ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η Εμπορική φοβήθηκε μην …πτωχεύσει και πέταξε στο δρόμο οικογένεια!

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ…
Δηλαδή τί θα πάθαινε αν έδειχνε λίγη κατανόηση και ευαισθησία μέχρι να βρει μια φτωχή οικογένεια σπίτι να νοικιάσει; Πρωί άλλαξε κλειδαριές για να μην το …κλέψουν! Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Ρόδου...
η αποκάλυψη ότι «τράπεζα πέταξε στο δρόμο μια τετραμελή οικογένεια», την ώρα μάλιστα που ο πατέρας βρισκόταν στο νοσοκομείο χειρουργημένος! Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm, πρόκειται για την Εμπορική Τράπεζα, η οποία κατάσχεσε το σπίτι της οικογένειας για χρέος 20.385 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό η Εμπορική Τράπεζα δικαιώθηκε στα δικαστήρια και η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει. Επομένως, νομικά είχε δίκιο και σωστά εφάρμοσε την απόφαση για την κατάσχεση του σπιτιού.

Με βάση την τελεσίδικη δικαστική απόφαση προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού και στο πλαίσιο αυτό, το πρωί της Τρίτης κλητήρες έβγαλαν έξω την οικογένεια, άλλαξαν κλειδαριές, με όλα τα ρούχα και την οικοσκευή να βρίσκεται μέσα στο σπίτι.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ροδιακής» (στο οποίο δεν κατονομάστηκε η τράπεζα), ο 49χρονος πατέρας μόλις πληροφορήθηκε τί συνέβη, έφυγε από το νοσοκομείο με τους ορούς και αν και χειρουργημένος, έσπευσε στο γραφείο του εισαγγελέα, ζητώντας την παρέμβασή του. Αναγνώριζε φυσικά το δίκιο της Εμπορικής, και το μόνο που ζητούσε ήταν κατανόηση, για μια μικρή παράταση, να περάσουν οι γιορτές, και να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει, για να στεγάσει την οικογένειά του, μια και δεν διαθέτει άλλο σπίτι δικό του.

Δεν έγινε γνωστό, ποιά εξέλιξη είχε αυτή η πονεμένη ιστορία, αλλά ελπίζεται ότι κάποια λύση θα βρέθηκε –ότι δηλαδή, η Εμπορική θα έδειξε κατανόηση και ευαισθησία και θα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού ώστε να κάνει γιορτές η 4μελής οικογένεια με τον ασθενή χειρουργημένο πατέρα, που σημειωτέον αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας.

Άλλωστε, το σπίτι ανήκει στην κυριότητα της τράπεζας, κανένας δεν πρόκειται να της το κλέψει (!), το απαιτητό ποσό ανέρχεται σε 20.383 ευρώ και επομένως αν κάνει λίγη υπομονή δεν θα πέσουν έξω τα οικονομικά της.

Πάντως το «εξωπέταγμα» της οικογένειας από το, έστω κατασχεμένο, σπίτι προκάλεσε έντονα αρνητικά σχόλια σε βάρος της συγκεκριμένης τράπεζας. Αναμενόμενα άλλωστε, εκτός κι’ αν περίμενε να την χειροκροτήσουν για το μεγάλο της κατόρθωμα! Είχε δίκιο, τώρα το έχασε!..
Rodosalarm


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/12/12 01:09

    Γιατί η Τράπεζα Δωδεκανήσου είναι καλύτερη; Κοντά δυο χρόνια τώρα μπλοκάρει τις ρευστοποιήσεις των μερίδων και έχει αγανακτήσει ο κόσμος. Με το ζόρι δεν μπορείς να κρατάς τα ξένα λεφτά και να λες ότι κόπτεσαι για το συμφέρον των συνεταίρων. Το πολύ-πολύ όταν ξαναρχίσουν οι ρευστοποιήσεις να μην τους μείνει ούτε ευρώ και να παν' για φούντο τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/12 11:34

    EYXOMAI MESA AP THN KARDIA MOY AYTOI POY PHRAN AYTH THN APOFASH NA PERASOYN THN YPOLOIPH ZVH TOYS ME OROYS K OGKOYS!!!!O ANTHRWPOS MIA PARATASH ZHTHSE GIA TIS KOLOGIORTES RE MPASTARDOI,GIA SKEFTEITAI LIGO TA PAIDAKIA TOY STO DROMO!!!!!!Y.G.AYTA POY EGRAPSA ISXYOYN FYSIKA AN STO ARTHRO GRAFONTAI ALHTHIES.Y.G.1.KALES GIORTES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *