ροή ειδήσεων

Κύριε Ρομπόϊ λέτε μπούρδες , η Ελλάδα δεν είναι μια χρεοκοπημένη θυγατρική εταιρία σας...

Σε μια Ελλάδα που εξευτελίζεται καθημερινώς τα τελευταία χρόνια εσωτερικά, αλλά και παγκόσμια , σε μια Ελλάδα που οι πολιτικοί της κωφεύουν και παίζουν το «δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» μη τολμώντας να υψώσουν την φωνή της διαμαρτυρίας, τουλάχιστον ένας βρέθηκε ένας Ευρωπαίος να πει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Αυτοί που «επιλέξαμε» να μας «κυβερνήσουν» (γιατί μόνο εντός εισαγωγικών τους επιλέξαμε και μας κυβερνούν – έως εκεί έχουν μείνει, στα εισαγωγικά) , ποτέ δεν τόλμησαν , είτε πρόκειται για τους πολιτικούς τους κοινοβουλίου μας, είτε πρόκειται για τους ευρωβουλευτές μας, να μιλήσουν για την Ελλάδα και να την υπερασπιστούν ουσιαστικά.

Μέσα σε ενάμισι λεπτό της ώρας, όμως, ο σκεπτικιστής ευρωβουλευτής Ναϊτζέλ Φαραντζ , ύψωσε την φωνή του και κατάφερε να εξευτελίσει με δριμύ επίθεση πρόσωπο με πρόσωπο τον ατάραχο κύριο Βαν Ρομπάϊ και Μπαρόζο. Για τις πολιτικές τους ενάντια της Ελλάδος και για τις «μπούρδες» τις οποίες λένε για ανάπτυξη. Μια φωνή που χρόνια περιμένουμε να ακούσουμε από τους «δικούς»μας .. . (και σιγά μην τα πούνε)….

Ίσως γιατί οι δικοί μας «εγκέφαλοι» ωθούν την χώρα προς τον κατήφορο, μιας και ουδείς τολμάει να πει αλήθειες και να αντιταχθεί στις καταστροφικές κινήσεις υποτέλειας των Γερμανών και των υπολοίπων συνεργατών τους.

Ακινητοποιούν την Ελλάδα , εξαθλιώνουν τους Έλληνες , κόβουν τα όνειρα σε χιλιάδες νέους, εξευτελίζουν την περηφάνια των ελλήνων με αντάλλαγμα μια δόση ….
«Οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες πράξεις»!!

Παρακολουθήστε το video ή διαβάστε το κείμενο της ομιλίας του, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο , για το πώς ένας ξένος υπερασπίζεται την Ελλάδα τόσο , όσο δεν έχουν τολμήσει να το πράξουν στο σύνολο οι 300 της βουλής .…

«Σκεφτόμουν τις προτάσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών το σαββατοκύριακο, για έναν επίτροπο της Ε.Ε. που θα καταλάβει ένα μεγάλο κτίριο στην Αθήνα και θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, ένας Γκαουλάιτερ όπως μπορεί να πουν πολλοί…
Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνει πλάκα…
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ακόμα και αυτή η Ε.Ε. θα φτάσει σε τέτοιο σημείο…
Αλλά ήταν ασφαλώς μια διαπραγματευτική θέση.
Και αυτό που έχουμε τώρα για την Ελλάδα είναι διπλωματία υπό την απειλή του όπλου, που είναι η στρατηγική που χρησιμοποίηση και ο Πάλμερστον εναντίον της Αθήνας τον 19ο αιώνα.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αποικία. Και όλα αυτά είναι ένα τεράστιο λάθος.
Η Ελλάδα δεν είναι μια χρεοκοπημένη θυγατρική εταιρία, όπου η κεντρική διοίκησή της έρχεται και αναλαμβάνει τον έλεγχο.
Η Ελλάδα είναι ένα Έθνος με ψυχή, ένα Έθνος με υπερηφάνεια, με Ιστορία…
Για το Θεό, επινόησαν πρώτοι την δημοκρατία.
Υποφέρουν, η ανεργία στους νέους είναι στο 50%.
Και αυτό κύριε Βαν Ρομπόι γιατί βρίσκονται στο ευρώ. Εσείς προκαλείτε την αθλιότητα σε αυτές τις χώρες και λέτε μπούρδες για θέσεις εργασίας, κι ανάπττυξη. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει πραγματικότητα.
Και θυμηθείτε:
Αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνται στην εξαθλίωση και την απόγνωση και οι απεγνωσμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες πράξεις.
Φοβάμαι πραγματικά για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε αυτή την τρελή πορεία και φυσικά όπως ξέρει και ο κύριος Μπαρόζο , ακολουθεί η Πορτογαλία.»
Ξένια Καραγεώργη



seminariadimosiografias

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/12 23:17

    Κυρία Ξένια, σε αυτόν τον τόπο, δεν είχαμε ποτέ ηγέτες και δεν ομιλώ για την αρχαιότητα αλλά για την νεότερη Ελλάδα, είχαμε "λαμόγια" όπως συνηθίζεται να αποκαλούμε σήμερα τους "τυχοδιώκτες", όσο για την δημοκρατία που γεννήθηκε σε αυτόν τον τόπο, την έχουμε ευτελίσει τόσο πολύ που στην κυριολεξία πρόκειται για μια συγκεκαλυμένη δικτατορία, όπου ένας ή δύο αποφασίζουν για 10 εκατομμύρια Ελληνες ερήμην τους. Εχουμε δε και έναν "μικρό κομπάρσο" πρόεδρο της αποκαλούμενης "δημοκρατίας" που θα τον συμβούλευα να πάρει διδάγματα από αυτούς που δανείστηκαν την δημοκρατία απο μας και την ανέδειξαν σε όλο της το μεγαλείο όπως ο πρόεδρος της ισλανδίας Ολαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον. Αλλά κοιτάξτε γύρω σας, ακόμα και σε αυτές τις στιγμές κρίσεις, η λαμογιά, η κομπίνα, το ρουσφέτι, η αναξιοκρατεία, η απάτη, το βόλεμα, δίνουν και παίρνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Θα δανειστό μια φράση ενός Ελληνα συγγραφέα ο οποίος στο βιβλίο του "Η δυστυχία του να είσαι Ελληνας" έγραψε, "Οταν κοιτάζει ο Ελληνας τον εαυτό του στον καθρέφτη, βλέπει πάντα το Μεγαλέξανδρο, ποτέ τον καραγκιόζη" Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *