ροή ειδήσεων

Το fund με τα 600 δισ. δολ. "που θα σβήσει το χρέος" και η αλήθεια - Ποιοι είναι από πίσω

Μέσα στην διάλυση που βιώνει το ελληνικό κράτος και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας των πολιτών λογικό είναι να φυτρώνουν και κάλε λογής...

...απίθανοι τύποι (δεν θα πούμε απατεώνες γιατί μπορεί κάποιοι από αυτούς να έχουν καλή πρόθεση και να έχουν πέσει και αυτοί με την σειρά τους θύματα απατεώνων.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση των "600 δισ. δολ." τα οποία υποτίθεται έχουν συγκεντρώσει ομογενειακά fund για να τα διαθέσουν για την διάσωση της Ελλάδος και της Κύπρου και για την πληρωμή των χρεών.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ασοληθεί με το θέμα γιατί δεν πιστεύαμε ότι τόσο πολλοί συμπολίτες μας ήταν δυνατόν να επηρεαστούν ακι να δώσουν βάση στα όσα απίστευτα υποστήριζε η ομάδα των "600 δισ. δολ." αλλά μετά από εκατοντάδες τηλέφωνα και email αναγνωστών αποφασίσαμε να πάρουμε θέση και να παραοσυιάσουμε τα αποτελέσματα μιας μικρής έρευνας που κάναμε για το θέμα (παρεπιπτόντως να σημειώσουμε ότι βάσει του google analytics χθες και προχθές περισσότεροι 200.000 άνθρωποι διάβασαν το defencenet.gr και οι αναπαραγωγές των ειδήσεων του σε χιλιάδες άλλα blogs και sites διαβάστηαν από περισσότερο από 1 εκατ. αναγνώστες!).

Κατ'αρχήν η απάντηση που λάβαμε από την περίφημη τράπεζα του Καναδά (Bank of Montreal), μέσω του Peter Brown, ήταν περισσότερο ένα ηχηρό γέλιο, παρά απάντηση. "Η τράπεζα πολύ θα ήθελε να έχει καταθέσεις 600 δισ. δολ., αλλά στην πραγματικότητα ούτε οι καταθέσεις, ούτε τα αποθεματικά της, ούτε και ο αρχικό της κεφάλαιο μαζί, συμπληρώνουν 600 δισ. δολ. Όλα μαζί φτάνου τα 150 δισ. δολάρια"! ήταν η απάντηση.

Από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι "Γνωρίζουν την υπόθεση και σκοπεύουν να κινηθουν δικαστικά κατά όσων υποστηρίζουν τέτοια πράγματα εμπλέκοντα το όμομα της τράπεζας.

Από εκεί και πέρα τόσο το αμερικανικό FBI, όσο και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποιεί για απατεώνες οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Μαλιστα η πηροφορία που υπάρχει είναι ότι το FBI που κινητοποιήθηκε φέρεται να διεξάγει πλέον έρευνα για το θέμα. Με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών που επίσης διέψευσε το θέμα δεν ασχολούμαστε γιατί θεωρούμε ότι η αξιοπιστία του κυμαίνεται περίπου στα όρια της ομάδας των "600 δισ. δολ.", οπότε ότι και να ισχυριστεί είτε το λέει είτε δεν το λέει είναι το ίδιο και το αυτό.

Η εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι που προββάλλει τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, των στελεχών της ομάδας, κανονικά, αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να συνδυαστεί με την αυτόφωρη σύλληψή τους, μέχρι να αποδειχθεί ότι τα όσα ισχυρίζονταν περί "εξαγοράς του δημόσιου χρέους, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους" είναι αλήθεια.

Ο γενικός πρόξενος Δημήτρης Αζεμόπουλος, στο Τορόντο του Καναδά μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικυρώθηκε καταθετήριο από το Γενικό Προξενείο του Τορόντο εξουσιοδότηση στα στελέχη της "ομάδας", ("Μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα END - End National Debt), που οι Σώρρας και Παπαδάκης ισχυρίζονται ότι έχουν ιδρύσει για την εξαγορά, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, του ελληνικού χρέους.παρά μόνον ένα γνήσιο της υπογραφής. Ο επαρχιακός γραμματέας του Οντάριο είχε επικυρώσει το γνήσιον της υπογραφής του συντάξαντος το έγγραφο δικηγόρου, ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου τού εν λόγω εγγράφου.

Την ίδια στιγμή, ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης (σοβαρός άνθρωπος), δηλώνει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι πρόκειται για απάτη…

Δυστυχώς ο "από μηχανής Θεός" στην Ελλάδα ή ο "λευκός ιππότης" στα αγγλοσαξωνικά παραμύθια υπάρχουνι μόνο στα παραμύθια ή στα θεατρικά έργα.

Εμείς έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για ανρθώπους του συστήματος που επιδιώκουν να με την "αντίστροφη ψυχολογία" δηλαδή με την διάψευση των προσδοκιών των πολιτών να "μολύνουν" επκοινωνιακά όλες τις προσπάθειες που χάθηκαν και τυχόν άλλες σοβαρες μελλοντικές προσπάθειες σεισάχθειας του χρέους. Και μόνο ότι τους αφήνου να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να λένε τέτοια πράγματα, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε καθεστωτικά ΜΜΕ, νομίζουμε ότι τα λέει όλα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ο Λαμπράκης των 600 δισ. σε βίντεο με τον Καρυώτη


Πριν από λίγο, όπως διαβάσατε στο enikos.gr, ο Θεόδωρος Καρυώτης διαχώρισε τη θέση του από τον Μανώλη Λαμπράκη και τα...
...600 δισ. για τη σωτηρία της Ελλάδας. Δείτε ένα βίντεο από τον Ιούνιο του 2011 όπου ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης -στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου- μιλά για την ελληνική ΑΟΖ, την ώρα που πίσω του εμφανίζεται ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης κρατώντας μια ελληνική σημαία.



Πηγή: enikos.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *