επικαιρότητα

ΕΤΣΙ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ - ΝΟΜΙΜΑ Δείτε το εξώδικο.

Οι τράπεζες πήραν τα λεφτά και εμείς θα τα πληρώσουμε με φόρους ;
Καταθέτουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας μας το κατωτέρω εξώδικο και ζητάμε να σφραγίσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου όλες τις σελίδες του αντιγράφου που θα έχουμε μαζί μας...


Αν αρνηθούν να σφραγίσουν κάθε σελίδα του αντιγράφου και πούνε ότι θα μας δώσουν χαρτάκι με το νούμερο πρωτοκόλλου τότε θα αρνηθούμε και θα ζητήσουμε να μας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πρωτοκολληθέντος εγγράφου και

είναι υποχρεωμένοι να μας το δώσουν άμεσα.

Δηλαδή αυτό που τους ζητήσαμε και μας είπαν για χαρτάκι… ….>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τονίζουμε στην υπάλληλο που είναι στο πρωτόκολλο να δώσει από ένα αντίγραφο σε κάθε υπάλληλο της εφορίας και να πάρει και αυτή η ίδια διότι σε 15 ημέρες αν δεν μας απαντήσουν σε αυτά που τους ρωτάμε θα ξεκινήσουν δικαστικές ενέργειες τόσο ποινικές όσο και και αστικές ( μήνυση αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα ) ατομικά σε κάθε έναν από αυτούς.

Οι δικαστικές ενέργειες θα γίνουν με συντονισμό του κινήματος

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ , αφού μαζέψουμε εκατοντάδες αντίγραφα των εξωδίκων που θα καταθέσει ο κόσμος στην κάθε εφορία για τον μηδενισμό του κόστους των δικαστικών εξόδων.

Καλό είναι πέρα από την ενημέρωση στο διαδίκτυο και το μοίρασμα του εξωδίκου έξω από τις εφορίες από τα μέλη του κινήματος, η διάδοση του να γίνει από τον κάθε έναν από εσάς και να παροτρύνει τον κάθε γνωστό και φίλο του να κάνει το ίδιο και να συντονιστεί με το κίνημα για να έχουμε μηδενικά δικαστικά έξοδα .

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας για απάντηση θα ζητήσουμε με ασφαλιστικά μέτρα

α) την δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου όλων των υπαλλήλων της εφορίας επειδήμέλος και συνδικαλιστικό όργανο αυτών, ομολόγησε για τις παρεμβάσεις που κάνουν οι πολιτικοί στο έργο τους και αυτοί δεν αντέδρασαν ομολογώντας έτσι την παράνομη συμπεριφορά τους.

Έτσι θα ζητήσουμε την εξέταση όλων των φορολογικών δηλώσεων σε αντιπαραβολή με τα περιουσιακά τους στοιχεία για να αποδειχτεί ποιοι από αυτούς δεν πλούτισαν παράνομα επωφελούμενοι της θέσης των.

Φυσικά η αποδοχή των παρεμβάσεων σημαίνει ότι αλλιώς φορολογήθηκαν πολλοί σε σχέση με τους υπόλοιπους, υποπίπτοντας έτσι σε παράβαση καθήκοντος.

β) Επίσης θα ζητήσουμε να παγώσουν όλες οι οφειλές μας προς την εφορία μέχρι να επιστρέψουν οι τράπεζες τα χρήματα που υπεξαίρεσαν και τα ομόλογα που δεν έχουν λήξει ακόμα.

Η δικαστική κίνηση θα γίνει με ένα δικόγραφο που θα μπουν όλοι οι φορολογούμενοι υπογράφοντας το η εξουσιοδοτώντας τον δικηγόρο και την ημέρα τις εκδίκασης θα είμαστε όλοι εκεί, χιλιάδες κόσμος έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου στην Ευελπίδων .

Τις επόμενες ημέρες ατομικά κάθε δικαστής στην Αθήνα και Πειραιά θα παραλάβει με πρωτόκολλο αυτά τα στοιχεία και θα δει ποια είναι η αιτία των δικών του περικοπών στους μισθούς και στις συντάξεις, αλλά και σε όλον τον κόσμο και θα καταλάβει γιατί έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 3000 άτομα μέχρι τώρα.

233 δις ευρώ :

Τόσα θα χάλαγε το κράτος τα επόμενα 4 χρόνια για να πληρώσει όλα του τα έξοδα χωρίς εσένα να σου έκοβε μισθούς συντάξεις και παροχές που είχες μέχρι τώρα .
Κατάλαβες τώρα
γιατί σου κόβει μισθους και συνταξεις και
σε βάζει να πληρώνεις συνεχώς φόρους
η όχι ακόμα ;
Αν δεν κατάλαβες…….., το ταμείο σε περιμένει
λεφτά έχεις
πλήρωνε μέχρι να τελειώσουν και μετά τι ;;;
ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ KLIK Ε Δ Ω 

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά