ροή ειδήσεων

Αρχαιολογικός χώρος κηρύσσεται ολόκληρη η Ελλάδα

Η άμεση κήρυξη ολόκληρης της χώρας σε αρχαιολογικό χώρο αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τη συμμετοχή... του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Πολιτισμού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του κρανίου του διάσημου αρχαιολόγου Ερρίκου Σλήμαν.

Τα κέρδη από μια τέτοια κίνηση αναμένεται να είναι πολλαπλά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την πρωτοβουλία στηρίζει απόλυτα και η Τρόικα. Αρχικά η χώρα μας θα ανακτήσει κάποια από την χαμένη της αίγλη, αφού θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιστορικό μνημείο του κόσμου. Όλοι οι δρόμοι θα έχουν πλέον χρωματιστές γραμμές προκειμένου οι τουρίστες να ακολουθούν τις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές, ενώ σε κάθε γωνία θα τοποθετηθούν πινακίδες γραμμένες τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά, οι οποίες θα προσφέρουν ιστορικές πληροφορίες. Τα μεγαλύτερα οφέλη ωστόσο αναμένεται να είναι οικονομικά.

Συγκεκριμένα, για να εισέλθει πλέον κάποιος στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρώνει εισιτήριο, μιας και ουσιαστικά θα εισέρχεται σε αρχαιολογικό χώρο. Μάλιστα η χώρα θα έχει πλέον ωράρια δημόσιας υπηρεσίας και κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει μετά τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα τη φύλαξη της χώρας σε αεροδρόμια, λιμάνια και σε όλες τις χερσαίες εισόδους, θα αναλάβουν αδιόριστοι νυχτοφύλακες, στη θέση των αστυνομικών οι οποίοι είχαν τα καθήκοντα αυτά μέχρι σήμερα.

Στα επιπρόσθετα οικονομικά κέρδη η Κυβέρνηση έχει υπολογίσει τόσο τα κονδύλια που διαθέτει κάθε χρόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη συντήρηση των αρχαιολογικών χώρων όσο και το χρηματικό έπαθλο που θα της αποδώσει η επιτροπή των βραβείων Guiness για τον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο στον κόσμο. Στα θετικά προσμετράται και το άνοιγμα 15.000 θέσεων ξεναγών σε όλη την επικράτεια ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή μαγαζιών με σουβενίρ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μοναδικό ζήτημα που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το εάν θα απαγορευθεί το κάπνισμα σε ολόκληρη τη χώρα όπως ισχύει μέχρι στιγμής σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους.
tokoulouri.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/12 09:45

    Μάλιστα η χώρα θα έχει πλέον ωράρια δημόσιας υπηρεσίας και κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει μετά τις 6 το απόγευμα.
    ---------------

    Αυτο ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που διαβασα.... να υποθεσω οτι ειναι συμπερασμα του επιδοξου δημοσιογραφου που συνεταξε το κειμενο, και οχι επισημη πληροφορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/12 10:14

    ΧΙΟΥΜΟΡ;;; ΧΙΟΥΜΟΡ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12 12:13

    Ό,τι μαλακία σας κατέβει γράφετε, και οι άλλοι μαλάκες την δημοσιοποιούν κιόλας. Μήπως θα μας διώχνουν μετά τις 6 απο την χώρα γιατι απαγορεύεται να μένεις σε ερχαιολογικό χώρο και να ξαναγυρνάμε όλοι το πρωί;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/12 19:29

    Πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/12 19:33

    Επικροτώ και επαυξάνω, να κόβουμε επίσης αυξημένο εισιτήριο και στις εγκαταστάσεις των ...... Ρομά..... ξέρετε εκεί που καίνε τα καλώδια και τα λάστιχα δίπλα στους τόνους των παλιοσίδερων και των σκουπιδιών!!!!! Πούσε καημένε Περικλήηηηηηηηηηη ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/12 19:35

    Να γίνεται επίσης και "ξενάγιση" στο πάρκο του ροδινιού όπου μέσα στις λιμνούλες υπάρχουν και ..... "αρχαία μηχανάκια" πεταμένα εδώ και μήνες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *