ροή ειδήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 18/12/12

Ένας 25χρονος Μαροκινός φέρεται ως δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε κάδο ανακύκλωσης... στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες για αντίσταση, καθώς αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά την προσαγωγή υπόπτων.

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο άτυχος ηλικιωμένος στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.!!!

Στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα. Η ταυτοποίηση του DNA θα γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης, επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.

Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.

-----------------

Δύο χρυσά δαχτυλίδια «βούτηξαν» με την μέθοδο της απασχόλησης από μια 78χρονη γυναίκα στο σπίτι της στη Γουμένισσα Κιλκίς τρεις Ρουμάνοι αλλά, όταν επιχείρησαν να βάλουν στο χέρι και μία αλυσίδα λαιμού με σταυρό, η ηλικιωμένη τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο αλλοδαπό και τις δύο γυναίκες συνεργούς του ηλικίας 25 και 37 χρόνων και να τους συλλάβουν,

Πάνω τους βρήκαν τα δαχτυλίδια τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

----------------------

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσαν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας σε υπόγειο χώρο καταστήματος εμπορίας κινητών τηλεφώνων στην πλατεία Ομονοίας.

Στη διάρκεια της σχετικής επιχείρησης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 30 και 35 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους, επίσης Πακιστανός.

Στο κατάστημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, πέντε προξενικές θεωρήσεις εισόδου πακιστανικών αρχών, πλήθος φωτογραφιών και ένα εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή, πολυμηχάνημα, σαρωτή, θερμοκολλητή και συσκευή κοπής.

------------------

Από την αστυνομία εξιχνιάστηκε η ληστεία με σοβαρό τραυματισμό ενός 87χρονου, που σημειώθηκε προχθές το βράδυ, στο Κρυονέρι Μεσσηνίας.

Συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας, καθώς -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- ο συλληφθείς προσέγγισε τον 87χρονο, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, τον χτύπησε με ένα καδρόνι, τον τραυμάτισε σοβαρά και αφού του πήρε 125 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, πέταξε το καδρόνι σε παρακείμενο αγρόκτημα, ενώ έκρυψε το μπουφάν και τα γάντια που φορούσε, σε κρύπτη οικήματος που βρισκόταν κοντά στο μέρος όπου έμενε.

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

------------------------

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, περίπου στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα οι δύο άντρες μετέβησαν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς όπου νωρίτερα είχε γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (φωτο) και ο στολισμός της φάτνης.

Ο ένας εκ των δύο, ο Τσέχος έβγαλε τα ρούχα του και ολόγυμνος στάθηκε μπροστά στη φάτνη ενώ ο φίλος του τον φωτογράφιζε.

Περαστικοί είδαν το θέαμα με τον "επιδειξία" να χλευάζει την χριστουγεννιάτικη παράδοση και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες των Τ.Α.Ε. Χανίων που συνέλαβαν τους δύο άντρες με την κατηγορία της καθίβρυσης θρησκευμάτων

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/12 09:46

    Γ Α Μ Α Τ Ε ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/12 11:53

    ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ Γ....ΚΑΙ ΜΑΣ Γ.... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΩΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/12 12:29

    Δελτιο εγκληματικοτητας χωρις διακρισεις παρακαλω. Ποσες φορες διαβαζουμε και για εγκληματα ημεδαπων; Εχουμε προβλημα με την λαθρομεταναστευση; ΝΑΙ. Εχουμε πολλα κρουσματα με αλλοδαπους δραστες; ΝΑΙ. Ομως μην ασχολουμαστε μονο με αυτα, γιατι αυτο θελουν. Τα μεγαλα προβληματα ειναι κι αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/12/12 16:45

    siga re lathrosyrizeoi poy sas thiksame toys lathrosyntrofoys sas kai thixthikate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *