ροή ειδήσεων

ΔΕΥΑΡ: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ Παναγιώτης Κυριακούλης έκανε γνωστό ότι η επιχείρηση προχωρά σε ρυθμίσεις προκειμένου οι οφειλέτες να ρυθμίσουν τα χρέη τους, για να αποφύγουν τη διακοπή υδροδότησης...


Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κυριακούλης αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ απεφάσισε να δώσει την ευκαιρία τους πελάτες της επιχείρησης, οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να τις ρυθμίσουν, ώστε να αποφευχθεί την διακοπή υδροδότησης των ακινήτων τους.

Οι όροι της ρύθμισης, όπως αποφασίστηκαν από το Δ.Σ., είναι ευνοϊκοί αφού οι οφειλές μπορούν να πληρωθούν μέχρι και σε 36 μηνιαίες δόσεις, ενώ μπορεί η έκπτωση τόκων να φθάσει και στο εκατό τοις εκατό (100%) σε περιπτώσει εφάπαξ καταβολής του οφειλόμενου ποσού.

Λόγω της σχετικά ικανοποιητικής προσέλευσης των οφειλετών της Επιχείρησης για να επωφεληθούν την ρύθμιση και άλλοι Πελάτες της οι οποίοι δεν την γνωρίζουν, αποφασίστηκε να παραταθεί η ημερομηνία παραλαβής αιτήσεων ρύθμισης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013, κάνοντας σαφές ότι δεν θα υπάρξει καμιά άλλη παράταση ευνοϊκών όρων πληρωμής οφειλών από την ΔΕΥΑΡ. Λεπτομέρειες παρέχονται στα γραφεία της επιχείρησης.

Η ΔΕΥΑΡ εξακολουθεί να διατηρεί το δικαίωμα της διακοπής παροχής των υπηρεσιών της προς τους οφειλέτες, οι οποίοι ούτε πληρώνουν ούτε ανταποκρίνονται να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Το μέτρο της διακοπής εφαρμόζεται και σήμερα στους επαγγελματίες κακοπληρωτές.

Παρακαλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες να φροντίσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Αναγνωρίζουμε την οικονομική δυσκολία που όλοι περνάμε πολίτες και επιχειρήσεις. Πρέπει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση – που δεν είναι μόνο οικονομική. Η ΔΕΥΑΡ κάνει το πρώτο βήμα για να βοηθήσει τους πελάτες της. Είναι τώρα η σειρά των Πελατών της να βοηθήσουν την ΔΕΥΑΡ, διότι η Επιχείρηση είναι και δική τους».

proodos.net

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/12/12 21:22

    gia tis ofiles tis deyar pros tous polites den ginete oute kouventa kai to mono pou tous lei einai na pate sto dikastirio gia na plirothite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/12 10:27

    ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ 86ευρω ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ {ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΣΤΗΜΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ.ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ? ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΖΟΣ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ?Η ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2000ευρω ΣΤΑ 1500.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *