ροή ειδήσεων

Απίστευτη παρέμβαση σε παραλία της Ιξιάς...

Για το κέρδος !!
Ο ομπρελάς της παραλίας αφού έριξε βράχια στην θάλασσα, θεώρησε καλό να σκάψει και τα χώματα μέχρι τα δέντρα , να καταστρέψει...  και τους τσιμεντένιους διαδρόμους που οδηγούν στην παραλία.
Αποτέλεσμα , τα δέντρα να μείνουν με τις ρίζες στον αέρα και οι διάδρομοι να γίνουν έτοιμες θανατηφόρες παγίδες για τον ανύποπτο που θα πέσει πάνω στις τσιμεντένιες βάσεις των ομπρελών. Μετά πήγε σπίτι του να ξεχειμωνιάσει και να ξανάρθει το καλοκαίρι σαν κύριος.
Άλλο ένα δείγμα ότι δεν σεβόμαστε τον τόπο μας , μας ενδιαφέρει μόνο η αρπαχτή ,
και κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Θα πουν μερικοί , μεροκαματιάρης είναι δεν πειράζει.
Κατά τα άλλα είμαστε άξιοι της κακής μας μοίρας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

κλικ στην πρώτη για μεγέθυνση όλων














parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/11/12 18:28

    αναγνωστη δεν εισαι κακος ανθρωπος, ασχετος εισαι!! και προφανος βουνισιος ,γιατι αλλιως θα γνωριζες την δυναμη της θαλασσας.αυτα ειναι εργα της φυσης σε καμια περιπτωση ανθρωπινο χερι δεν μπορει να ξεκουφωσει ετσι τα δεντρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 10:03

      Φαίνεται οτι η δύναμη της θάλασσας έκανε τέτοια παρέμβαση που τοποθέτησε και τις τσιμεντένιες βάσεις των ομπρελλών σε κανονικές αποστάσεις μεταξύ τους, και έκοψε τους τσιμεντένιους διαδρόμους γεωμετρικά.
      Το θαύμα της Φύσης έγινε δε μόνο στην περιοχή του συγκεκριμένου ομπρελλά ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ με το μηχάνημα που παρκάρει δίπλα στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Ωκεανίς και έχει σπάσει τις πλάκες πάνω κάτω.
      Η Φύση δε πάνω στα φοβερά της κέφια πέταξε μαγικά και ΒΡΑΧΙΑ στην αμμουδιά για να την μεγαλώσει.
      Ομπρελλά βάλε και άλλους φίλους σου να γράφουν σχόλια γιατί δεν πείθεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/12 19:16

    Απλά μακάκας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/12 19:20

    Ποιά λέξη ειναι η κατάλληλη ;(άσχετος ηλίθιος φθονερός )η απλά μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/12 20:16

    ρε παιδια απλα ηθελε να γραψει κατι.................φαντασου τι τραβουν αυτοι που ειναι διπλα του συνεχισε καλα το πας..............κοντα ειναι η Λερος βρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/12 21:14

    ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!!!ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παγκόσμια πρωτοτυπία!πέτρινη ως βραχώδες παραλία πού o και o ποιο τυφλός διακρίνει,από πάνω ως κάτω 45%κλήση,οι τσαμπικοι το θεωρούν φυσικό φαινόμενο.όπως θεωρούν και τις καντίνες πού έχουν επεκταθεί σε πολλές παραλίες αναπόσπαστο κομμάτι της δωδεκανησιακης φύσης.από τα πολλά ναρκωτικά έχετε χάσει και την κρίση στα αυτονόητα.πιθηκοτσαμπικοι(δεν αναφέρομαι γενικά προς θεού,μόνο στο ανθρωποειδές πού καταστρέφει το νησί τα βραδυα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/11/12 23:47

    ΡΕ ΠΙΘΙΚΟΠΑΠΑΡΑ ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/12 00:18

    Ρε μακάκα σε λάθος νησί ήρθες ο τελικός προορισμός σου ηταν για λέρο και σε πήρε ο ύπνος ξύπνησες ροδο αντι να λεςς ευχαριστό που βρήκες δουλεία γμσς κίολας. Ο χειρότερος μακάκας ειναι αυτός ευεργετηθής απο τον τόπο και τον βρύζη.
    ΕΊΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/11/12 01:05

    Kosmos ise malakas megas....ante kai g....isoy na deis aspri mera paliopapara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/11/12 11:12

    Παιδιά αυτό είναι ένα σοβαρότατο φαινόμενο, με το οποίο δεν ασχολείται δυστηχώς κανένας. Όλη η δυτική ακτή χρόνο μετο χρόνο εξαφανίζεται από την θάλασσα, ενώ όχι μόνο καμιά υπηρεσία δεν κάνει το παραμικρό για να περιορίσει το φαινόμενο, αλλά απαγορεύουν στους ιδιώτες οποιαδήποτε παρέμβαση στις παραλίες. Ξέρω πολλούς που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από την διάβρωση της παραλίας, και ξέρω επίσης πως πολλοί στην προσπάθεια τους να σώσουν τις περιουσίες τους, ρίχνουν παράνομα βράχια, προκειμένου να περιοριστεί η διάβρωση. Έχει και η φύση τα δίκια της, έχουν και οι ανθρώποι την αγωνία τους, έχει και το κράτος το χαβά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/11/12 16:27

    "Ευαίσθητε" ανώνυμε 11:12,ξεστραβώσου γιατί απο τις φωτογραφίες προκύπτει ξεκάθαρα 100% ανθρώπινη παρέμβαση.
    Τι δουλειά έχει εδώ η διάβρωση της παραλίας βρε πονηρούλη!!!

    Το περιστατικό που καταγγέλει ο άνθρωπος και μπράβο του
    δεν έχει καμμία σχέση με την διάβρωση της παραλίας , που πράγματι είναι πολύ σοβαρό θέμα αλλά με τις αυθαιρεσίες του επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται τις ξαπλώστρες ,που για να κερδίσει μερικές θέσεις με ξαπλώστρες "ξύρισε" σύριζα το πρανές μέχρι τις ρίζες των δέντρων, με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε.
    Το οτι τα δέντρα οπου νάναι θα πέσουν κάτω δεν σου καιγεται καρφάκι?
    Κατά τα άλλα μας φταίνε οι πανωμερίτες.
    Εδώ βρέ ,εμείς μόνοι μας καταστρέφουμε τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το σπάνιο είδος πηθικοτσαμπικων δυστυχώς δεν ανέρχεται σε λίγα άτομα αλλά αρκετά.συναντιόνται κάθε άνοιξη σε πολλές παραλίες του όμορφου νησιού της ρόδου,ροκανίζουν πέτρες δέντρα χώμα επειδή αισθάνονται ότι είναι αποκλειστικά δικά τους.ταΐζουν και τα μικρά τους πού νομίζουν ότι αυτός είναι και o ορθός τροπος επιβίωσης.έτσι πολλαπλασιάζονται,γίνονται δυστυχώς πολλά,και βλέπουμε αυτά πού βλέπουμε σήμερα και θα δούμε και άλλα από τα ασεβή αυτά πηθικια.ενοχλούνται πολύ από ανθρώπους πού απλά θέλουν να τα σταματήσουν και να τα απομονώσουν από το καταστροφικό τους έργο.o μόνος τρόπος πιστεύω,αν συμφωνητε και οι υπόλοιποι,είναι να τα μάθουμε να επιβιώνουν με καλύτερο τρόπο και να σέβονται το νησί πού γεννήθηκαν,όχι να το μεταμορφώνουν σε σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/11/12 21:54

    Στην παραλιακή Ρόδου - Καμείρου πριν τη διασταύρωση για τον αρχαιολογικό χώρο, ο δρόμος είναι έτοιμος να υποχωρήσει λόγω της διάβρωσης από την θάλασσα.Στη Κρεμαστή πριν δύο χρόνια έφυγε ολόκληρο τμήμα της παραλίας δίπλα στο ξενοδοχείο Blue Bay, παρασέρνωντας μαζί και μια ολόκληρη σειρά από αλμυρίκια, ενώ και η δεύτερη είναι έτοιμη να φύγει. Στην ιξιά, μια από τις ποιο ιστοτικές βίλλες της Ρόδου που χρονολογείται από το 1920 είναι έτοιμη να γίνει ενυδρείο. Αλήθεια σας λέω πως όλη η δύτικη πλευρά την κάνει σιγά σιγά και κανένας αρμόδιος δεν κάνει τίποτα. Αυτά τα λέω γιατί σαν πολ. μηχανικός έχω ασχοληθεί με το θέμα. Είναι αλήθεια πως πολλοί ρίχνουν βράχια μήπως και περιορίσουν το φαινόμενο. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για τη ρίψη βράχων στην παραλία. Αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς οι φθορές που έχω δει και σε άλλα μέρη που έχουν υποστεί παρόμοια διαύρωση. Αν υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση, θα υπήρχαν και ίχνη μηχανημάτων. Αν μπορείτε μέσω του ιστολογίου να αναδείξεται το πρόβλημα της διαύρωσης της δυτικής πλευράς μπας και ευαισθητοποιηθεί κανείς, γιατί ειλικρινά θα δείτε πολλά παρόμοια φαινόμενα στο άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/11/12 11:30

    Πιο μεγάλη είναι η διάβρωση στο κεφάλι σου "πολητοικε μιχανικαί"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *