ροή ειδήσεων

Ρόδος: Καμαριέρα ζητά τη δίωξη ξενοδόχου!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ… ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
Έγκληση κατά των υπευθύνων ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού της Ρόδου κατέθεσε...
χθες, πρώην εργαζόμενη σε αυτήν, ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Η εργαζόμενη ζητά την ποινική δίωξη και την τιμωρία των ιθυνόντων του ξενοδοχείου, τους οποίους κατηγορεί για την τέλεση, σε βάρος της, των αδικημάτων της απειλής και της εκβίασης, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια!
Με βάση τα όσα καταγγέλλει η ξενοδοχοϋπάλληλος, δια μέσου της εγκλήσεώς της, «εξαιτίας εγκληματικής παραλείψεως
των υπευθύνων ασφαλείας, των νομίμων εκπροσώπων και των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, υπήρξε θύμα εργατικού ατυχήματος, το οποίο είχε ως συνέπεια να υποστεί μερική αναπηρία και ακρωτηριασμό του παραμέσου δακτύλου του δεξιού χεριού της». Με αφορμή αυτό το γεγονός είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Η υπάλληλος συνέχισε ωστόσο, να εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι που απολύθηκε, διότι οι ιθυνόντες φέρονται να πληροφορήθηκαν ότι τους είχε καταθεσει μήνυση, για το ανωτέρο περιστατικό. «Η απόλυση μου έλαβε χώρα σκοπίμως λίγες μόνο ημέρες, πριν να συμπληρώσω τα απαιτούμενα για να λάβω το επίδομα ανεργίας ένσημα, γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκα έντονα στους υπευθύνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ωστόσο με αντιμετώπισαν με χαρακτηριστική σκληρότητα και μου έδειξαν για μία ακόμη φορά την πόρτα της εξόδου», σημειώνει η καμαριέρα.
Το … σίριαλ όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού οι εκπρόσωποι της εταιρίας, αφού κλήθηκαν να απαντήσουν ενώπιον της Επιθεώρησης Εργασιας για τα όσα φέρεται να συνέβησαν, με βάση την υπάλληλο, υποστήριξαν πως «δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο μετά τη μήνυση, που κατέθεσε εναντίον τους». «Θα το εκμεταλλευτούν και άλλοι εργαζόμενοι και θα κάνουν τα ίδια», φέρονται να σχολίασαν.
Με βάση τα ανωτέρω η καμαριέρα, ζητά «την ποινική δίωξη και τιμωρία των εγκαλουμένων και παντός άλλου τυχόν υπευθύνου, για την τέλεση εις βάρος της των εγκλημάτων της απειλής του άρ. 333 Π.Κ., της ιδιαιτέρως διακεκριμένης παραλλαγής της τελουμένης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθειαν εκβιάσεως της παρ. 1 εδ. β τελευταία πρόταση του άρ. 385 του Π.Κ. και κάθε άλλου εγκλήματος, το οποίον τυχόν ήθελε αποκαλυφθεί, ως ενυπάρχον εντός του άνωθεν αναφερθησομένου ιστορικού συμβάντος, δημιουργούντος αυτού ενότητα δίκης και αποτελούντος τον πυρήνα της εγκλήσεώς της».
Την υπόθεση χειρίζεται νομικά ο δικηγόρος Κώστας Διακονής.
proodos.net



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/12 19:08

    Γράψε και για ποιο ξενοδοχείο πρόκειται, άντε να δούμε με τους σκ@τοβλαχους που μαζεύτηκαν στην Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/12 04:45

      Ροδίταρα πρωτευουσιάνε που σου φταίνε οι βλάχοι και όχι οι Αλβανοι, Σλοβένοι, βούλγαροι που σου έχουν πάρει την δουλειά, ένα πράγμα είχατε ,τον τουρισμό και σε αυτό μόνο λίγοι τα οικονομάνε!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/12 21:07

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΕ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Η ΚΥΡΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ/ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ/ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΗΛΙΑ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/12 21:51

    ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/12 23:05

    Απόλυτα σωστός ο 9:07, ειδικά για το Ζωγραφίδη! Έτσι έχω ακούσει κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 23:07

      Επαναλαμβάνω: έτσι έχω ακούσει, δεν το έχω ζήσει ο ίδιος. Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι είναι απαράδεκτο να λειτουργεί η Επιθεώρηση Εργασίας ουσιαστικά με έναν υπάλληλο...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/12 05:14

    Και που είχε 4-5 υπαλλήλους δηλαδή τι έκανε? Πλακάκια με τους εργοδότες και άγνοια των νόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/12 13:04

    ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΠΑΛΙΟΠΟΙΟΤΗΤΕΣ-ΛΟΥΓΚΡΕΣ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ-ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΦΩΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ....ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *