεί...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/10/12 22:59

      Εγώ πάντως ήμουνα και αηδίασα....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος8/10/12 05:23

    ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ? ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 06:06

      Είστε όλοι μαλάκες!!!!Κάνετε αυτό ακριβώς που αποσκοπούν,ηλίθιοι δεξιοί και αριστεροί...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος8/10/12 06:50

    ksipnate to thema edo einai na min tous afisoume na mpoun stin rodo tha pame oli sto limanni na to klisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/10/12 08:58

    απλα οτι και λετε το θεμα ειναι οτι αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα δεν συμβαινει σε καμμια αλλη χωρα του κοσμου,δεν μπορει ενας λαος 9 εκατομμυριων και ο οποιος γερναει συνεχεια να εχει 2 εκατομμυρια παρανομους μεταναστες και ειδικα μουσουλμανους οι οποιοι οπως εχει ηδη αποδειχθει δεν μπορουν να απορροφηθουν απο καμμια χωρα (ουτε απο τις ιδιες τις ΗΠΑ με την πλεον πολυτισμικοτητα )και οι οποιοι αυξανονται καθημερινα.
    για σκεφθειτε τα παιδια σας που και πως θα μεγαλωσουν?
    απλα αν δεν ενεργησουμε τωρα ,αυριο θα ειναι πολυ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/10/12 09:16

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...... ΝΤΡΟΠΗ......ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΙΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..... ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΜΙΑ ''ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ''.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/10/12 09:18

    ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΙΛΟΥΜΕ ΑΓΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .....ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/10/12 09:19

    ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ....ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΕΙΜΕΝΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/10/12 09:20

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ Ο ΕΘΝΟΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΑΓΙΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/10/12 09:22

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ...........ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/10/12 09:23

    ΔΕΙΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΗΓΕΤΕΣ.......ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/10/12 09:25

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/10/12 09:30

    ΛΥΠΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΜΑΝΕΣ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...... ΑΝ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ....ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ...ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..[ΞΕΣΚΙΖΜΕΝΕΣ]....ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/10/12 10:18

    Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ (ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ Η ΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ή ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ.
    ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ? ΑΥΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/10/12 10:18

    Υπογράψτε και εδώ!
    http://www.avaaz.org/en/petition/Investigate_the_Golden_Dawn_neoNazi_Party_of_Greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/10/12 10:34

    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ -ΣΥΡΙΟΥΣ- Κ.Λ.Π ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ " ΦΥΓΟΥΝ " ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ -ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΣΑΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΕΡΙ -ΠΟΔΙ- ΟΡΓΑΝΑ . ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΙΣΛΑΜ" ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ -ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ Η ΜΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ Η ΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ - ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ - ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ -ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Α. ΠΟ.ΡΟ (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΟΔΟΥ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 11:31

      Αγανακτισμένοι Χρυσαυγίτες Ρόδου θές να πεις...

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος8/10/12 10:49

    Σε λίγο η χρυσή αυγή θα αλλάξει τροπάριο. Από τους μετανάστες θα το πάει στο τουρκικό και θα μας κάνει όπου βλέπουμε μαντήλα και τούρκο στη ρόδο να τον κυνηγάμε. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. Όσοι δεν το είδατε χτες αυτό, δυστυχώς όταν το καταλάβετε θα είναι πολύ αργά. Τα στρατόπεδα θα γεμίσουν από ροδίτες. ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΡΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 11:01

      ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α
      ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 17:59

      Εσύ έχεις πρόβλημα ρε κλούβιο χρυσάβγουλο. Φέτος ήλθαν στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΤ 1 εκατομ. Τούρκοι τουρίστες. Αν αρχίσεις εσύ και τους κυνηγάς όταν πατήσουν το πόδι τους στο λιμάνι, πάει τους χάσαμε. Απλή αριθμητική είναι. Ούτε αυτό το καταλαβαίνεις; Ξεκόλλα!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/10/12 23:01

      ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος8/10/12 11:16

    "Η Δημοκρατία πέθανε το Ισλάμ έρχεται" (από πλακάτ Ισλαμιστών της Αθήνας). Κατά τα άλλα η ΧΑ είναι κόμμα επικίνδυνο για τη Δημοκρατία (αυτή που δεν έχουμε, για να λέμε τα πράγματα ως έχουν). Κατά τα άλλα μόνο η ΧΑ είναι φασισμός κλπ. Εσείς οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ισλαμιστών γιατί αγνοείτε προκλητικά πως το Ισλάμ είναι ΚΑΙ πολιτικό σύστημα που κάθε σωστός μουσουλμάνος οφείλει να επιδιώξει την εγκαθίδρυσή του όπου και αν βρίσκεται; Μήπως επειδή είστε απλώς αμόρφωτοι; Κανένα βιβλίο δεν ανοίγετε εσείς οι αριστεριστές; Τι απέχθεια στη γνώση είναι αυτή ρε παιδιά; Στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μετά την λοβοτομή ετοιμαστείτε να υποστείτε και περιτομή. Τότε να σας ακούσω να σκούζετε για θρησκευτικές ελευθερίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος8/10/12 11:35

    Να ρωτήσω κάτι: Στις εικόνες που προβάλλονταν, αναφέρθηκε ένας νόμος που λέει για χρησιμοποίηση λαθρομεταναστών σε εργασίες με χαμηλά ημερομίθια ή κάτι τέτοιο. Ισχύει; Ποιος νόμος είναι; Τον ξέρει/θυμάται κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/12 14:32

      Ν.4052/12 έγραφε και ήταν κάτι σχετικά με μετανάστες και ΕΟΖ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/12 21:08

      αν ψαξεις στο google ΕΡΓΑΤΟΣΗΜΟ, θα το βρεις....ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/10/12 00:05

      Μήπως εννοείς εργόσημο; Αν ναι, δεν πρόκειται γι αυτό. Το εργόσημο αφορά ασφάλιση για εργασία που γίνεται σε ένα σπίτι. Δηλαδή κάποιος εργάζεται πχ ως νταντά ή κηπουρός σε ένα σπίτι, και ασφαλίζεται με εργόσημο.

      Για το εργατόσημο ό,τι βρήκα με παραπέμπει στο εργόσημο.

      Άλλο ψάχνουμε λοιπόν. Καμία ιδέα;

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος8/10/12 13:07

    ρε παπαρες συριζαιοι που κοπτεστε για τη δημοκρατια και τα ανθρωπινα δικαιωματα αν σας βαστα σατιρισετε και τους μουσουλμανους οπως σαριριζετε και τους χριστιανους.εκει δεν σας περνει γιατι θα σας γαμησουν οι μουσουλμανοι.κοτες ε κοτες .καντε ρε τσιριζαιοι κανα σκιτσο του μωαμεθ αν σας κραταει ο κολος σας.δημοκρατες του κολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. RE PAIDIA STE TA KOMATA KAI SKEYTITE LOGIKA SE OLES TIS XORES EXEI METANASTES ALLA ELENXOMENOYS STIN ELLADA EXOYME KSEFIGI EINAI PSEMA OTI EFIGAN POLLA LEYTA EKSO EINAI PSEMA OTI H ALVANIA HTAN STO XILOS TOY KREMOY KAI TWRA EXEI ANEVI OIKONOMIKA EINAI PSEMA OTI STO AERODROMIO TO 80% EINAI ALODAPOI? NAI STOYS METANASTES ALLA ME METRO. MONO APO RODO METANASTEPSAN TOSA PAIDIA AMAREKI AYTSRALIA GERMANIA GIATI DEN EIXAN DOYLEIA POSO DIKEO EINAI AYTO NA MENOYN H METANASTES NA DOYLEYOYN STIN XORA MOY KAI NA FEYGOYN H ELLHNES METANASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/10/12 16:54

    Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Το πρόβλημα δεν είναι ο ξένος επειδή είναι ξένος αλλά και τι κουβαλάει μαζί του: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=re9mt9pCvtI&noredirect=1 θέλετε να γίνουμε Γιουνανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *