ροή ειδήσεων

Ρε πάμε καλά: Κρέας "Χαλάλ" στη Βαρβάκειο;

Αντί να προσαρμοστούν οι μετανάστες στα δικά μας έθιμα,προσαρμόζουμε εμείς τη ζωή μας στα δικά τους;
Η Βαρβάκειος Αγορά είναι ίσως το μόνο σημείο πώλησης κρέατος «χαλάλ», δηλαδή...
από αρνί ή μοσχάρι, συνήθως, του οποίου η σφαγή έχει γίνει τελετουργικά με τις ευλογίες του ιμάμη. Είναι το κρέας που προτιμούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να τηρούν τις παραδόσεις τους παρότι βρίσκονται στη χώρα μας.

ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ “ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ”, ΠΡΕΠΕΙ… ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΡΕΑΣ “ΧΑΛΑΛ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ “ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ” ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ!!! ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΦΑΧΤΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ!!!

Φαίνεται πως κάποιοι, μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα! Όπως η εταιρεία “Πίνδος”, που μας ταϊζει από το 2003 (!!!) κοτόπουλα “χαλάλ”!!!

Δυστυχώς, σιγά – σιγά ακόμα και οι διατροφικές συνήθειές μας “προσαρμόζονται” σε αυτές των ισλαμιστών και άλλων αλλοθρήσκων: Δεν αργεί η εποχή που ενώ θα πουλάνε κανονικά τα “χαλάλ”, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ χοιρινών και άλλων “μη ευλογημένων” τροφών, για να μην “προσβληθούν” οι μουσουλμάνοι!

Σας φαίνεται εξωφρενικό; Κι όμως, αλλού – π.χ στην Αγγλία – γίνεται εδώ και καιρό…! Υ.Γ. Αλήθεια, πού είναι οι περίφημες “ζωοφιλικές οργανώσεις”; Μιας και το σφάξιμο των ζώων με την κτηνοϊσλαμική μέθοδο γίνεται στη χώρα μας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/12/12 00:19

    Φίλε εσύ που το έγραψες, κόψε την μαλακία γιατί σε χαλάει. Και τι έγινε δηλαδή που κάποιος στην βαρβάκειο πουλάει χαλάλ; Έτσι θα αλλάξουν οι διατροφικές μας συνήθειες; Η μήπως παίζει ρόλο το πως σφάζουνε το αρνί πριν το φας; Αν σε χαλάει ρίχτο στα χόρτα. Αντε με τις πίπες του καθενός εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/12 04:21

    Οι Έλληνες του εξωτερικού βάζουν σούβλα το Πάσχα; Ναι είναι η απάντηση (Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία σίγουρα). Νομίζεις ότι το έθιμο δεν το τηρούν στο εξωτερικό; Ή μήπως έπρεπε να προσαρμοστεί η σούβλα σε grill?

    Πουλάνε λοιπόν και αυτό το χαλαλ-πώς-το-λένε για τους μουσουλμάνους, όπως πουλάνε και το κοινό. Εσύ δε χρειάζεται να πάρεις από το χαλαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/12 05:38

    θΑΥΜΑΣΤΕ...Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.
    Τα ζώα που σκοτώνονται χαλάλ (σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο) δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν, ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/12 09:36

      Να συμπληρώσω ότι αυτός ο τρόπος σφαγής,(χωρίς αναισθητικό)λόγω της διαίσθησης του φόβου απο το ζωντανό, απελευθερώνει τοξίνες και αλλοιώνει την ποιότητα του κρέατος...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/12 08:27

    SIGOURA PISTEVO OTI EXETE DEI TON TROPO POU SFAZOUN ANTHROPOUS OI ISLAMISTES, EINAI AKRIVOS O IDIOS TELETOURGIKA OPOS ME TA ZOA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/12 12:02

    Σωστά τα λες, είδα στο ίντερνετ να τους σφάζουν με μαχαίρι που δεν κόβει και να τους αφαιρούν το κεφάλι εκατοστό - εκατοστό και να σφαδάζουν, αλλά μάλλον θα είναι ο τρόπος " χαλάλ " αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *